phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Vibramycin

vibramycin

Kupiti Vibramycin brez Recepta

Vibramicyn (Doxycycline) vsebuje učinkovino antibiotik doksiciklin s podaljšanim učinkom. Uporablja se za zdravljenje številnih vrst okužb, kot so okužbe zob, kože, dihal in sečil. Zdravi tudi akne, lajmsko bolezen, malarijo in nekatere spolno prenosljive okužbe.

V spletni lekarni boste našli velik izbor tablet Vibramicyn v različnih pakiranjih. Na primer v lekarni vam nudimo tablete z 100 mg zdravilne učinkovine doksiciklin. Izdelke v Sloveniji lahko kupite brez recepta, prav tako jih lahko v na spletu naročite na dom, brez nepotrebnega čakanja v vrstah. Vsi izdelki pa je mogoče kupiti po zelo ugodni ceni. Obljubljamo, da boste v našem izboru našli pravi paket za vsako vašo potrebo. Paketi se razlikujejo po velikosti, imamo razne pakete, ki vsebujejo od 30 tablet pa vse do 360 tablet.

4.8

Paket 100mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
100mg × 30 tablete
€48,70
1.62
100mg × 60 tablete
€60,31
1.01
100mg × 90 tablete
€75,16
0.84
100mg × 120 tablete
€77,95
0.65
100mg × 180 tablete
€100,23
0.56
Brezplačna dostava

Če povzamemo, katere so prednosti nakupa v naši online lekarni, so velik in raznolik izbor zdravila Vibramicyn, ki bo ugodil vsem vašim potrebam, zdravilo vam kupite brez recepta, in kar je najboljše kupili boste izdelke po vam prijaznih cenah in hitro brez nepotrebnega čakanja v vrstah.

Kako pravilno uporabljamo Vibramycin?

Vibramycin pravilno jemljemo, če ga zaužijemo peroralno, priporočeno je, da tableto popijemo z vodo in na prazen želodec. Jemljite ga v določenem in rednem časovnem razmiku in ne preskakujte odmerkov.

Glede uporabe tega zdravila pri otrocih se posvetujte z vašim zdravnikom ali farmacevtom, kljub temu da je zdravilo predpisano za otroke od 8 leta dalje. V primeru da ste pozabili vzeti odmerek zdravila, VIbramcyn vzemite takoj ko se spomnite, oziroma, če je že skoraj čas za vaš naslednji odmerek, ga vzemite takrat. Nikoli ne vzemite dvojnih ali dodatnih doz.

Čeprav je zdravilo Vibramcyn dostopen brez recepta, je med uporabo zdravila treba upoštevati opozorila in se strogo držati določenih odmerkov. Če mislite, da je odmerek zdravila prevelik, se takoj obrnite na Oddelek za zastrupitve ali dežurno ambulanto.

Koliko časa traja učinek Vibramycin-a?

Zdravilo Vibramycin ima lahko učinke od dvanajst do petnajst ur. Mogoče je, da učinki trajajo dlje časa, vse to je odvisno od količine zaužite hrane pred jemanjem zdravila, vašega metabolizma in tudi ostalih zunanjih dejavnikov. Nekateri dejavniki, ki prispevajo k učinkovitosti in dolžini trajanja učinka so:

 • vaše prehranske navade
 • starost
 • ostali prehranski dodatki, zdravila, droge in alkohol

Zavedati se morate, da kot ostala zdravila, ki jih zaužijemo skozi usta, se tudi Vibramycin v telo absorbira skozi želodec. V primeru, da ste Vibramycin zaužili na prazen želodec, boste učinkovanje zdravila opazili hitreje, kot po obroku. Običajno traja 2-3 ure da se efekti razvijejo do vrhunca. Prav tako se s staranjem upočasni metabolizem, posledično učinkovine zdravila Vibramicy ostanejo prisotne dlje časa v telesu, kar lahko pripomore k daljšim učinkom samega zdravila. Če zdravilo Vibramycin jemljete v kombinaciji s prehranskimi dodatki, drugimi zdravili, alkoholom ali drogami lahko le te začnejo vplivati na delovanje zdravila. Preden začnete jemati zdravilo se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Kontracepcijske tablete v kombinaciji z Vibramycinom ne nudijo popolne zaščite pred zanositvijo.

Morebitni stranski simptomi pri uporabi Vibramycina

Kot ostala zdravila, lahko tudi Vibramycin povzroča stranske simptome. Če bi opazili katerega od spodaj naštetih simptomov, se obrnite na posvet k zdravniku ali farmacevtu:

 • raznovrstne alergične reakcije (koprivnica, srbenje, izpuščaji)
 • zatekanje obraza, jezika ali ust.
 • bleda koža ali dlesni
 • težave z dihanjem
 • spremembe sluha
 • huda bolečina in krči v trebuhu
 • porumenela koža ali oči
 • hiter in nepravilen srčni utrip
 • neobičajne rane in krvavitve

Pogosto neželeni učinki, za katere običajno ne potrebujemo zdravniške pomoči so:

 • prebavne motnje
 • glavobol
 • driska
 • rdečica
 • slabost
 • bruhanje

V primeru, da se ti učinki stopnjujejo, trajajo dlje časa, so moteči, o tem obvestite zdravnika.

Zdravila ne vzamite tik pred spanjem, saj se lahko zgodi, da se tableta ne raztopi pravilno v ležečem položaju in zato povzroči bolečino v vašem grlu.

Ob jemanju tega zdravila pijte zmerne količine vode.

Če jemljete to zdravilo za zaščito pred malarijo, ljub temu uporabljate priporočeno zaščito.

Ne zdravite driske z zdravili iz proste prodaje. Če imate drisko več kot 2 dni, ali opažate vodeno drisko, se posvetujte z zdravnikom.

To zdravilo lahko povzroči preobčutljivost na sonce. Izogibajte se izpostavljenosti soncu in ne uporabljate solarijev.

Če se zdravite za spolno prenosljivo boleznijo se izogibajte spolnim odnosom do končanega zdravljenja. V tem primeru se lahko zgodi, da bo to zdravilo potreboval tudi vaš partner.

Izogibajte se prehranskim dopolnilom z vsebnostjo kalcija, magnezija in železa 4 ure pred jemanjem in 2 uri po jemanju zdravila.

Shranjevanje zdravila Vibramycin in kje v kupiti po dobrih cenah?

Zdravilo vedno shranjujte izven dosega otrok in pri sobni temperaturi do 30 stopinj. Stekleničko z zdravilo zaprto hranite na suhem in temnem mestu. V primeru, da je zdravilu potekel rok uporabe, ga zavrzite, saj ob jemanju zdravila z pretečenim rokom uporabe hudo zbolite.

Največja prednost online lekarne je, da zdravilo Vibramycin kupite še danes brez recepta in brez dolgega čakanja. Za nakup ne potrebujete nikakršnega koli truda, ali čakanja v neskončnih vrstah pri zdravniku ali v lekarni. Zdravilo Vibramycin enostavno izberete na spletni strani, naročite brez recepta, kupite, mi pa dostavimo po celotni Sloveniji. Vse po nizkih cenah.

Razlogi za nakup VIbramicyn-a na online prodaji

Nakup v spletni lekarni je zelo preprost, hiter in diskreten. V Sloveniji imate na razpolago ogromno paketov, ki bodo sigurno ustrezali vašim potrebam. Odlikujejo nas izjemno hitra dostava in ugodne cene. Zakaj bi čakali v vrstah, pa naj bo to v zdravstvenem domu ali pred lekarno, ko pa VIbramycin kupite pri nas, poleg tega brez recepta. Preverite online ponudno in odkrijte paket, ki bo ugodil vsem vašim potrebam in željam. Ker vam v spletni lekarni nudimo velik izbor izdelkov, smo prepričani, da boste dobili izdelek, ki vam bo najbolje ustrezal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja