phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Albenza

albenza

Kupiti Albenza brez Recepta

Generično zdravilo Albenza, katerega glavna sestavina je albendazol, je anthelmintično zdravilo širokega spektra delovanja. Aktiven je proti patogenim protozojem, ličinkam, jajčecem in odraslim oblikam glist ali drugih zajedalcev. Vpliva na črevesne in tkivne oblike parazitov. Uporablja se pri zdravljenu glist in bolezni povezanih z njimi, med drugim askariozo, enterobiozo, anklimastozo, non-karotidozo, trihineloza, teniozo, opistorhozo, klonorikoze; strogiloidoze; nevrocisticerkoza, ki jo povzroča ličinka svinjske trakulje (Taenia solium); ehinokokoza jeter, pljuč, peritoneja, ki jo povzroča ličinka pasje trakulje (Echinococcus granulosus); gardie; toksokaroze; kožne selitvene ličinke (Cutaneous Larva Migrans). Zdravilo Albezna za vašo lažjo dostopnost sedaj dodajamo v prodajo v online lekarni. Za več udobja ga lahko kupite brez recepta po dostopnih cenah in iz udobja vašega doma. Kupite enostavno in mi vam ga bomo hitro dostavili na dom.

4.8

Paket 400mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
400mg × 30 tablete
€41,74
1.39
400mg × 60 tablete
€55,66
0.93
400mg × 90 tablete
€70,98
0.79
400mg × 120 tablete
€83,52
0.70
400mg × 180 tablete
€108,59
0.60
Brezplačna dostava

Pred uporabo zdravila Albenza

Preden pričnete jemati tablete Albenza se pokonzultiraje z vašim ponudnikom zdravstvenih storitev, naj bo to vaš izbrani zdravnik ali lekarnar. Da boste zdravilo varno uživali in boste vedeli ali je zdravilo pravo za vas, obvestite zdravnika, če trpite za amenijo, imate blokado v žolčevodu, imate že oslabljen imunski sistem ali trpite za boleznimi jeter. Zdravnika ali farmacevta obvestite tudi, če ste alergični na albendazol, druga zdravila, živila, barvila ali konzervanse. Prav tako povejte zdravstvenemu delavcu, če želite zanositi, ste noseči ali dojite. Vse to vpliva na odločitev ali je zdravilo primerno za vas.

Uživanje tablet Albenza

Tablete Albenza vzemite skozi usta in popijte s kozarcem vode. Zdravilo vzemite s hrano. To zdravilo lahko zdrobite ali žvečite. Zdravilo v celoti vzemite po navodilih, tudi če mislite, da ste bolje. Ne preskočite odmerkov in ne končajte jemati zdravila prezgodaj, saj to lahko podaljša zdravljenje in paraziti lahko postanejo odporni na zdravilo.

O uporabi tega zdravila pri otroku se pozanimajte s svojim pediatrom. Čeprav se to zdravilo lahko predpiše otrokom, starim 2 leti, za izbrana stanja, veljajo previdnostni ukrepi.

V primeru prekomernega odmerjanje: Če menite, da ste vzeli prevelik odmerek zdravila Albenza, se takoj obrnite na center za zastrupitve ali urgenco.

OPOMBA: Tablete so samo za vas. Tega zdravila ne delite z drugimi.

V primeru pozabljenega odmerka: Če zamudite ali pozabite vzeti odmerek, naslednjega vzemite, ko se spomnite.Če se bližate rednemu odmerku, vzemite samo tega. Ne vzemite dvojnih ali dodatnih odmerkov.

Zdravilo lahko slabo reagira z cimetidini, deksametazoni, prazikvantelom in teofilinom. Našteti seznam morda ne vključuje vseh morebitnih vplivom. Svojemu zdravstvenemu izvajalcu dajte spisek vseh zdravil na in brez recepta, zelišč, ali prehranskih dopolnil, ki jih uživate. Odkrito povejte tudi, če kadite, pijete alkohol ali uživate prepovedane droge. Nekatere učinkovine lahko negativno vplivajo na vaše zdravilo.

Opozorila pri jemanju tablet Albenza

Med zdravljenjem z zdravilom Albenza redno obiskujte svojega zdravnika ali zdravstvenega delavca, kot vam le ta naroči. Povejte svojemu zdravniku, če se vaši simptomi ne oljašajo oziiroma če bi se pojavili novi simptomi. Med jemanjem tega zdravila boste morali vsaka 2 tedna opraviti krvne preiskave.

Ne zanosite med jemanjem tega zdravila in še 1 mesec po zdravljenju. Posvetujte se s svojim zdravnikom o učinkovitih metodah kontracepcije. Povejte svojemu zdravniku, če mislite, da ste noseči.

Med jemanjem tablet lahko dožitive občutek zaspanosti in omotičnosti. Ne vozite, ne upravljajte s stroji in ne počnite ničesar, kar zahteva duševno budnost, dokler ne veste, kakšen vpliv ima na vas zdravilo. Ne vstanite in ne sedite hitro, še zlasti, če ste starejša oseba. To zmanjša tveganje za vrtoglavico ali omedlevico.

Morebitni neželeni simptomi tablet Albenza

Pri jemanju zdravila Albenza se lahko pojavijo različni neželeni simptomi. O vseh simptomih obvestite zdravnika, predvsem pa o tem obvestite zdravnika, če kateri izmed simptomov postane moteč ali se pojavlja pogosto.

Seznam morebitnih stranskih simptomov:

 • vse vrste alergične reakcije (otekanje, srbečica, izpuščaji itd.)
 • spremembe v vidu
 • driska
 • težave z dihanjem
 • neenakomerno ali prehitro bitje srca
 • vročina
 • zmrzlica
 • boleče grlo
 • bolečine pri uriniranju
 • pordela, mehurčkasta, luskava koža, tudi v ustni votlini
 • napadi
 • nenavadna bolečina
 • nenavadne krvavitve ali modrice
 • nenavadna slabost ali utrujenost
 • porumenelost oči ali kože
 • omotičnost
 • izguba las
 • glavobol
 • slabost ali bruhanje
 • bolečine v trebuhu

Popis ne vključuje vseh možnih stranskih simptomov.

Brezskrbno kupite tablete Albenza v online lekarni

Se še sprašujete, če lahko zdravilo Albenza kupite tudi v online lekarni. Odgovor je sedaj zelo preprost. Ja! V prodajo smo za vas dodali tablete, da vam bodo tako hitreje na voljo. Nakup v naši spletni lekarni je popolnoma varen. Zdravilo lahko anonimno in tudi paket vam bomo na dom ali drug naslov dostavili brez oznak, nihče ne bo vedel kaj ste kupili. Z nakupom pri nas boste prihranili vaš dragoceni čas, saj vam ne bo treba hoditi v fizično lekarno. Zagotavljamo vam, da boste tudi privarčevali na ceni, saj vam nudimo tablete po ugodnih cenah. Če kupite večje naročilo pa vam omogočamo tudi številne popuste in ugodnosti, ki jih drugje ne boste deležni.

Prodaja tablet Albenza brez recepta in po nizkih cenah

V spletni lekarni v Sloveniji vam tablete nudimo, da zdavilo kupite brez recepta. V prodaji pa boste našli in kupili tudi različna pakiranja, tako boste tudi našli točno to kar iščete in kar potrebujete. V naši online lekarni boste lahko kupili tablete Albenza 400 mg (albendazol). Nudimo pa vam pakiranja od 30 pa vse do 360 tablet. Naše cene začnejo pri 41 evrih in se gibljejo do 200 evrov na pakiranje. Vendar ne pozabite, da v primeru večjega naročila lahko tudi privarčujete. Poglejmo primer, če naročite paket 120 tablet Albenza 400 mg, boste ob nakupu privarčevali malo več kot 80 evrov. Ne pozabite pa tudi, da vsakič ko kupite pri nas, vas čakajo tudi druge ugodnosti, kot je brezplačna poštnina. Poglejte v našo spletno prodajo in izberite vaš paket tablet še danes.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja