phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Flagyl

flagyl

Kupiti Flagyl brez Recepta online

Generično zdravilo Flagyl je vrsta antibiotika. Glavna učinkovina zdravila je metronidazole, ki je bolje znana kot antiinfektiv. Zdravilo se uporablja pri zdravljenju bakterijskih okužb nožnice, kože, kosti in sklepov, okužb dihal in prebavil. Aktivna sestavina metronidazole, čeprav je antiinfektiv, ne bo delovala pri prehladu, gripi ali drugih virusnih okužbah. Zdravilo tudi ne bo pomagalo ali zdravilo vaginalne glivične okužbe. Za vas smo zdravilo Flagyl dodali v našo spletno prodajo, kjer vam bo na voljo po ugodni ceni in brez recepta. V prodaji vam nudimo številna pakiranja, tako da boste našli točno to kar iščete, pri nakupu pa boste privarčevali tudi vaš dragoceni čas in denar. Kupite zdravilo danes.

4.9

Paket 200mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
200mg × 30 tablete
€37,54
1.25
200mg × 60 tablete
€45,06
0.75
200mg × 90 tablete
€51,64
0.57
200mg × 120 tablete
€53,52
0.45
200mg × 180 tablete
€72,31
0.40
200mg × 360 tablete
€131,51
0.37
Paket 400mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
400mg × 30 tablete
€42,24
1.41
400mg × 60 tablete
€49,76
0.83
400mg × 90 tablete
€55,40
0.62
400mg × 120 tablete
€61,97
0.52
400mg × 180 tablete
€84,53
0.47
Brezplačna dostava

Kako uporabljam zdravilo Flagyl?

Zdravilo Flagyl se uporablja za zdravljenje številnih vrst okužb, kot so okužbe dihal, kože, prebavil ter kosti in sklepov. Ne bo deloval pri prehladu, gripi ali drugih virusnih okužbah. Preden začnete uporabljati zdravilo se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, saj bo le ta presodil ali je zdravljenje primerno za vas. Z zdravnikom se tudi posvetujte, če imate katerega od naslednjih stanj:

 • anemijo ali druge krvne bolezni
 • bolezni živčevja
 • glivična vnetja
 • uživate alkohol
 • bolezni jeter
 • napade
 • alergijo na metronidazol ali druga zdravila, barvila, živila, konzervanse
 • noseči ali želite zanositi

Zdravilo Flagyl uživajte peroralno. Idealno je, da tableto popijete s polnim kozarcem vode. Tablete Jemljite v rednih časovnih presledkih in ga ne jemljite pogosteje, kot je predpisano. Vzemite vsa zdravila po navodilih, čeprav se morda počutite bolje. Odmerkov ne preskakujte in ne prenehajte z jemanjem zdravila pred dogovorjenim obdobjem. O uporabi zdravila pri otrocih se posvetujte z vašim pediatrom. Morda bo potreba posebna nega otroka. Zdravilo je samo za vas in ga ne delite z drugimi.

V primeru prevelikega odmerka se obrnite na center za zastrupitve ali poiščite nujno zdravniško pomoč. Če zamudite odmerek, ga vzemite čim prej. Če je že skoraj čas za naslednji odmerek, vzemite samo ta odmerek. Ne jemljite dodatnih odmerkov ali dvojnih.

Ali lahko pri zdravilu Flagyl pride do interakcij z drugimi zdravili?

Lahko. Priporočamo, da zdravila Flagyl ne uporabljate, če že uživate, katero od naslednjih sestavin ali zdravil: alkohol ali vse kar vsebuje alkohol, amprenavir peroralno raztopino, disulfiram, paklitaksel injekcijo, peroralno raztopino ritonavirja ali sertralina, injekcijo sulfametoxazol-trimetoprima, cimetidin, litij, fenobarbital, fenitoin, varfarin.

Ta seznam morda ne opisuje vseh možnih interakcij. Posredujte svojim izvajalcem zdravstvenih storitev seznam vseh zdravil, zelišč, zdravil brez recepta ali prehranskih dopolnil, ki jih uporabljate. Povejte jim tudi, če kadite, pijete alkohol ali uživate prepovedane droge. Nekateri predmeti lahko vplivajo na vaše zdravilo.

Na kaj moram biti pozoren pri uporabi zdravila Flagyl?

Zdravniku povejte, če se vaši simptomi ne izboljšajo ali če se poslabšajo. Lahko postanete zaspani ali omotični. Ne vozite, ne upravljajte s stroji in ne počnite ničesar, kar zahteva duševno budnost, dokler ne veste, kako bo zdravilo vpliva na vas. Ne vstajajte in ne sedite hitro, še posebej, če ste starejši bolnik. Sicer lahko občutite vrtoglavico ali omedlevico. Med jemanjem tega zdravila in še tri dni po tem se izogibajte alkoholnim pijačam. Alkohol vam lahko povzroči omotico, slabost ali zardevanje. Če se zdravite zaradi spolno prenosljive bolezni, se izogibajte spolnim stikom, dokler ne končate zdravljenja. Vaš spolni partner bo morda potreboval zdravljenje.

Kakšni so stranski učinki zdravila Flagyl?

Stranski učinki zdravila Flagyl so:

 • temne ali bele lise v ustih
 • vročina
 • okužba
 • alergija kot so izpuščaji, koprivnica, otekanje
 • zmedenost in nerodnost
 • odrevenelost okončin
 • mravljinčenje ali bolečin v okončinah
 • bolečina pri uriniranju
 • napadi
 • šibkost ali utrujenost
 • draženje ali izcedek iz nožnice
 • driska
 • glavobol
 • okus po kovini
 • slabost
 • bolečine ali krči v želodcu

Seznam ne vključuje vseh morebitnih stranskih učinkov. Če občutite kakršenkoli simptom, ki je neželen ali neugoden ali traja dlje časa, o tem nemudoma obvestite zdravnika.

Kje lahko online kupim zdravilo Flagyl?

Zdravilo Flagyl lahko kupite v naši online lekarni, Lekarna Slovenija, kjer vam nudimo širok izbor zdravil. Zdravila lahko kupite brez recepta in po ugodnih cenah. Pri nakupih vam nudimo tudi marsikatero ugodnost, ki je drugje ne boste dobili.

Kakšni odmerki zdravila Flagyl in po kakšnih cenah so na voljo v prodaji?

V online lekarni vam nudimo vse izdelke po nizkih cenah, ki jih ne boste dobili v fizični lekarni. Poleg tega vam, če kupite pri nas, nudimo ugodnosti, kot so popust na posamezne tablete in brezplačno poštnino, ki vaše naročilo naredijo še bolj ugodno. Če zdravilo naročite pri nas boste privarčevali z našimi ugodnostmi vaš denar in tudi vaš čas, saj vam ne bo treba čakati v vrstah pri zdravniku ali v fizični lekarni. Naročilo pa prav tako lahko kupite ob katerikoli uri v dnevu, mi pa se bomo potrudili in paket v najkrajšem možnem času dostavili na vaš izbrani naslov.

V online prodaji vam nudimo dve vrsti tablet Flagyl, tablete 200 mg (metronidazol) ali tablete 400  mg (metronidazol). Obe vrsti tablet vam nudimo v pakiranjih od 30 in do 360 tablet na pakiranje. Cene pakiranje variirajo na količino pakiranja. Cene zdravila začnejo pri 35 evrih in se dvignejo do 163 evrov na pakiranje. Bodite pozorni, če kupite več boste privarčevali tudi na posameznih tabletah.

Je nakup zdravila Flagyl brez recepta online varen?

Je. Čeprav je kupiti zdraviol preko spletnih ponudnikov novost, je nakup v naši spletni lekarni popolnoma varen. V online lekarni vam nudimo popolno varnost in diskretnost. Naročilo opravite hitro v nekaj klikih in anonimno. Prav tako vam omogočamo varen način plačevanja, ko kupujete pri nas. Poleg tega bomo poskrbeli, da bo vaš paket hitro in brez posebnih oznak dostavljen na vaš izbrani naslov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja