phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Kdo smo mi?

Smo ekipa ambicioznih strokovnjakov, ki imajo spletno lekarno. Naša spletna lekarna prodaja originalna in generična zdravila za moške in ženske. Naš cilj je pomagati moškim s težavami z erektilno disfunkcijo in ženskam, ki si želijo povrniti izgubljeni libido. Naš cilj je ponuditi različne storitve s katerimi boste izboljšali težave z vašo spolnostjo.

Kaj vam ponujamo?

Ker smo specializirani za to področje, smo se odločili, da vam ponudimo zlasti nekatera zdravila. Uporabili smo svoje strokovno znanje in temeljito raziskali trg. Po prejemu zelo pozitivnih povratnih informacij iz trga in zelo vstajajočega vala, ki ga je ta sektor doživel v preteklih letih, smo se odločili, da vam ponudimo naše storitve. Na podlagi naših raziskav, statistika kaže, da je ponudba e-trgovine v Sloveniji nižja od povpraševanja. To še posebej velja za zdravstveni in wellness sektor.

Ta problem lahko razložimo s pomanjkanjem strokovnih izvajalcev. Ni dovolj le spletna stran. Da bi lahko svojim kupcem dali vse izdelke, ki jih potrebujejo, mora spletna lekarna narediti pomembne strateške korake, narediti velike finančne investicije in zaposliti strokovno osebje, ki bo priskrbelo za dobrobit kupcev. Ob vsem tem lahko rečemo, da lahko v naši spletni lekarni Lekarna-slovenija.com ponudimo samo najboljše za vas.

Kako in kdaj nas lahko najdete?

Naša spletna lekarna se ne boji časa in lokacije. Zahvaljujoč internetu in enostavnemu in takojšnjemu dostopu iz računalnika ali pametnega telefona je naša spletna lekarna na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Na nas se lahko vedno obrnete preko e-pošte prek kontaktnega obrazca na spletni strani, našega spletnega klepeta na strani za plačilo ali zgolj s preprostim telefonskim klicem. Naša podporna skupina je vedno pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja in pomisleke. Prav tako vam ni treba skrbeti – blago dostavljamo kamor koli po Sloveniji z uporabo lokalnih kurirjev. Kjerkoli že boste, vam izdelek dostavimo.

Ali lahko zagotovimo strokovnost?

Seveda. Smo profesionalci in vam lahko zagotovimo največjo resnost in zaupnost. Lekarna-slovenija.com je spletna lekarna, ki so jo ustvarili strokovnjaki z neverjetnimi izkušnjami na svojih področjih. Ponujamo vam storitve strokovnjakov s farmacevtskim znanjem o zdravilih, ki jih ponujamo, programerjev, ki so ustvarili to spletno lekarno, in tudi piscev, ki so poskrbeli, da so vam bile dostavljene vse potrebne informacije.

Želimo biti tukaj za naše stranke, zato smo združili različna področja, v katerih se odlikujemo, in ustvarili vsebino, ki jo vsebuje naša spletna lekarna – natančni informativni opisi izdelkov ter zanesljivi in resnični argumenti za izdelke, ki vam jih ponujamo. Najpomembnejše za nas je biti tukaj za naše stranke, zato nudimo stalno in neomejeno podporo strankam. S tem vam lahko zagotovimo, da je moč naše spletne lekarne enostavno prepoznati.

Zakaj smo se odločili odpreti spletno lekarno?

Farmacevtski spletni trg bo sčasoma iz številnih razlogov zagotovo naraščal. Približno 70% gospodinjstev v Sloveniji ima vsaj enega člana, ki zna nakupovati na spletu. Kot vsi vemo, je uporaba interneta postala del našega vsakdanjskega življenja. In kar je najbolj jasno, spletno nakupovanje je nekaj, kar večji del nas rad počne. Poleg tega staranje prebivalstva in daljša pričakovana življenjska doba vse bolj usmerja pozornost v zdravstvene in wellness storitve.

Da bi pomagali moškim z erektilno disfunkcijo, ponujamo spekter različnih izdelkov. Prav tako nismo pozabili na žensko populacijo in zato ponujamo številne izdelke, ki ponovno oživijo libido. Izdelke lahko kupite brez recepta, vendar se morate pred uporabo posvetovati s svojim osebnim zdravnikom. Seveda vam priporočamo tudi, da natančno preberete navodila, povezane z izbranim zdravilom, da dobite vsa potrebna pojasnila in se prepričate, da ste seznanjeni z načinom uporabe. Upoštevajte, da ima vsako zdravilo svoj odmerek in različne indikacije.