phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Glucophage

glucophage

Kupiti Glucophage (Metformin) brez Recepta online

Eden glavnih zdravstvenih problemov, s katerimi se srečujemo danes, je boj proti sladkorni bolezni tipa 2. Zaradi lahkega dostopa do hitre hrane, hrane z visoko vsebnostjo sladkorja, lahkega dostopa do alkohola in povečanega stresa v vsakdanjem življenju je ta bolezen postala del naše skupnosti.

4.9

Paket 500mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
500mg × 30 tablete
€36,17
1.21
500mg × 60 tablete
€39,88
0.66
500mg × 90 tablete
€44,52
0.49
500mg × 120 tablete
€50,09
0.42
500mg × 180 tablete
€66,81
0.37
500mg × 360 tablete
€120,66
0.34
Paket 850mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
850mg × 30 tablete
€39,88
1.33
850mg × 60 tablete
€45,45
0.76
850mg × 90 tablete
€50,09
0.56
850mg × 120 tablete
€61,23
0.51
850mg × 180 tablete
€75,16
0.42
850mg × 360 tablete
€134,59
0.37
Paket 1000mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
1000mg × 30 tablete
€41,74
1.39
1000mg × 60 tablete
€51,02
0.85
1000mg × 90 tablete
€58,45
0.65
1000mg × 120 tablete
€66,81
0.56
1000mg × 180 tablete
€91,88
0.51
Brezplačna dostava

Kaj je Glucophage in zakaj se uporablja?

Metformin je učinkovina, ki je prva v vrsti v boju proti sladkorni bolezni tipa 2, zlasti pri ljudeh s prekomerno telesno težo.

Metformin se uporablja samostojno ali z drugimi zdravili, vključno z inzulinom, za zdravljenje sladkorne bolezni tipa 2. Pomaga nadzorovati količino glukoze (sladkorja) v krvi, zmanjšuje količino glukoze, ki jo absorbiramo iz hrane, in količino glukoze, ki jo proizvedejo jetra. Poveča tudi odziv vašega telesa na inzulin, naravno snov, ki nadzoruje količino glukoze v krvi.

Jemanje zdravil, sprememba življenjskega sloga (npr. prehrana, gibanje, opustitev kajenja) in redno preverjanje krvnega sladkorja lahko pomagajo pri obvladovanju sladkorne bolezni in izboljšanju vašega zdravja.

Če boste kupili Glucophaga, ste naredili že prvega koraka k izboljšanju vaših težav z boleznijo. Na naši spletni lekarni ga lahko tudi dobite brez recepta in po odličnih cenah.

Zakaj izbrati online nakupovanje za nakup Glucophaga?

Zaradi številnih okoliščin, v katerih smo se znašli v zadnjih nekaj letih, je online nakupovanje postalo del našega vsakdana. Spletna prodaja se je med pandemijo COVID-19 izkazala kot zelo učinkovita in prepričani smo, da je na različne načine in z različnih vidikov izboljšala življenja vseh.

Če se odločite kupiti Glucophage na naši spletni lekarni, lahko prihranite čas in se izognete dolgim čakalnim vrstam. Zagotovljena je hitra dostava po vsej Sloveniji in po odličnih cenah.

Ali lahko to kupim  Glucophage brez recepta?

Da. Na naši spletni strani lahko kupite želeni paket zdravila Glucophage in zanj ne potrebujete recepta. V kolikor se znajdete v situaciji, da nimate več zalog vašega zdravila, lahko brez recepta preskrbite za vaše potrebe. Ne odlašajte in že danes kupite kar potrebujete.

V kakšni obliki se Glucophage prodaja in kako ga je treba jemati?

Zdravilo Glucophage je tableta, ki se jemlje peroralno, skozi usta. Zelo pomembno je, da to tableto vzamete s hrano, zato jo zaužijte s kozarcem vode med obrokom ali kmalu po njem. Zdravilo jemljite v rednih časovnih presledkih. Zdravila ne jemljite pogosteje, kot je predpisano.

Če je to zdravilo namenjeno otrokom, se posvetujte s pediatrom. Čeprav se lahko to zdravilo pri izbranih bolezenskih stanjih predpiše otrokom, starih  10 let ali več, veljajo previdnostni ukrepi in je posvet z zdravnikom obvezen.

V kolikor se boste odločili kupiti iz naše spletne lekarne brez recepta, vam svetujemo, da se o odmerjanju posvetujete z zdravnikom ali s farmacevtom.

Odmerjanje zdravila Glucophage in kako ga jemati

Zdravilo morate jemati točno po navodilih. Ne jemljite več ali manj, kot vam je predpisal zdravnik.  Če ste izpustili odmerek, ga vzemite takoj, ko lahko. Če je že skoraj čas za naslednji odmerek, vzemite samo ta odmerek. Ne jemljite dvojnih ali dodatnih odmerkov. V primeru, da ste vzeli več od predpisanega odmerka, se morate takoj obrniti na center za zastrupitve ali na urgenco.

OPOMBA: To zdravilo je namenjeno samo vam. Ne delite zdravilo z drugimi

Kakšni so odmerki in cene glucophaga?

Zdravilo Glucophage je na naši spletni lekarni, na voljo v treh odmerkih – 500 mg, 850 mg in 1000 mg tablete. Izbirate lahko med 7 pakiranji, 30, 60, 90, 120, 180, 240 in 360 tabletami v pakiranju. Cene zdravila so odvisne od pakiranja in odmerka. Cene se gibljejo med manj kot 40 evrov do skoraj 250 evrov. Na izbiri imate veliko pakiranj in na naši spletni lekarni lahko kupite vse kar potrebujete in to, brez recepta.

Možne Interakcije Glucophaga Z Ostalimi Zdravili

Tega zdravila ne jemljite s katerim koli od naslednjih zdravil:

 • dofetilidom
 • gatifloksacinom
 • nekaterimi kontrastnimi zdravili, ki se dajejo pred rentgenskim slikanjem, računalniško tomografijo, magnetno resonanco ali drugimi postopki

Glucophage lahko vstopi v interakcijo tudi z: digoksin, diuretiki, ženskimi hormoni, kot so estrogeni ali progestini in kontracepcijske tablete, izoniazidom, zdravila za krvni tlak, bolezni srca, neredno bitje srca, morfin, nikotinska kislina in druge.

Če jemljete katero koli zdravilo, rastlinske pripravke, zdravila brez recepta ali prehranske dodatke, o tem obvestite svojega zdravnika. Če kadite, pijete alkohol ali uporabljate kakršne koli prepovedane droge, so prav tako zelo pomembne informacije, ki jih morate posredovati svojemu zdravniku. Zdravilo Glucophage namreč lahko medsebojno deluje z nekaterimi od naštetih.

Katere druge informacije moram vedeti za Glucophage?

Če ste alergični na metformin, katero koli sestavino zdravila Glucophage ali katero koli drugo zdravilo, o tem obvezno obvestite svojega zdravnika in farmacevta. Za seznam sestavin se posvetujte s farmacevtom ali preverite informacije za bolnike dostopne s strani proizvajalca.

Obvestite svojega zdravnika, če ste noseči, nameravate zanositi ali dojite. Če med jemanjem metformina zanosite, pokličite svojega zdravnika.

Obvestite svojega zdravnika, če jeste manj ali telovadite več kot običajno. To lahko vpliva na vaš krvni sladkor. Zdravnik vam bo dal navodila kako nadaljevati s terapijo, če se to zgodi.

Da bi se prepričali, da je vaš odziv na zdravilo ustrezen, prosite svojega zdravnika, naj vam pokaže, kako doma izmeriti raven sladkorja v krvi.

Pomembno je, da prepoznate simptome, povezane z visokim in nizkim krvnim sladkorjem, ter kako jih obvladati.

V primeru nizkega krvnega sladkorja pojejte ali popijte nekaj, kar ima visoko koncentracijo sladkorja.

Če potrebujete operacijo ali če boste potrebovali poseg s kontrastnimi zdravili, povejte zdravniku, da jemljete zdravilo, ki vsebuje metformin.

Redno obiskujte svojega zdravnika in preverjajte svoj napredek.

Možni Stranski Učinki Zdravila Glucophage

Tako kot druga zdravila lahko tudi metformin povzroči neželene učinke. Zelo pomembno je, da zdravnika obvestite o naslednjih neželenih učinkih:

 • alergijske reakcije, kot so kožni izpuščaj, srbenje ali koprivnica, otekanje obraza, ustnic ali jezika
 • težave z dihanjem
 • občutek slabosti ali vrtoglavice, padci
 • nizko raven sladkorja v krvi (za seznam teh simptomov vprašajte svojega zdravnika ali zdravstvenega delavca)
 • bolečine v mišicah ali bolečine
 • počasen ali nereden srčni utrip
 • nenavadne bolečine ali nelagodje v želodcu
 • nenavadna utrujenost ali šibkost

Neželeni učinki, ki običajno ne zahtevajo zdravniške pomoči:

 • driska
 • glavobol
 • zgaga
 • kovinski okus v ustih
 • slabost
 • želodčni plini, razburjenje

Pravilno Shranjevanje Zdravila Glucophage

To zdravilo hranite v originalni embalaži, tesno zaprto in nedosegljivo otrokom. Shranjujte ga pri sobni temperaturi, stran od svetlobe, prekomerne toplote in vlage.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja