phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Naši pogoji

Pogoji odpošiljanja

Zdravila v naši ponudbi so izdelana v Indiji in od tam tudi odposlana. Ker to predstavlja dolgo pot, je za dostavo potrebnega nekaj časa. Po navadi so pošiljke dostavljene v času od 10 do 21 dni, v nekaterih primerih pa lahko pride do zamude 10 dni ali več.

V primeri, da v določnem roku paket ni dostavljen, nas prosimo kontaktirajte ter nas o tem obvestite. Potrudili se bomo po najboljših močeh, da poiščemo rešitev, ki vam bo popolnoma ustrezala.

Pogoji preklica naročila

Prosimo upoštevajte, da preklice naročil prejemamo SAMO v roku 24 ur po tem, ko je bilo naročilo potrjeno. Če želite prekiniti naročilo, preko telefona ali elektronske pošte kontaktirajte našo ekipo za podporo strankam ter jo obvestite o vaši odločitvi. Če nas kontaktirate po 24 urah, preklic naročila ne bo mogoč.

Prepričajte se, da vnesete veljaven naslov za pošiljanje v obrazec za naročilo in svetujemo vam, da podatke dvakrat preverite, predno potrdite naročilo. Vsaka napaka lahko povzroči, da naročeni izdelki ne bodo dostavljeni. Če opazite, da so bili podatki naslova napačno vneseni, nas v najkrajšem možnem času kontaktirajte in nas o zadevi obvestite.

Pogoji vračila

Zdravila, ki jih ponujamo, so v splošnem enakovredna drugim ekvivalentnim blagovnim znamkam. Zagotavljamo, da so kemično enaka in imajo enak zdravilni učinek.

V primeru, da niste zadovoljni z učinkom, ki ga naša zdravila proizvajajo, nas prosimo kontaktirajte in nas o težavi obvestite. Posredovali vam bomo naslov za vračilo in takoj, ko bo naš oddelek za vračila prejel izdelek, bomo pričeli s postopkom vračila kupnine.

Preden nas kontaktirate se prepričajte, da ste vzeli pravi odmerek izdelka in sledili navodilom za uporabo. Ne pozabite, da so lahko učinki upočasnjeni zaradi mastne hrane in alkohola, ki ju zaužijete pred zaužitjem tableta.

V primeru, da izdelek do določenega roka ni dostavljen (dostava traja od 10 do 21 dni, lahko pride do dodatne zamude 10 dni zaradi carinske kontrole), lahko kontaktirate našo ekipo za podporo strankam za upravičenost do vračila kupnine. Vaše plačilo bo v celoti vrnjeno na vašo kreditno kartico. Proces vračila kupnine po navadi traja 5-7 delovnih dni, po tem obdobju pa bo vračilo kupnine vidno na izpisku vaše kreditne kartice.

Zaradi posebne narave izdelkov v naši ponudbi, vračil ne sprejemamo. Nihče ne more zagotoviti, da so med transportom naročila zagotovljeni pogoji shranjevanja, zato jih ne sprejemamo tudi takrat, če paket ostane neodprt.

Pogoji zasebnosti

Zavedamo se, da je zasebnost vseh informacij, ki nam jih posredujete, najbolj pomembna. Zaradi tega storimo vse, kar je mogoče, da z njimi ravnamo natančno in previdno. Te informacije niso nikoli deljene z drugimi podjetji ali ponudniki storitev s tretje strani.

Vse transakcije na naši spletni blagajni so 100 % varne. Skrbimo za varnost vaših informacij z uporabo 256-bitne Secure Sockets Layer (SSL) programske opreme, ki šifrira vse podatke, ki jih vnesete. Poleg tega so naši serverji za zaračunavanje certificirani s strani neodvisnih in uglednih agencij, ki zagotavljajo, da vaše informacije hranimo na varnem in v zasebnosti.

V naši bazi podatkov so prikazane le zadnje 4 številke vaše kreditne kartice, zato dostopa do informacij o kreditni kartici nimajo niti operaterji za podporo strankam.

Zbiramo samo tiste osebne podatke (na primer vaše ime in priimek, elektronski naslov, kontaktno telefonsko številko, datum rojstva itd.), ki nam jih v vednosti in prostovoljno posredujete kot osebne podatke za uporabo storitev na tej Strani, kar je v skladu s smernicami zakonodaje soglasje zadeve o osebnih podatkih za obdelovanje osebnih podatkov v skladu z namenom njihove obdelave, ki je predstavljen v teh Pogojih.

Ne zbiramo nobenih informacij, za obdelavo katerih so nekatere zahteve določene z zakonom. Takšne informacije vključujejo podatke o rasni ali etični pripadnosti, političnem, verskem ali ideološkem prepričanju, članstvu v političnih strankah in sindikatih, kazenske obsodbe zaradi storitve kaznivega dejanja ter podatki, ki se nanašajo na zdravje, spolnost, biometrične ali genetske podatke.

Zbiramo podatke o statistiki obiskovanja Strani. Te informacije lahko vsebujejo podatke o povezavah, prometu in uporabnikovem brskalniku, tako imenovani piškotki.

Piškotek je besedilna datoteka ali datoteka, ki vsebuje majhno količino informacij, ki je poslana spletnemu brskalniku in shranjena na uporabnikovi napravi. Te naprave so računalnik, mobilni telefon ali druga naprava, preko katere uporabnik vstopa v Stran.

Stran uporablja trajne piškotke za shranjevanje uporabnikovih osebnih nastavitev na naši Strani (kot so jezik, država ali valuta). Začasni piškotki so tudi uporabljeni (tako imenovane datoteke sej, ki se izbrišejo, ko je brskalnik zaprt) za prepoznavanje uporabnika med spletno sejo. Onemogočenje piškotkov lahko povzroči motnje v delovanju Strani.

Izjava o omejitvi odgovornosti

  1. Naše podjetje ne odgovarja in tudi izrecno zavrača vso odgovornost za kakršnokoli zamudo v dostavi, ki ne presega 10 dni po navedenem predvidenem datumu dostave. 10 (deset) dni po navedenemu predvidenemu datumu dostave ali naslednji delovni dan v primeru lokalnih počitnic se upošteva kot skrajni rok.
  2. Naše podjetje ni odgovorno za napake v dostavi v primeru, da naročnik navede pomanjkljiv naslov, napačen naslov ali naslov, na katerem dostava ni uspešno opravljena zaradi katerega koli drugega vzroka. Naše podjetje ni odgovorno za napake v dostavi v primeru, da naročnik ne zahteva paketa, ga zavrne ali je bila uspešna dostava na kakršen koli drugi način preprečena. Vsa ponovna pošiljanja v teh primerih so opravljena samo preko mednarodne pošte.
  3. Naše podjetje ni odgovorno in izrecno zavrača vso odgovornost za dostavo katerega koli splošnega izdelka, ki ne zadovolji pričakovanja naročnika po naslednjih kriterijih – barva, oblika in velikost tableta, prisotnost kakršne koli natisnjene oznake ali znamke na tabletu, če je na izdelku marketinško ime ali pa je izdelan s strani proizvajalca, ki je drugačen, kot je naročnik pričakoval. Za vse splošne izdelke so vse informacije o izdelku prisotne na spletni strani, kot so, vendar niso omejene na – predogledne slike, slike izdelkov, imena proizvajalcev in marketinška imena, so namenjena zgolj informativnim namenom.
  4. Naše podjetje ni odgovorno in izrecno zavrača vso odgovornost za pomanjkanje učinkovitosti prejetega izdelka v primeru, da je bil izdelek kupljen za izjemno uporabo.
  5. Z naročilom pri našem podjetju potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjali s to izjavo o omejitvi odgovornosti. Vsako dejanje z namenom vračila kupnine zaradi katerega koli razloga, ki je zgoraj naveden, bo upoštevano kot goljufivo dejanje in lahko vodi do sodnega postopka in prepovedi dostopa do našega sistema.