phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generični Aralen

Aralen

Prodaja Chloroquine Phosphate

Generični Aralen (klorokin fosfat) je zdravilo proti malariji, ki deluje tako, da moti rast parazitov v rdečih krvnih celicah v človeškem telesu. Aralen se lahko uporablja samostojno ali z drugimi zdravili. Od zdaj naprej pa je to zdravilno mogoče najti v prodaji spletne lekarne! Navadno ga dobite v navadni lekarni na recept, pri nas pa ga sedaj dobite brez recepta in po dostopni ceni! Kupite ga še danes!

O zdravilu Generični Aralen

Zdravilo Generični Aralen z zdravilno učinkovino klorokin fosfat se uporablja tako za zdravljenje kot za preprečevanje malarije, ki jo povzročajo paraziti, ki v naše telo vstopijo s pikom komarja. To zdravilo ni učinkovito proti vsem vrstam malarije ali ni primerno za vsa območja, kjer je vrsta malarije, ki je odporna na podobna zdravila, imenovana hidroksitično zdravilo. Poleg zdravljenja in preprečevanja okužbe z malarijo, pa se zdravilo uporablja tudi za zdravljenje amebiaze (okužbe, ki jo povzročajo amebe). Kupite pa ga po novem lahko tudi v online lekarni na voljo v celi Sloveniji!

4.5

Paket 250mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
250mg × 30 tablete
€34,52
1.15
250mg × 60 tablete
€63,00
1.05
250mg × 90 tablete
€85,44
0.95
250mg × 120 tablete
€101,84
0.85
250mg × 180 tablete
€134,64
0.75
Brezplačna dostava
Paket 500mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
500mg × 30 tablete
€41,74
1.39
500mg × 60 tablete
€69,59
1.16
500mg × 90 tablete
€92,80
1.03
500mg × 120 tablete
€111,37
0.93
500mg × 180 tablete
€150,37
0.84
Brezplačna dostava
500mg × 360 tablete
€268,29
0.75
Brezplačna dostava

Generični Aralen in uživanje le tega

aralenZdravilo Aralen zaužijte preko ust s kozarcem vode. Vedno sledite predpisanim navodilom.

Preprečevanje malarije: Da bi preprečili malarijo, zdravilo jemljite vsak teden na isti dan, začenši 2 tedna pred vstopom v endemično območje in nadaljujte še 8 tednov po odhodu. Odmerke jemljite v rednih intervalih. Zdravila ne jemljite pogosteje, kot je predpisano.

Zdravljenje malarije: Generični Aralen se pri zdravljenju malarije običajno daje kot en večji odmerek, ki mu nato sledijo manjši odmerkih v naslednji dveh dneh zapored. Če sumite okužbo z malarijo se o zdravljenju posvetujte z vašim zdravnikom.

Zdravljenje amebiaze: Generični Aralen se da v večjem začetnem odmerku 2 dni, čemur sledi 2 do 3 tedne doziranje zdravila v manjših odmerkih. Pred zdravljenjem se posvetujte z zdravnikom. Možno je, da vam bo zdravnik predpisal tudi druga zdravila, ki bodo preprečila nadaljnjo okužbo.

Generični Aralen jemljite do konca časa, ki vam ga je predpisal zdravnik, čeprav se vaši simptomi hitro izboljšajo.

Kaj narediti, če izpustim odmerek?

Če ste pozabili vzeti odmerek, ga vzemite čim prej. Če je že skoraj čas za naslednji odmerek, vzemite le ta odmerek. Ne jemljite dvojnih ali dodatnih odmerkov.

Kaj narediti v primeru suma zastrupitve?

Sum prevelikega odmerka: Preveliko odmerjanje: Če menite, da ste vzeli preveč zdravila, se naenkrat obrnite na center za nadzor zastrupitev ali na urgenco. OPOMBA: To zdravilo je samo za vas. Tega zdravila ne delite z drugimi.

Raba Generični Aralen pri otrocih

Glede uporabe zdravila pri otrocih se predhodno posvetujte s svojim pediatrom, saj odmerki Generičnega Aralena odvisni od teže otroka. Če otrok pridobi ali izgubi na teže medtem ko jemlje zdravilo Aralen, je treba o tem takoj obvestiti zdravnika in spremeniti odmerek. Čeprav je zdravilo mogoče predpisati in jemati glede na različne pogoje, vseeno upoštevajte previdnostne ukrepe.

Na kaj moram biti pozoren pri jemanju zdravila Generičen Aralen?

Pozorni bodite v naslednjih primerih:

 • Obvestite zdravnika, če se simptomi v nekaj dneh ne začnejo izboljševati.
 • Če jemljete to zdravilo dlje časa, opravlja redne preglede pri izbranem zdravniku.
 • Če opazite kakršne koli spremembe vida, obiščite svojega očesnega zdravnika.
 • Če med ali po začetku jemanja tega zdravila zvišamo telesno temperaturo, prenehajte z jemanjem zdravila in kontaktirajte zdravnika.
 • Lahko postanete zaspani ali omotični. Ne vozite, ne upravljajte strojev in ne delajte ničesar, kar potrebuje duševno budnost, dokler ne ugotovite, kako to zdravilo vpliva na vas.
 • Na območjih, kjer je malarija pogosta, morate sprejeti ukrepe, da preprečite, da bi vas komarji pikali. To vključuje bivanje v klimatiziranih ali dobro pregledanih prostorih, da se zmanjša stik človeka s komarji, spanje pod mrežo proti komarjem, po možnosti z insekticidom, ki vsebuje buhač, nošenje srajc ali bluz z dolgimi rokavi in ​​dolgih hlač za zaščito rok in nog, nanašanje komarjev repelente, ki vsebujejo DEET, na nepokrite predele kože, za odganjanje komarjev pa uporabite razpršilec letečih insektov, ki vsebuje piretrum.
 • To zdravilo vas lahko naredi bolj občutljive na sonce, zato se le temu izogibajte. Če se ne morete izogniti soncu, nosite zaščitna oblačila in uporabite zaščito pred soncem. Ne uporabljajte sončnih žarnic ali solarijev..
 • Izogibajte se izdelkom z antacidi in kaolinom 4 ure pred in po zaužitju odmerka tega zdravila.

Nezaželeni učinki, ki jih lahko povzroči zdravilo Generičen Aralen?

Med nezaželene stranske učinke sodijo:

 • različne vrste alergijskih reakcij (izpuščaji na koži, srbenje, koprivnica, otekanje obraza ali okončin)
 • spremembe vida in sluha (tudi izguba sluha in zvonenje)
 • občutek šibkosti ali omotičnosti, glavoboli
 • vročina
 • oslabele mišice, mravljinčenje, odrevenelost
 • epileptični napadi
 • nenavadne krvavitve ali podplute
 • izguba apetita
 • bolečine ali krči v trebuhu, slabost in bruhanje
 • izguba las

Če opazite, da kateri od stranskih simptomov vztraja dlje časa, se nemudoma obrnite na pomoč k zdravniku.

Kje kupiti Generičen Aralen: online prodaja, dostopne cene in to brez recepta

Prodaja Generičnega Aralena v Sloveniji je preko spleta. Nakup Generičnega Aralena  v Sloveniji brez recepta preko spleta v online lekarnah, ki vam omogoča hitro in lahko naročilo. Če vaš paket naročite in kupite v preko splete je dostava hitrejša in še v vrsti v lekarni vam ni treba čakati. V prodaji lekarne lahko kupite dva odmerka Aralena, in sicer boste lahko  kupiti so vam 250 mg tableta in 500 mg tablete.

Če boste kupili tablete Generičnega Aralena pri nas boste lahko izbirali med različnimi paketi in to po zelo dostopnih cenah, ki se razlikujejo v številu tablet na pakiranje. Za 30 tablet boste tako odšeli na primer med 30 in 38 evrov (odvisno od odmerka, ki ga boste izbrali), za pateke z 360 tableti pa med 210 do 244 evrov (prav tako odvisno od odmerka). Vsa zdravila in odmerki so vam na voljo brez recepta. Zakaj pa se vam vsekakor bolj splača kupiti večja pakiranja? Če boste kupili večja pakiranja, boste privarčevali na ceni posamezne tablete, kot tudi vam bomo podarili brezplačno poštnino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja