phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Chloroquine

chloroquine

Kupiti Chloroquine brez Recepta

Zdravilo Chloroquine se uporablja za zdravljenje ali preprečevanje malarije, bolezni, ki jo povzročajo paraziti, ki vstopijo v telo s pikom komarja. Zdravilo Chloroquine vsebuje zdravilno učinkovino klorokin fosfat, vendar zdravilo ni učinkovito proti vsem sevom maralirje ali proti malariji na območjih, kjer je okužba odporna na podobno zdravilo imenovano hidroksiklorokin. Zdravilo Chloroquine se uporablja tudi za zdravljenje amebiaze, okužbe, ki jo povzročajo amebe. Zdravilo Chloroquine se lahko uporablja tudi za druga bolezenska stanja, ki pa jih tukaj ne bomo navedli. Zdravilo Chloroquine je od zdaj mogoče kupiti tudi v Sloveniji v online lekarni. Kupite ga lahko brez recepta in to po neverjetno nizki ceni, hitro in enostavno. V spletni lekarni boste našli tudi različne odmerek in pakiranja, tako boste lažje našli kaj iščete.

4.9

Paket 250mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
250mg × 30 tablete
€34,61
1.15
250mg × 60 tablete
€63,17
1.05
250mg × 90 tablete
€85,67
0.95
250mg × 120 tablete
€102,11
0.85
250mg × 180 tablete
€135,00
0.75
250mg × 360 tablete
€233,67
0.65
Brezplačna dostava
Paket 500mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
500mg × 30 tablete
€41,85
1.40
500mg × 60 tablete
€69,78
1.16
500mg × 90 tablete
€93,05
1.03
500mg × 120 tablete
€111,67
0.93
500mg × 180 tablete
€150,78
0.84
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Kaj moram vedeti preden začnem jemati zdravilo Chloroquine?

Preden začnete jemati zdravilo Chloroquine morate vedeti naslednje. Zdravila Chloroquine ne jemljite, če ste alergični na klorokin ali na hidroksiklorokin. Zdravila Chloroquine tudi ne boste morali uporabljali, če ste kdaj trpeli za spremembami vida ali poškodbami mrežnice. Visoki odmerki zdravila Chloroquine ali njegova dolgotrajna uporaba lahko povzročijo nepopravljive poškodbe vaše mrežnice, to je membranske plasti v očesu, ki pomaga pri ustvarjanju vida). Posledično lahko to povzroči trajne posledice ali težave z vidom. Tveganje za poškodbe mrežnice je večje pri ljudeh z že obstoječimi težavami z očmi, boleznijo ledvic ali pri ljudeh, ki jemljejo tudi tamoksifen.

Zdravnika tudi obvestite, če ste kadarkoli imeli:

 • spremembe vida ali poškodbe mrežnice zaradi zdravil proti malariji;
 • bolezni srca, motnje srčnega ritma (kot je sindrom dolgega intervala;
 • neravnovesje elektrolitov, kot je nizka raven kalija ali magnezija v krvi;
 • sladkorno bolezen;
 • bolezni ledvic ali jeter;
 • luskavico;
 • alkoholizem;
 • porfirija, genske encimske motnje, ki povzroča simptome, ki prizadanjejo kožo ali živčni sistem;
 • genetsko pomanjkanje encima, pomanjkanje glukoza-6-fosfat dehidrogenaze

Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom, če jemljete katero od drugih zdravil, ki bi lahko povzročale interakcije z zdravilom Chloroquine kot so zdravila za astmo, težave s srcem ali visokim pritiskom, depresijo, rakom, HIV, mentalne težave, ali z zdravili cimetidini, ciklosporini, meflokini, prazikanteli, tamoksifeni, insulin ali drugi zdravila za diabetis.

Zdravnika tudi obvestite, če ste noseči ali želite zanositi. Malarija pogosteje povzroči resne bolezni ali smrt pri nosečnici. Malarija med nosečnostjo lahko poveča tudi tveganje za spontani splav, mrtvorojenost, prezgodnji porod ali nizko porodno težo. Ni znano ali bo klorokin škodoval nerojenemu otroku . Če ste noseči, se posvetujte z zdravnikom o tveganjih potovanj na območja, kjer je malarija pogosta kot so Afrika, Južna Amerika in južna Azija.

Kako se uporablja zdravilo Chloroquine?

Tablete zdravila Chloroquine vzamete s kozarcem vode. Pri uporabi zdravila Chloroquine sledite vsem navodilom zdravnika oziroma navodilom na nalepki za recept. Prav tako preberite vsa navodila za zdravila ali liste z navodili in zdravilo uporabljate ustrezno.

Zdravilo Chloroquine uporabljate ves predpisan čas tudi, če se vaši simptomi hitro izboljšajo. Čimprej pokličite svojega zdravnika, če ste bili izpostavljeni malariji ali če imate vročino ali druge simptome bolezni med ali po bivanju na območju, kjer je malarija pogosta. Okoli postelje uporabite zaščitna oblačila, repelente proti komarjem, da dodatno preprečite pike komarjev, ki bi lahko povzročili malarijo. Nobeno zdravilo ni 100 % učinkovito pri zdravljenju ali preprečevanju vseh vrst malarije. Posvetujte se z zdravnikom, če imate med zdravljenjem povišano telesno temperaturo, če bruhate ali imate drisko. Med zdravljenjem z zdravilom Chloroquine boste morda potrebovali pogoste zdravstvene preglede, vključno s pregledom vida. Zdravilo shranjujte pri sobni temperaturi stran od vlage, toplote in svetlobe.

Različna uporaba zdravila Chloroquine

Za preprečevanje malarije se zdravilo Chloroquine običajno jemlje enkrat na teden na isti dan vsak teden. Zdravilo Chloroquine začnite jemati dva tedna pred vstopom na območje, kjer je prisotna malarija pogosta. Nadaljujte z jemanjem zdravila med vašim bivanjem in vsaj 8 tednov po tem, ko zapustite območje.

Za zdravljenje malarije se zdravilo Chloroquine običajno vzame en visok odmerek, ki mu nato sledijo manjši odmerki v naslednjih dveh zaporednih dneh.

Za zdravljenje amebiaze se zdravilo Chloroquine uporablja v visokem začetnem odmerku dva dni in nato v manjših odmerkih 2 do 3 tedne. Morda boste prejeli še druga zdravila za preprečevanje nadaljne okužbe.

Odmerki klorokina temeljijo na teži pri otrocih. Potrebe po odmerku vašega otroka se lahko spremenijo, če otrok pridobi ali shujša.

Kakšni so stranski učinki zdravila Chloroquine?

V primeru naslednjih stranskih učinkov nujno poiščite zdravniško pomoč:

 • alergijske reakcije (koprivnica, otekanje ust, jezika, grla)
 • hiter ali razbijajoč srčni utrip
 • trepetanje v prsih
 • oteženo dihanje
 • nenadno omotico, kot da bi se lahko onesvestili
 • zvonjenje v ušesih, težave s sluhom
 • hudo mišično oslabelost ali izgubo koordinacije
 • nizko število krvnih celic
 • povišana telesna temperatura, mrzlica, utrujenost
 • razjede v ustih
 • kožne rane ali lahke modrice, nenavadne krvavitve, bleda koža
 • mrzle roke in noge
 • kratka sapa
 • nizek krvni sladkor
 • glavobol, lakota, razdražljivost, potenje
 • občutek tesnobe ali tresenje.

Dolgotrajno jemanje klorokina ali v velikih odmerkih lahko povzroči nepopravljivo poškodbo mrežnice v vaše očesu.

Kupiti zdravilo Chloroquine v online lekarni

V Sloveniji je zdravilo Chloroquine po novem mogoče kupiti tudi v online lekarni. V naši spletni lekarni vam nudimo najugodnejše cene za generična zdravila, kot je tudi generičen Chloroquine. Omogočamo vam preprost in hiter nakup, kjer boste našli kaj vam najbolje odgovarja. Prav tako zagotavljamo vašo zasebnost, vi in vaši podatki so varni, prav tako lahko nakup opravite anonimno, mi pa vam bomo paket brez posebnih oznak dostavili na izbran naslov. Prav tako lahko zdravila pri nas naročite brez recepta, in se tako izognete dolgim čakalnim vrstam v lekarni.

Zdravilo Chloroquine v online prodaji, cene in odmerki

V naši online lekarni se cena zdravila Chloroquine odvisna od količine in tudi od višine odmerka, ki ga boste potrebovali. Če zdravilo potrebujete za preprečevanje malarije dobro preverite, koliko zdravila Chloroquine potrebujete. V spletni lekarni lahko kupite tablete Chloroquine, 250 mg ali 500 mg brez recepta. Za 30 tablet Chloroquine 250 mg boste odšteli približno 34 evrov, če boste vzeli 60 tablet pa boste že privarčevali približno 5 evrov. Kako je to mogoče? Preprosto, pri večjih nakupih vam nudimo številne ugodnosti, med drugim popust na posamezno tableto in deležni ste lahko tudi brezplačne poštnine. Vaš izbrani odmerek kupite še danes.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja