phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Favipiravir

favipiravir

Kupiti Favipiravir brez Recepta online

Favipiravir je zdravilna učinkovina, ki je protivirusno zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje gripe (influenza A in/ali B) in lahko deluje tudi na druge virusne okužbe. Zdravilo je usmerjeno proti encimom RNA-odvisne polimeraze RNA (RdRp), ki so potrebni za prepisovanje in razmnoževanje virusnih genomov.

4.8

Paket 400mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
400mg × 30 tablete
€139,23
4.64
400mg × 60 tablete
€222,79
3.71
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Za katere bolezni se vse uporablja Favipiravir?

Ne le da zdravilo zavira razmnoževanje gripe A in B, zdravilo je obetavno tudi pri zdravljenju ptičje gripe in je lahko alternativna možnost za seve gripe, ki so odporni na zaviralce nevramidaze.

Favipiravir so raziskovali za zdravljenje življenjsko nevarnih patogenov, kot so virus Ebola, in pa tudi virus Lassa. V času epidemije, so ga v Evropi veliko uporabljali tudi pri zdravljenju COVID-19, vendar je bilo to seveda odvisno od primera do primera in še vedno ni uradno, da je okužba s koronavirusom indikacija za uporabo tega zdravila.

Kdaj lahko jemljem Favipiravira?

To zdravilo lahko uporabljate, če ste zboleli z influenzo A ali influenzo B (po domače povedano, če ste zboleli z gripo). Zdravilu se morate izogniti, če ste noseči, dojite, imate težave z jetri ali ledvicami ali ste nanj alergični.

Pred uporabo zdravila se vedno posvetujte s svojim zdravnikom.

Doziranja in pakiranja Favipiravirja

Zdravilo je dostopno na naši spletni strani v obliki 400mg tablet. Saj so potrebe in povpraševanje na trgu drugačne, obstajajo 3 različna pakiranja, in sicer pakiranje, ki vsebuje 30 tablet, 60 tablet in 90 tablet. Na ta način, lahko kupite tisto pakiranje zdravila, kar vam najbolj ustreza.

Favipiravir je dostopen po različnih cenah

Seveda, od pakiranja so odvisne tudi cene. Če na naši spletni lekarni naročite zdravilo, ga lahko kupite od približno 150 eur pa vse do 315 eur. Odvisno od vaših potreb, se lahko odločite za določeno pakiranje zdraviila in temu bo tudi primerna cena. Manjše pakiranje posledično pomeni, da bo nižja cena, vendar, če bi si želeli imeti dalj časa zdravilo pri vas, zmeraj lahko naročite pakiranje od 90 tablet po ceni od 315 eur.

Kakšne so možne interakcije s Favipiravirjem?

Vsako zdravilo lahko vstopi v interakcijo z drugo zdravilo. Vedno preden začnete zdravljenje z imenovanim zdravilom, posvetujte se z vašim zdravnikom ali farmacevtom. Obvestite vašega zdravnika, o vseh zdravilih, dodatkih ali zeliščih, ki jih trenutno jemljete ali bi jih želeli jemati. Nekatera zdravila lahko vplivajo na delovanje Favipiravirja ali pa lahko zdravilo samo zmanjša učinkovitost drugih zdravil, ki jih jemljete sočasno. Zlasti če jemljete zdravila za zdravljenje tuberkuloze, zdravila proti sladkorni bolezni in zdravila za zdravljenje virusnih okužb.

Seznam možnih neželenih učinkov Favipiravirja

  • Driska
  • Povečana raven sečne kisline
  • Zmanjšano število belih krvnih celic
  • Povečanje jetrnih encimov
  • Psihiatrični simptomi

Če se pojavijo nekateri od zgoraj navedenih neželenih učinkov, se morate za nadaljnja navodila obrniti na svojega zdravnika. Lahko da boste morali opustiti zdravljenje z zdravilom.

Posebna opozorila navezana s Favipiravirjem

  • Če ste ženska v rodni dobi, je treba pred zdravljenjem opraviti test nosečnosti. Če ste noseča, tega zdravila ne smete uporabljati. Če med zdravljenjem sumite, da ste noseča oziroma ste v času zdravljenja zanosila, prekinite zdravljenje in se takoj posvetujte z zdravnikom. Omenjeno zdravilo namreč lahko škoduje plodu.
  • Zdravilo lahko prehaja v spermo, zato morate poskrbeti za varne spolne odnose. Zelo pomembno je, da med zdravljenjem in 7 dni po njem uporabljate kondom.
  • Če se po jemanju tega zdravila pojavijo psihonevrotični simptomi, kot so nenormalno vedenje, razdražljivost, žalost itd, takoj prenehajte z zdravljenjem in se posvetujte z zdravnikom.
  • Bodite previdni, če ste v preteklosti imeli motnje v presnovi sečne kisline ali če imate protin. V tem primeru se posvetujte z zdravnikom glede zdravljenja.

Kako kupiti Favipiravirja brez recepta

Verjamemo, da se veliko sprašujete, kako je možno kupiti zdravila brez recepta. Nerealno, kaj ne? Na naši spletni lekarni, lahko kupite željena in določena zdravila po odličnih cenah in brez recepta! Saj verjamemo, da je zelo zoperno čakati v dolgih vrstah tako pri zdravniku, kot v lekarni, smo vam omogočili nakup zdravila le s parim klikom na naši spletni strani. Seveda, se pri nas da kupiti zdravilo tudi brez recepta. Zato, v kolikor imate težave z zgoraj navedenimi bolezni, si priskrbite zdravilo za vas in vaše najbližnje.

Zakaj izbrati onaline prodajo Favipiravirja

Zavedamo se, da je zelo nenavadno kupovati zdravila online, vendar se časi spreminjajo in dinamični način življenja nas je nekakor navadil na temu, da se je skoraj, da vse prestavilo na spletu. V zadnjih letih, lekarniški svet je doživel digitalni preobrat. S pojavom COVID-19 in temu navezano epidemijo, se je mogel cel svet za nekaj časa popolnoma spremeniti. Glavna sprememba je bilo spletno nakupovanje, ki je bilo v nerealnem porastu. Spletno nakupovanje zdravil je bil en zelo velik del tega in menimo, da bo tako tudi ostalo še naprej.

Rad/a bi kupil/a Favipiravir

Na naši spletni strani so dostopne vse informacije, kako brez recepta dobiti zdravilo. Če kaj niste prepričani, zakaj se zdravilo jemlje, kdaj, v katerih situacijah se absolutno ne sme uporabljati, kakšne so cene, oblike in pakiranja, možne interakcije in podobno, vedno lahko si preberite  zgornje besedilo. Če vas kaj skrbi, zmeraj je najbolje se pogovoriti tudi z vašim zdravnikom.

Kako dostavljamo Favipiravirja

Za vašo udobnost, mi vam zagotavljamo varno in hitro dostavo.

Izberite si želeno velikost pakiranja zdravila in nadaljujte po enostavnih korakih naročanja na naši spletni lekarni in kupite željeno zdravilo.

Dostava Favipiravirja v Sloveniji

V kolikor se sprašujete, če boste dobili zdravilo v vaših krajih – odgovor je da. Dostavljamo po celi Sloveniji. Da, res je. Ker želimo, da je zdravilo dostavljeno vsem, ki ga potrebujejo, vam omogočamo dostavo na dom. Vse kar je na vas, je da kupite Favipiravir po ceni, ki je za vas ustrezna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja