phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Amoxil

amoxil

Zdravilo Amoxil Amoxicillin – Kupiti brez Recepta?

Generičen Amoxil se uporablja za zdravljenje okužb, ki jih povzročajo nekatere bakterije. Uporablja se tudi z drugimi zdravili za zdravljenje okužbe s H.pylori in zdravljenje razjed tankega črevesa. Zdravilo Amoxil je penicilinski antibiotik, ki ubija bakterije občutljive na amoksicilin. Najpogosteje se uporablja za zdravljenje tonzilitisa, bronhitisa, bakterijske pljučnice, bakterijske okužbe ušes, nosu, grla, kože ali sečil.

4.9

Paket 250mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
250mg × 30 tablete
€39,88
1.33
250mg × 60 tablete
€41,74
0.70
250mg × 90 tablete
€46,38
0.52
250mg × 180 tablete
€69,59
0.39
Paket 500mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
500mg × 30 tablete
€41,74
1.39
500mg × 60 tablete
€55,66
0.93
500mg × 90 tablete
€70,98
0.79
500mg × 120 tablete
€78,41
0.65
500mg × 180 tablete
€100,23
0.56
Brezplačna dostava

Antibiotik Amoxil in njegova raba

Zdravilo Amoxil se včasih uporablja skupaj z drugimi antibiotiki imenovanimi klaritromicin (Biaxin), predvsem v primeru zdravljenja razjed na želodcu, ki jih povzroča bakterija helicobacter pylori. Včasih se uporablja v kombinaciji z lansoprazolom (Prevacid) tudi za zniževanje želodčne kisline. Ker je to en izmed najbolj znanih antibiotikov, smo se odločili, da ga dodamo tudi v našo online prodajo in vam omogočimo še preprostejši dostop do zdravila Amoxil. Amoxil lahko v spletni lekarni kupite hitro brez recepta in tudi po ugodni ceni. Izbirate pa lahko tudi med različnimi odmerki, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Kako torej jemljemo antibiotik Amoxil?

Antibiotik vzemite peroralno in kapsulo popijte s kozarcem vode. Vedno sledite navodilom na nalepki za recept oziroma po navodilih zdravnika. Antibiotik Amoxil lahko vzamete s hrano ali brez. Zdravilo Amoxil jemljite v rednih časovnih presledkih in ga ne jemljite pogosteje, kot vam je naročil zdravnik. Antibiotik Amoxil prav tako jemljite toliko časa, kot vam je predpisal zdravnik, čeprav se počutite bolje. Če prenehate prezgodaj, se lahko bakterije opomorejo in ponovno razvijejo. Prav tako ne preskočite odmerkov.

V primeru, da pozabite vzeti predpisani odmerek, ne jemljite dveh odmerkov, vendar le redno vzemite naslednji odmerek.

Če zdravilo želite uporabiti pri otrocih, se pred tem posvetujte s pediatrom. Čeprav se lahko zdravilo predpiše otrokom, veljajo previdnosti ukrepi.

Opozorila pred uporabo antibiotika Amoxil

Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom, saj vam bo ta predpisal primeren odmerek in tudi koliko časa morate jemati zdravilo. Pred uporabo obvestite zdravnika, če imate astmo, trpite za boleznimi ledvic, imate nenavado reakcijo ali celo alergijsko reakcijo na amoksicilin, druge oblike penicilina, cefalosporinske antibiotike, ali katera druga zdravila, živila, barvila ali konzervanse.

Zdravnika obvestite tudi, če ste noseči, saj ni znano ali lahko zdravilo škoduje nerojenemu otroku. Tudi če imate namen zanositi se o tem pogovorite z zdravnikom. Če dojite, o morebitnem tveganju vprašajte zdravnika, saj lahko škoduje otroku.

Amoksicilin lahko tudi zmanjša učinkovitost kontracepcijskih tablet, zato se z ginekologom in zdravnikom posvetujte o uporabi nehormonske kontracepcije (kondoma, diafragme, cervikalne kapice ali kontracepcijske gobice) za preprečevanje nosečnosti.

Pred uporabo zdravila Amoxil se posvetujte z zdravnikom tudi o tem, katera zdravila že jemljete, saj lahko pride do interakcij pri zdravilih, kot so:

 • almoridi
 • kontracepcijske tablete
 • kloramfenikol
 • makrolidi
 • probenecidi
 • sulfonamidi
 • ali tetraciklini.

Seznam morda ne vključuje vseh možnih interakcij. Poleg tega zdravnika obvestite, če jemljete kakša homeopatska zdravila ali zdravila brez recepta, prehranska dopolnila. Tudi obvestite, če kadite, pijete alkohol ali uživate droge. Nekatere sestavine lahko negativno vplivajo na zdravilo Amoxil.

Morebitni stranski učinki antibiotika Amoxil

Antibiotik Amoxil lahko povzroči naslednje blage stranske učinke:

 • omotičnost,
 • glavobol,
 • želodčne težave,
 • nespečnost.

Večina naštetih učinkov ne potrebuje zdravniške pomoči. O njih obvestite zdravnika, če so le te prisotni dlje časa in postanejo moteči.

Antibiotik Amoxil lahko povzroči tudi hujše stranske učinke, kot so:

 • alergije ali alergijske reakcije,
 • ovirano dihanje,
 • potemnel urin ali težave z uriniranjem
 • pordelost, mehurjenje, luščenje kože, tudi v ustih
 • neznane krvavitve ali nepojasnjene modrice
 • nenavadna utrujenost
 • porumenelost kože ali oči.

Če opazite katerega od naštetih stranskih učinkov, poiščite medicinsko pomoč v najkrajšem možnem času.

Če ste diabetik, lahko pri jemanju zdravila Amoxil dobite lažno pozitiven rezultat za sladkor v urino z nekaterimi vrstami testov urina. Vedno se posvetujte z zdravnikom.

Če trpite za drisko ali tekočim blatom je ne zdravite z izdelki brez recepta. Posvetujte se s svojim zdravnikom, če driska traja več kot dva dni ali je zelo vodena. Driska se lahko pojavi med jemanjem zdravila, lahko pa se tudi pojavi nekaj mesecev po prenehanju jemanja antibiotika Amoxil. Posvetujte se z zdravnikom, saj lahko to pomeni, da je prišlo do ponovne okužbe.

Zakaj kupiti antibiotik Amoxil v online prodaji?

Na spletni lekarni vam nudimo veliko izbiro zdravila Amoxil, ki ga lahko preprosto kupite iz udobja vašega domačega kavča ali preprosto ali celo hitro kupite iz pisarne, če ste zelo zaposleni. Prav tako vam je naša online prodaja na voljo 24 ur na dan. Poleg preprostega načina naročila, vam nudimo številne druge ugodnosti kot je prijazna cena izdelkov, hitra dostava in ugodnosti pri večjih naročilih. Vsi izdelki, tudi antibiotik Amoxil, vam je na voljo brez recepta.

Lahko kupim antibiotik Amoxil v Sloveniji brez recepta?

Da in da! Vaš antibiotik Amoxil lahko že danes brez recepta kupite v naši spletni lekarni in ga na vaš izbrani naslov dobite že v nekaj dneh.

Cene in odmerki antibiotika Amoxil v lekarni

V online lekarni vam nudimo dve in najbolj popularni obliki kapsul Amoxil. Pri nas kupite brez recepta lahko Amoxil 250 mg amoksicilin ali Amoxil 500 mg amoksicilin. Prvega lahko najdete v pakiranjih po 30 tablet, po 60 tablet, po 90 tablet in 180 tablet, drugega pa dobite še v pakiranjih po 120 tablet in 360 tablet. Kapsule Amoxil vam pri nas nudimo po ugodnih cenah, ki začnejo pri 38 evrih. Pri večjih naročilih vam nudimo številne popuste, največ lahko privarčujete na posamezno tableto, in sicer tudi do 200 evrov. Poleg popustov na posamezne tablete, lahko pri večjih nakupih dobite tudi brezplačno dostavo. Za več si podrobneje poglejte našo ponudbo. Naš glavni cilj je, da lahko naše stranke brez recepta kupujo in naročijo, ustreza zdravila, ki jih potrebujejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja