phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

FAQ

Izdelki

Ali so zdravila na vašem seznamu tablete z blagovno znamko?

Vsa zdravila, ki jih lahko vidite na naših seznamih izdelkov, so generična.

Kaj pomeni izraz “generično”? Ali generična zdravila imajo enak učinek kot zdravila z blagovno znamko?

Razlika med zdravili z blagovno znamko in generičnimi je v imenu, obliki, barvi in ​​ceni. Generično zdravilo se običajno imenuje z imenom aktivne sestavine, medtem ko proizvajalec kot ime uporablja blagovno znamko. Vendar pa proizvajalec ne more imeti patenta za določeno kemično sestavino, zato lahko proizvajalci generičnih zdravil zakonito proizvajajo te tako imenovane “generike”. Zdravila z blagovno znamko in generična zdravila sta kemično enaka in ker je učinkovina enaka, imajo enak medicinski učinek. Tako se za nakup generičnega zdravila plača manj, vendar se doseže enak rezultat. Vendar moramo poudariti, da boste želeni učinek dosegli le, če upoštevate vsa navodila svojega zdravstvenega delavca.

Zakaj so generična zdravila tako poceni?

Za razliko od generičnih zdravil, pri prvotnih proizvajalcih zdravil z blagovno znamko je velik del stroškov namenjen raziskavam in razvoju ter oglaševanju. Samo za pridobitev odobritve FDA v ZDA so stroški ogromni. Proizvajalcem generičnih zdravil teh stroškov ni treba kriti ali nadomestiti. Ti prihranki pri stroških se pa posledično prenesejo tudi na potrošnika.

Vaše tablete niso videti kot zdravila z blagovno znamko. Na tabletah, ki sem jih prejel, je natisnjeno drugo ime. Zakaj?

Kot smo že omenili, noben proizvajalec ne more izdati patenta za kemično sestavino ali sredstvo. Tako imajo lahko generična zdravila enake učinkovine kot tablete z blagovno znamko. Vendar pa so imena in videz (oblika in barva) zdravil lahko patentirajo, kar se tudi vedno zgodi, in jih je zato treba obravnavati kot intelektualno lastnino. Tako se bo zgodilo, da bo proizvajalec, ki proizvaja generična zdravila, obtožen kršitve avtorskih pravic, če uporabi ime ali obliko tablet z blagovno znamko. Zato generične tablete imajo drugačen videz, drugačno barvo in drugačno obliko kot tablete z blagovno znamko.

Kako sem lahko prepričan, da so tablete, ki jih ponujate, resnično kakovostne?

Visoka kakovost zdravil, ki jih ponujamo, je naša glavna skrb. Naša logika je zelo preprosta: boljša je kakovost blaga, več kupcev imamo. Tako smo pri izbiri dobavitelja zelo pozorni in selektivni, kakovost blaga je temeljito preizkušena in dokumentacija natančno preverjena. Zdravila v Indiji proizvaja indijska družba z dovoljenjem indijske FDA družbe.

Kakšen je rok uporabnosti tablet?

Datum izteka roka uporabnosti je naveden na vsakem pretisnem omotu. Ta datum se razlikuje po posameznih serijah. Rok uporabnosti je sicer 2 leti od datuma izdelave, se pa razlikuje od serije do serije, odvisno od tega, kdaj je bila posamezna serija zdravil izdelana.

Kako naročiti

Ali potrebujem recept, da lahko zdravilo naročim pri vas?

Za nekatere izdelke v naši lekarni je potreben veljaven recept. Če zakonodaja vaše države ali kraja, kjer se nahajate, od vas zahteva, da dobite recept za kateri koli izdelek, ki ga nameravate kupiti, vas bo predstavnik za podporo strankam pozval, da ga po zaključku naročila pošljete.

Obveščamo vas, da za vaše naročilo potrebujemo veljaven recept. Lahko ga pošljete po faksu ali skenirano kopijo pošljite na e-pošto.

Priporočamo vam, da se pred naročilom posvetujete s svojim zdravnikom, da se prepričate, da je zdravilo, ki ga boste naročili, res tisto, ki ga potrebujete.

Kaj naj storim po tem, ko pri vas oddam naročilo?

OPOMBA: Sprejemamo samo naročila na spletnem mestu. Naročila ne sprejemamo po telefonu ali po e-pošti.

Če želite izdelek naročiti pri nas, morate storiti naslednje:

  • Izberite izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb “Kupi zdaj”
  • Izberite količino izdelka, ki ga želite kupiti
  • Kliknite “Na blagajno”
  • Izpolnite podatke, ki se zahtevajo za naročilo
  • Preverite vsa polja, ki ste jih izpolnili in vpisano količino izdelka ter pritisnite gumb “Potrdi transakcijo”

Če je naročilo sprejeto, o tem se bo vam na zaslonu prikazalo obvestilo, sporočilo o potrditvi naročila pa bo samodejno poslano na naslov e-pošte, ki ste ga navedli. To sporočilo je zelo pomembno in če ga ne prejmete v 10 minutah, nas o tem obvestite, mi pa ga bomo znova poslali.

Katere načine plačila imate?

Na voljo imamo naslednje načine plačila:

  • Plačilo s kreditno kartico

Kdaj boste dejansko bremenili kartico?

Postopek naročila se izvede na naslednji način:

  1. Takoj ko izpolnite obrazec na strani za plačilo in pritisnete gumb “Pošlji”, se podatki

pošljejo v naš center za obdelavo, kjer se preverijo in s tem bremenijo kreditno kartico.

  1. Takoj ko je plačilo odobreno, je vaše naročilo odobreno in obdelano.

Ali je varno posredovati podatke o svoji kreditni kartici na vaše spletno mesto?

Varnost naših strank jemljemo resno in zato sprejemamo razumne ukrepe za zaščito vaših podatkov. Za oddajo naročila ste preusmerjeni na varno stran za naročilo. Varnost strani je mogoče enostavno preveriti: na dnu večine oken brskalnika je prikazana ikona, ki spominja na ključavnico, kar kaže, da so podatki, ki jih vstavite v obrazec SSL (Secure Socket Layer), ki je šifriran pri prenosu na naše podjetje za obdelavo kreditnih kartic. Ne pozabite, da se varna stran začne s “https:”,  medtem ko se nevarne strani začnejo s »http:« brez »s« na koncu.

Priznana podjetja, kot sta McAfee in WebSafe, poleg varnosti spletnega brskalnika dnevno preverjajo tudi morebitna varnostna tveganja,

Ali imate kakšen sistem popustov?

Ja, imamo. Prosimo, preverite na strani “Košarica”.

Dostava

Ali pošiljate na moje območje?

Naročene izdelke pošiljamo v skoraj vse države sveta, z izjemo nekaterih držav v Aziji.

Od kod tablete pošiljajo?

Zdravila izdelujejo v Indiji, kjer se tudi naročila obdelujejo in se od tudi pošiljajo.

Katere pakete uporabljate? Ali se bom moral podpisati za pošiljko?

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna. Naročilo bo poslano v diskretni ovojnici, ki se bo pustila  v vašem poštnem nabiralniku. Zanj se vam ne bo treba podpisovati, če se bo naročilo pošlje po Standard Mail.

Ali bo moje naročilo odposlano isti dan, ko oddam naročilo?

Izdelki, ki jih prodajamo, so na zalogi za takojšnjo dostavo. Vendar moramo najprej preveriti vaše naročilo, da se prepričamo, ali so podatki o pošiljanju pravilni, nato pa se izdelek, ki ste ga naročili, zapakira in šele nato pošlje. Vsi ti postopki trajajo približno 1-2 dni.

Kakšni so načini pošiljanja? Kdaj lahko pričakujem dostavo?

Trenutno nudimo dva načina pošiljanja:

  1. Express International Mail: paketom, ki jih pošilja ta poštna služba, lahko sledite s

številko za sledenje, ki ste jo dobili po odpremi naročila. Upoštevajte pa, da si v nekaterih

primerih pridržujemo pravico, da vaše naročilo pošljemo brez številke za sledenje, vendar

z enakim časom dostave, kot bi bil v primeru hitre pošte. To večinoma naredimo v

primerih, ko moramo zagotoviti uspešno dostavo v evropske države in Kanado.

  1. Standardna mednarodna letalska pošta: paketom, ki jih pošilja ta poštna služba, NI

mogoče slediti.

 

Načini pošiljanjaCenaDostavaSledenje
Express International Mail*$305-9 delovnih dni PO ODPREMIda
Standard International Airmail$1010-21 dni PO ODPREMIne

* Vašega naročila ne bomo mogli poslati po hitri mednarodni pošti, če na naslovu za pošiljanje navedete naslov za posredovanje pošte (npr. poštni predal, splošna dostava, poste restante, trgovina UPS, APO / FPO), hotela ali izobraževalne ustanove, ali ČE ste nam dali napačno telefonsko številko.

Prosimo, upoštevajte! Ko naročite izdelke nekaterih blagovnih znamk, storitev Standard Airmail morda ne bo na voljo kot način pošiljanja. Naročilo bo dostavljeno s pošto Express International Mail.

Upoštevajte, da je tukaj naveden čas dostave predviden čas dobave, ki velja za večino primerov, vendar ga ni mogoče zagotoviti zaradi možnosti nastopa višje sile, ki je opisan spodaj.

Upoštevajte, da naše podjetje ne odgovarja za daljše zamude zaradi carinskih pregledov mednarodne pošte.

Prav tako ne bomo odgovorni za zamude z dostavo zaradi motenj delovanja pošte med božično-novoletnimi prazniki, naravnih nesreč, stavk in drugih dogodkov, na katere ne moremo vplivati, ovirajo pa ​​postopek pošiljanja.

Kakšne so cene pošiljanja?

Cene pošiljanja se lahko razlikujejo glede na izbrano možnost pošiljanja, ciljno državo in količino izdelkov, ki jih naročite. Če želite izvedeti stroške pošiljanja, dodajte želene izdelke v košarico in nadaljujte s plačilom.

Ali lahko moje naročilo zamuja zaradi carine?

Če se to zgodi, boste o tem obveščeni s strani carine, ki bo prejemnika zaprosila, da pride in dovoli pregled paketa. Po tem bi morali prejeti svoje izdelke. Če imate kakršne koli težave z naročanjem, nam to sporočite in težavo bomo poskušali odpraviti.

Kaj če je paket poškodovan ali kaj manjka?

V tem primeru se obrnite na našo ekipo za podporo in nas obvestite o težavi. Paket bomo znova poslali ali vrnili plačilo. Za več informacij glejte naše pravilnike.

Če vaše naročilo vsebuje 90 tablet ali več, bo naročilo poslano v več paketih.

Koliko moram plačati, če izdelek znova pošljete?

V tem primeru bomo izdelek poslali brezplačno. Ne bo vam treba plačati nobenih dodatnih stroškov.