phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generični Stromectol

Stromectol

Prodaja Ivermectin

Generični Stromectol je zdravilo proti parazitom. Povzroča smrt nekaterih parazitskih organizmov v telesu in se uporablja za zdravljenje okužb, ki jih le te povzročajo. Zdravilna učinkovina v zdravilu Stromectol, ivermektin, se uporablja ne samo pri zdravljenju ljudi, temveč tudi pri zdravljenju prašičev, goveda, konjev in ovc. Makurca 1997 je bil odobren za zdravljenje strongiloidioze pri ljudeh. Gre za zdravilo, ki je brez recepta in ga je v Sloveniji mogoče kupiti v spletni lekarni.

4.8

Paket 3mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
3mg × 20 tablete
€64,95
3.25
3mg × 30 tablete
€90,48
3.02
3mg × 60 tablete
€139,23
2.32
3mg × 80 tablete
€148,51
1.86
Brezplačna dostava
3mg × 100 tablete
€162,44
1.62
Brezplačna dostava
Paket 6mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
6mg × 10 tablete
€46,38
4.64
6mg × 20 tablete
€83,52
4.18
6mg × 30 tablete
€111,37
3.71
6mg × 40 tablete
€129,94
3.25
6mg × 60 tablete
€153,16
2.55
Brezplačna dostava
6mg × 80 tablete
€167,08
2.09
Brezplačna dostava
6mg × 100 tablete
€176,37
1.76
Brezplačna dostava
Paket 12mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
12mg × 10 tablete
€51,03
5.10
12mg × 20 tablete
€92,80
4.64
12mg × 30 tablete
€125,30
4.18
12mg × 40 tablete
€148,51
3.71
Brezplačna dostava
12mg × 60 tablete
€161,51
2.69
Brezplačna dostava
12mg × 80 tablete
€178,23
2.23
Brezplačna dostava
12mg × 100 tablete
€185,65
1.86
Brezplačna dostava

Zakaj kupiti Generični Stromectol, ki se prodaja online?

StromectolZdravilo Stromectol se uporablja za zdravljenje nekaterih parazitskih okužb z okroglimi črvi. Zdravljenje parazitskih okužb pomaga izboljšati kakovost vašega življenja. Pri ljudeh z oslabljenim obrambnim (imunskim) sistemom lahko zdravljenje okužb z okroglimi črvi zmanjša tveganje za razvoj hude ali življenjsko nevarne okužbe.

Ivermektin spada v skupino zdravil, znanih kot antihelmintiki. Deluje tako, da ohromi in ubije parazite. Stromectol je eno najpogosteje uporabljanih antiparazitskih zdravil proti boleznim, kot so onhocerciaza, limfna filariaza (elefantijaza) in strongiloidoza. To so bolezni, ki so endemične v mnogih državah z vročim podnebjem, zlasti v tistih, kjer se visoke temperature kombinirajo z visoko vlažnostjo.

Čeprav gre za novost v Sloveniji in za nov način dela, online lekarne hitro napredujejo. Če kupite Generični Stomectol preko spleta vam zagotavljamo dosegljive cene in hitro dostavo brez preglavic. Zakaj bi čakali v dolgih vrstah pri zdravniku in lekarni ali celo iskali zdravilo po številnih lekarnah, če vam naša spletna prodaja omogoča, da svoj nakup opravite iz udobja vašega doma in na voljo vam je celo brez recepta.

Kupiti zdravila preko spletne lekarne ima številne prednosti:

 • nakup brez recepta
 • hitra dostava na dom
 • udobno kupovanje online
 • veliko hitrejši in preprost postopek nakupa
 • ugodnosti kot so popusti in brezplačna poštnina

Kupite lahko različne odmerke Generičnega Stromectola po dosegljivih cenah

Na naši spletni strani najdete različne odmerke in cene Generičnega Stromectola. Za vas imamo raznovrstne ponudbe. Kupite lahko 3 mg in 12 mg iverktamin. Na ta način vam nudimo različno izbiro, ki je primerna vaši potrebi. Prosim vas, da se kljub vsemu o pravilnem odmerjanju posvetujete z vašim zdravnikom.

Za 3 mg iverktamin, cene segajo od 30 do 100 evrov na naročilo, medtem ko za 12 mg iverktamina se cene gibljejo od 45 do 135 evrov. Cene se razlikujejo glede na število tablet, ki jih kupite v paketu. Pri večjih naročilih pa vam poleg nudimo popuste na posamezno tableto in tudi možnosti brezplačne poštnine po celi Sloveniji.

Jemanje tablet Generični Stromectol brez recepta

Generični Stomectol (ivermektin) je narejen v obliki tablet, ki jih s polnim kozarcem vode zaužije preko ust. Preden vzamete tableto preberite navodila in jim tudi sledite. Generični Stromectol jemljite na prazen želodec, vsaj 30 minut pred ali dve uri po hrani. Ne jemljite s hrano. Zdravilo jemljite v rednih intervalih. Ne jemljite zdravila pogosteje, kot je predpisano. Vzemite vsa zdravila po navodilih, tudi če mislite, da ste boljši. Ne preskočite odmerkov ali zgodaj nehajte jemati zdravila.

Glede uporabe tega zdravila pri otrocih se posvetujte s svojim pediatrom. Morda bo potrebna posebna skrb.

Katere stranske simptome lahko povzroči Generični Stromectol?

Zdravilo Generični Stromectol lahko povzroči različne neželene simptome. Če se vam zdi, da katerikoli od spodaj naštetih simptomov vztraja dlje časa ali vam povzroča neprijeten občutek, o tem obvestite zdravnika in se dogovorite za pregled.

Neželeni simptomi zdravila Stromectol so lahko:

 • vročina ali glavoboli
 • občutek omotičnosti ali zmedenosti
 • spremembe v vidu ali bolečine oči
 • težave z dihanjem
 • bolečine v prsnem košu
 • neuravnovešen ali pospešen srčni utrip
 • nenavadno otekanje ali alergijske reakcije
 • nenadzorovano uriniranje ali odvajanje blata, zaprtost ali driska
 • občutljive žleze v vratu, pazduha ali dimljah
 • tresljaji
 • boleči sklepi ali mišice
 • izguba apetita
 • nenavadna utrujenost ali šibkost

To niso vsi možni neželeni učinki Stromectola. Za več informacij se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Za neželene učinke pokličite svojega zdravnika.

Na kaj moram paziti pri jemanju Generičnega Stomectola?

Zdravnika obiskujte redno, kot vam je rečeno. Ta bo opravil teste in preveril kakšno je stanje okužbe. Zdravljenje lahko traja dlje časa. Povejte svojemu zdravniku, če se simptomi ne izboljšajo ali se poslabšajo.

Vadite dobro higieno, da preprečite okužbo drugih. Umijte si roke, si drgnite nohte in se pogosto tuširajte. Vsak dan menjajte in perite perilo in perilo. Pogosto drgnite stranišča in naj bodo tla čista.

Ali Generični Stromectol reagira z drugimi zdravili?

Generični Stromectol lahko reagira z zdravili za zdravljenje ali preprečevanje krvnih strdkov, kor je varfarin.

Ta seznam morda ne bo opisal vseh možnih interakcij. Zdravniku ponudite seznam vseh zdravil, zelišč, zdravil brez recepta ali prehranskih dopolnil, ki jih uporabljate. Povejte jim tudi, ali kadite, pijete alkohol ali uživate prepovedane droge. Nekateri predmeti lahko vplivajo na vaše zdravilo.

Shranjevanje zdravila Generični Stromectol

Zdravilo shranjujte izven dosega otrok. Shranjujte pri sobni temperaturi pod 30 stopinj C. Posodo hranite tesno zaprto. Neuporabljena zdravila zavrzite po datumu izteka roka uporabnosti.

Želite kupiti Generični Stromectol online? Ne omahujte in kupite svoj Stromectol v naši online lekarni!

Vzemite si čas, oglejte si našo prodajo in si izberite najustreznejši odmerek in ceno, ki jo potrebujete. Na naši online strani imate veliko možnosti. Prepričani smo, da boste našli, kar je najboljše prav za vas.

16 thoughts on “Generični Stromectol

 1. Pozdravljeni,
  Rada bi naročila stromectol, a ne vem kako se dozira , torej
  torej koliko mg škrga in v kakšni količini nabaviti?Hvala in lp.

 2. Na spletu sem zasledila različna doziranja. npr. za odraslo osebo (80 kg) od ene 3 mg tablete do 6 ali celo 8. Koliko je normalno doziranje dnevno.
  Hvala za odgovor.
  Z lepimi pozdrav
  Vilma

 3. Spostovani. Prosim, ce mi lahko svetujete katero opcijo ivermectina (3,6,12 mg) naj uporabim v smislu preventive covid-19. Uporabljam ze znani protol: vitamin d, vit. C, zink in quercetin.
  Hvala za vas cas in odgovor.

 4. Zdravo zanima me samo ce se obratuje trgovina da nebom zastonj preplačo tablete. Mate mogoče kaki stromectol na zalogi al bom mogo cakat da ga iz indije pripeljejo 🙂 ?

  Lp

 5. Poštovani,

  možete ti poslati Strometcol tablete od 12 mg za Split, Hrvatsku? Da li robu šaljete iz EU ili je izvan EU. U Hrvatskoj ne dozvoljavaju uvoz Stromectola preko pošte carinjenja, tako da je potrebno da se roba šalje iz neke od EU zemalja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja