phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Ocuflox

ocuflox

Ofloxacin

Novost v Sloveniji in online lekarnah je zdravilo Ocuflox. Ocuflox je eno najbolj znanih zdravil, ki se uporablja pri zdravljenju očesnih okužb. Zdravilo vsebuje zdravilno učinkovino ofloksacin, ki je kinolonski antibiotik, koristen za zdravljenje več vrst bakterijskih okužb, predvsem okužb, ki so povezane z očmi. Ofloksacin preprečuje razmnoževanje bakterij. Generičen Ocuflox se uporablja le za zdravljenje bakterijskih okužb okoli oči, kot so konjunktivitis ali razjede na roženici, proti drugim okužbam zdravilo ne bo delovalo.

Primere je tudi za bolnike in otroke od 1 leta starosti. Zdravilo Ocuflox je v obliki kapljic. Ker je to zelo iskano zdravilo, ki vam je bilo do sedaj na voljo le v fizičnih lekarnah, smo se odločili, da Generični Ocuflox dodamo v našo online prodajo. Pri nas ga boste našli hitro, z enim klikom preprosto naročili brez recepta in kar je še najboljše vse po nizki ceni. Mi pa bomo vaš paket diskretno in hitro dostavili na dom.

4.7

Paket 0.3% 5ml
Paket
Cena
Per item
Nakup
0.3% 5ml × 2 solutions
€32,54
16.27
0.3% 5ml × 4 solutions
€46,50
11.62

Aplikacija zdravila Ocuflox

ocufloxPred nanosom zdravilih kapljic Ocuflox si obvezno temeljito umijte roke. Da bi se izognili kontaminaciji, se s konico kapalke ne dotikajte vnetega ali okuženega mesta, hkrati poskrbite, da se ne s konico ne dotaknete tudi drugih površin. Med uporabo kapljic ne nosite kontaktnih leč, leče tudi sterilizirajte v skladu z navodili proizvajalca, če ste jih uporabljali v času okužbe.

Kako nanesti kapljice na okuženo oko? Nagnite glavo nazaj in poglejte navzgor. Spodnjo veko povlecite navzdol, da naredite vrečko. Kapalko držite neposredno nad očesom. Eno kapljico kapnite v oko. Poglejte navzdol in počasi in nežno zaprite oči 1 do 2 minuti. S prstom nežno pritisnite v notranji kotiček očesa blizu nosu. Tako boste preprečili odtekanje zdravila.

Poskusite ne mežikati ali si drgniti oči. Ponovite postopek tudi na drugem očesu, če je tako predpisano in tudi če je vaš odmerek več kot 1 kapljica. Če ste pozabili vzeti odmerek ali ga nanesite takoj ko lahko, če se že bliža vaš naslednji odmerek pa ne dodajate dodatnih kapljic.

Kaj moram vedeti pri uporabi Ocufloxa

Po vsaki uporabi zamenjati pokrovček kapalke. Če uporabljate še druga zdravila za oči, počakajte vsaj 5 minut, preden uporabite druga zdravila. Kapljice Ocuflox uporabite pred mazili ali kremami, ki lahko ovirajo dostop kapljic do očesa. Zdravilo uporabljate redno in uporabljate do konca predpisanega časa, čeprav simptomi že izginejo. Prezgodnjo prenehanje lahko pomeni vrnitev bakterije in ponovne okužbe.

Ocuflox interakcije in morebitni stranski učinki

Posebnih interakcij pri zdravilu ni zaznanih. Pred samo uporabo generičnega Ocufloxa se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, posebej, če ste alergični na učinkovino oflokascin ali druge kinolone ali imate druge alergije. Z zdravnikom se pogovorite o svojem zdravstvenem stanju in predvsem tudi o predhodnih okužbah očes ali težav z očmi.

Stranski učinki Ocufloxa

Lahko se zgodi, da vas pri uporabi Ocufloxa za minuta ali dve pečejo oči. Posledično se lahko za krajši čas pojavi tudi:

  • zamegljen vid,
  • nelagodnje v očesu,
  • srbenje,
  • pordelost,
  • suhost ali solzenje
  • in ali občutljivost na svetlobo.

Če kateri od navedenih učinkov ne izgine ali se ponavlja dlje časa, o tem obvestite medicinskega delavca. Daljša ali ponavljajoča uporaba zdravila, lahko povzroči novo glivično okužbo. Ne uporabljate dlje kot je predpisano. Zdravilo je lahko škodljivo v primeru zaužitja skozi usta. V primeru hudih simptomov kot so izguba zavesti ali ovirano dihanje, pokličite 112. Zdravila ne delite z drugo osebo, saj je zdravilo namenjeno le vam, še posebej, če vam ga je predpisal zdravnik.

Če doživite močno alergijo na zdravilo, čeprav je zelo malo verjetno, takoj poiščite medicinsko pomoč. Simptomi resne reakcije vključujejo: izpuščaje, otekanje in srbenje, težave z dihanje in omotico.

Kje kupiti Ocuflox v Sloveniji?

Če iščete zdravilne kapljice Ocuflox, ste našli pravo mesto. V naši online lekarni enostavno in hitro kupite izbrane kapljico Ocuflox v Sloveniji in brez recepta. Prav tako bo zdravilo mogoče kupiti po nižji ceni kot v prodaji običajne lekarne. Vsa naročila anonimno dostavimo po celi Sloveniji.

Kakšne so cene in kakšne odmerke Ocufloxa vam nudimo v lekarni?

Zagotavljamo vam, da boste pri nas dobili vaše izbrano naročilo Ocufloxa po najboljši ceni za količino, ki jo boste naročil. V prodaji vam je brez recepta nudimo Ocuflox 0,3% v 5 ml embalaži. Skupaj pa lahko kupite od 1 pa do 6 flašk v enem pakiranju. Naša začetna cena kapljic je samo 7 evrov. Pomnite, pa da vam pri naročanju naših izdelkov brez recepta, nudimo številne popuste na večja naročila.

Zakaj bi kupili Ocuflox online?

Se sprašujete kakšne so prednosti spletnega nakupa zdravila Ocuflox? Odgovor je zelo preprost. Če želite prihraniti vaš dragocen čas in tudi denar je nakup prek online lekarne najboljša izbira. Skočite na računalnik in obiščete našo spletno lekarno. Samo v nekaj klikih boste že lahko kupili vaše zdravilne kapljice za oči Ocuflox brez recepta. Vse to iz udobja doma ali celo iz pisarne. Vaš paket pa bomo hitro poslali na vaš izbrani naslov brez oznak. Poleg vsega tega vas bomo pri večjih nakupih razveselili s številni prihranki, saj so naše cene zelo ugodne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja