phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Tobradex

Tobradex

Spoznajte Zdravilo Tobradex – Prodaja Online

Zdravilo Tobradex je oftalmološko zdravilo in antibiotik za zdravljenje bakterijskih okužb oči ali zdravljenje simptomov očesnega vnetja. Zdravilo vsebuje kombinacijo zdravil tobramicina in deksametazona. Tobramicin je antibiotik in se uporablja za zdravljenje bakterijskih okužb. Deksametazon je steroid, ki se pri zdravljenju oči, uporablja za zdravljenje oteklih, ki lahko nastanejo pri bakterijskih okužbah.

Zdravilo je na voljo v obliki mazila ali tekoče suspenzije. Zdravilo Tobradex vam lahko predpiše zdravnik. Zdravilo je novost v naši online lekarni in ga lahko od zdaj kupite lahko brez recepta po odlično dostopnih cenah.

4.8

Paket 0.1%/0,3% 10ml
Paket
Cena
Per
Nakup
0.1%/0,3% 10ml × 1 dropper
€27,61
27.61
0.1%/0,3% 10ml × 2 dropper
€36,83
18.41
0.1%/0,3% 10ml × 3 dropper
€41,44
13.81
0.1%/0,3% 10ml × 4 dropper
€44,21
11.05

Kako se uporablja zdravilo Tobradex

TobradexZdravilo Tobradex ali kapljice za oko ali mazilo za oko uporabljate točno po navodilih vašega zdravnika. Če teh navodil ne razumete, prosite zdravnika, da vam pojasni, oziroma se obrnite na medicinsko sestro ali farmacevta. Zdravila, v obliki kapljic ali mazila, ne uporabljate dlje kot vam je predpisal zdravnik. Pri nas pa ga je moč kupiti tudi brez recepta, kar je naša največja prednost.

Dolgotrajno zdravljenje s steroidi lahko povzroči glavkom, poškodbe očesnega živca ali spodbudi nastanek sive mrene. Pred nanosom zdravila si umijte roke. Ne dotikajte se kapalke ali odprtine tube oziroma ne pustite, da se ta dotakne katere druge površine. Obe morata ostati sterilni. Če pride do kontaminacije, lahko to povzroči okužbo v očesu.

Nanos kapljic Tobradex

Kapljice nežno pretresite, da se prepričate, da je zdravilo dobro premešano. GLavo rahlo nagnite nazaj in potegnite spodnjo veko navzdol. Kapalko postavite nad oko. Poglejte navzgor in stran od kapalke. Izstisnice eno kapljico in zaprite oko. Nežno pritisnite na notranji kot očesa (blizu nosu) približno 1 minuto, da tekočina ne bi odtekla po solznem kanalu.

Če uporabljate več kot eno kapljico v isto oko, ponovite postopek s približno 5 minutami razlike med kapljicami. Če uporabljate kapljice v obe očesi, ponovite postopek na drugem očesu. Kapljic ne uporabljate, če je kapalka razbarvana ali ima delce v sebi.

Nanos mazila Tobradex

Tubo mazila Tobradex najprej držite v roki nekaj minut, da se segreje, tako da mazilo zlahka izstisnite iz nje. Glavo rahlo nagnite nazaj in nežno potegnite spodnji veki nazvdol. Na spodnji veko nanesite takek film mazila. Zaprite oko in 1 do 2 minuti vrtite oko v vse smeri. Če uporabljate drugo zdravilo za oči, počakajte vsaj 10 minut pred uporabo drugega zdravila.

Opozorila pri uporabi zdravila Tobradex

Ne uporabljajte očesnega zdravila Tobradex (tobramicin in deksametazon) , če imate virusno ali glivično okužbo v očesu, kot so herpes, vakcinija ali norice. Uporabljajte samo za zdravljenje okužb, ki jih povzročajo bakterije. Ne uporabljajte očesnega tobramicina in deksametazona za mikobakterijske okužbe očesa.

Povejte svojemu zdravniku, če ste alergični na kateri koli aminoglikozidni antibiotik (vključno z gentamicinom, streptomicinom, tobramicinom, drugimi). To lahko povzroči alergijsko reakcijo na tobramicin in deksametazon oftalmološki.

Ni znano, ali bosta tobramicin in deksametazon oftalmično škodljiva za nerojenega otroka. Če ste noseči, ne uporabljajte očesnega zdravila Tobramycin in Dexamethasone, ne da bi se prej posvetovali s svojim zdravnikom. Ni znano, ali tobramicin ali deksametazon prehaja v materino mleko. Ne uporabljajte tega zdravila, ne da bi se prej posvetovali s svojim zdravnikom, če dojite otroka.

Tobradex in stranski učinki

Pri uporabi zdravila Tobradex za oči ni pričakovati stranskih učinkov. Lahko se pojavi:

  •     pekoč občutek
  •     zbadanje
  •     draženje
  •     srbenje
  •     pordelost
  •     zamegljen vid
  •     otekanje
  •     občutljivost na svetlobo

Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom in zdravila ne uporabljate dlje kot vam je predpisal zdravnik. Dolgotrajna uporaba steroidov lahko namreč vodi do poškodbe očesnega živca, glavkoma ali nastanek katarakte.

Zdravilo Tobradex v online lekarni v Sloveniji

Zdravilo Tobradex je novost v online lekarni v Sloveniji. Pri nas lahko kupite tako Tobradex v obliki zdravilnih kapljic kot tudi v obliki mazila. Obe obliki zdravila lahko kupite brez recepta, nudimo pa vam ga po vam dostopnih cenah. Pri nakupu online boste privarčevali tudi več kot samo denar, vendar tudi čas. Namesto da hodite v najbližjo lekarno, ki je lahko v manjših krajih oddaljena tudi več kilometrov, kupite zdravilo online in si ga naročite na dom.

Prodaja zdravila Tobradex brez recepta in po dobrih cenah

Zdravilo Tobradex boste pri nas lahko kupili po ugodni ceni. Nudimo pa vam 0,1%/0,3% v 10ml pakiranjih. Prednost naše spletne lekarne je, da vaše zdravilo dobite v brez recepta in vam ni treba čakati v dolgih vrstah v lekarnah.

Zakaj kupiti Tobradex online?

V online lekarni vam ponujamo predvsem varen nakup in hitro dostavo. Zagotavljamo vam, da je vaš nakup varen ne glede na izbiro vrste plačila, izdelki pa vam bodo hitro dostavljeni na dom v paketu brez oznak. V prodaji boste vaše izbrano zdravilo Tobradex kupili brez recepta in po prijazni ceni. Če boste zdravilo naročili v večjih količinah, boste deležni tudi drugih popustov, med drugim vam lahko podarimo tudi brezplačno dostavo. Ne odlašajte in vaše zdravilo Tobradex kupite takoj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja