phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Suprax

suprax

Cefixime

Suprax – novost v slovenski prodaji online lekarnah! Suprax je antibiotik, ki vsebuje zdravilno učinkovino cefiksim. Je antibolično zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje okužb, ki jih povzročajo bakterije. Zdravilo se bori proti bakterijam v vašem telesu. Zdravilna učinkovina cefiksim se uporablja za zdravljenje številnih bakterijskih okužb in je poznan tudi kot cefalosporinski antibiotik. Uporablja se za zdravljenje okužb pljuč, ušes, žrela in podobno. Bodite pozorni, zdravilo se uporablja le za zdravljenje bakterijskih okužb in ne bo deloval pri virusnih okužbah kot so prehlad in gripa. Po novem v Sloveniji lahko antibiotik Suprax (cefiksim) kupite tudi v naši prodaji v online lekarni. Bonus, kupite ga brez recepta ter po neprimerjivih cenah.

4.8

Paket 100mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
100mg × 10 tablete
€32,84
3.28
100mg × 20 tablete
€42,24
2.11
100mg × 30 tablete
€51,64
1.72
100mg × 40 tablete
€61,03
1.53
100mg × 50 tablete
€70,43
1.41
100mg × 60 tablete
€79,83
1.33
Paket 200mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
200mg × 10 tablete
€37,54
3.75
200mg × 20 tablete
€46,94
2.35
200mg × 30 tablete
€56,34
1.88
200mg × 40 tablete
€65,73
1.64
200mg × 50 tablete
€75,13
1.50

Uporaba antibiotika Suprax

supraxSuprax jemljite peroralno, lahko ga vzamete s hrano ali brez nje. Tableto popijte s kozarcem vode. Predvsem ga jemljite le po navodilih zdravnika. Običajno lahko zdravilo zaužijete le enkrat na dan. Antibiotik porabite do konca po navodilih zdravnika, tudi če se počutite boljše. Odmerkov ne preskočite in ne prekiniti jemati zdravila prezgodaj. Če prekinete z zdravilom prezgodaj, se lahko bakterija ponovno razvije in okužba poslabša. Odmerjanje zdravila je odvisno od vašega zdravstvenega in odziva na zdravljenje. Pred uporabo je priporočen posvet z vašim zdravnikom. Za najboljši učinek antibiotik vzamite v enakomernih časovnem razponu. Da si boste lažje zapomnili, je priporočeno, da zdravilo vsak dan vzamete ob istem času.

Otroci lahko zaužije dvakrat na dan (vsakih 12 ur), če to predpiše zdravnik. Čeprav se zdravilo lahko predpiše tudi otrokom, je pri otrocih od 6 mesec posebej previden in se pred uporabo posvetovati z zdravnikom. Pir otrocih je odmerek odvisen tudi od teže otroka.

Kaj storiti v primeru, če mislite, da ste vzeli prevelik odmerek Supraxa?

Če mislite, da ste zaužili preveliko dozo antibiotika Suprax, takoj poiščite medicinsko pomoč ali pokličite center za zastrupitve.

Kaj storiti v primeru, če pozabite odmerek Supraxa?

Če pozabite vzeti odmerek, ga vzemite takoj ko ga lahko. Če se bliža že vaš predpisani odmerek, vzemite le predpisani odmerek. Ne jemljite dvojih ali dodatnih odmerkov antibiotika.

Opozorila pri uporabi antibiotika Suprax

Zdravniku povejte, če se vaši simptomi ne izboljšajo ali se pojavijo novi simptomi. Po potrebi bo zdravnik spremljal vaše stanje in tudi odobril krvne preiskave.

Če želite jemati antibiotik Suprax, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom, če imate eno od naslednjih stanj: težave s krvavljenjem, bolezni ledvic, težave s prebavili (posebej kolitis), če imate nenavadno ali alergično reakcijo na cefiskim ali penicilin, drugo hrano, barvila ali konzervanse, če ste noseči ali želite zanositi, če dojite.

Pri antibiotiku Suprax lahko pride do interakcij z naslednjimi zdravili: aspirinom in ali podobnimi zdravili, karbamazepinom, zdravili za preprečevanje krvnih strdkov ko je varfarin.

Seznam morda ne vključuje vseh možnih interakcij. Pred uporabo vam priporočamo posvet z zdravnikom, katerega obvestite o vseh zdravilih, predpisanih in nepredpisanih, prehranskih dodatkih, ki jih uporabljate. Zdravinka obvestite tudi o tem, če kadite, pijete alkohol ali uživate droge, saj lahko to vpliva na učinkovitost zdravila in na stranske učinke, ki se lahko pojavijo pri uživanju zdravila Suprax.

Stranski učinki antibiotika Suprax

Suprax lahko povzroči naslednje stranske učinke:

  • glavobol;
  • draženje v genitalijah;
  • slabost ali bruhanje;
  • bolečine v trebušni votlini;
  • vetrove;
  • drisko;
  • vročino;
  • neobičajno utrujenost, krvavljenje ali modrice;
  • alergijske reakcije.

Pomembo: Če trpite za drisko, je ne zdravite sami z zdravili brez recepta. Če driska traja več kot dva dni in ali je boleča ali vodena, nujno obvestite zdravnika, ki vam bo predpisal zdravila.

Antibiotik Suprax lahko moti tudi nekatere teste za merjenje glukoze in ketonov v urinu. Če uporabljate te teste, se pred uporabo zdravila cefiksim posvetujte z zdravstvenim delavce. Če se zdravite za spolno prenosljivo boleznijo, se izogibajte spolnim odnosom dokler ne končate zdravljenja.

Suprax antibiotik v prodaji online lekarne

Antibiotik Suprax je novost v naši spletni lekarni. Kar je najboljše, zdravilo kupite tudi brez recepta, mi pa vam ga bomo dostavili na dom in to po vsej Sloveniji.

Odmerki in cene Suprax, ki jih kupite v lekarni

V prodaji naše online lekarne dve vrsti odmerkov zdravila Suprax (cefiksim). Glede na vaše preference oziroma na predpisane odmerke s strani zdravnika, kupite lahko 100 mg tablete Suprax ali 200 mg tablete Suprax. Obe vrsti odmerkov, 100 mg in 200 mg, kupite lahko v pakiranjih od 10 do 60 tablet na pakiranje. Cene odmerkov se gibljejo od 35 evrov do 145 evrov za tablete, ki vsebujejo 100 mg zdravilne učinkovine generičen cefiksim. Za 200 mg tablete generičnega cefiksima, se cene gibajo od 39 evrov in do 172 evrov. Vašo izbrano pakiranje tudi lahko kupite brez recepta.

Kupiti brez recepta Suprax online, zakaj?

V spletni lekarni vam nudimo hiter in varen nakup. Nakup je varen ne glede na izbiro vrste plačila, naročeni izdelki pa vam bodo hitro dostavljeni na dom v diskretnem paketu. V prodaji boste vaše izbrano zdravilo Suprax kupili brez recepta in po nizki ceni. Če boste antibiotik naročili v večjih količinah, boste deležni tudi drugih ugodnosti, kot je popust na samo tableto in morda boste deležni tudi brezplačne dostave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja