phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Kamagra Gold

kamagra gold

Prodaja Kamagre Gold od zdaj tudi v spletni lekarni v Sloveniji!

Kamagra Gold (sildenafil citrat) je najbolj iskano zdravilo, ki vam bo zagotovilo trdo in dolgotrajnejšo erekcijo. Zdravilo je generična različica Viagre, ki se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije oz. impotence pri moških. Primerno je za vse moške, ki imajo občasne ali stalne težave z erekcijo. Kamagra Gold tablete veljajo za zelo kakovosten izdelek, kar pričajo številni zadovoljni uporabniki. Začne delovati po 30-60 minutah po užitju in deluje tudi do 6 ur. Kupite brez recepta. Ne čakajte in naročite še danes!

4.7

Zakaj kupiti Kamagro Gold?

Kamagra Gold je zdravilo za zdravljenje impotence pri moških. Deluje tako, da sprosti mišična vlakna v krvnih žilah in pripomore k večjemu pretoku krvi v penisu. Moškim pomaga doseči in dlje ohraniti čvrsto erekcijo. Kamagra Gold je originalni izdelek podjetja Ajanta Pharma, ki predstavlja visokokakovostno in cenovno ugodnejšo alternativo Viagri. Primerna je za vse, ki imajo težave z erekcijo, kot za tiste, ki erekcije ne morejo vzdrževati dlje časa. In to po ugodni ceni!

Uporaba Kamagre Gold

Kamagra Gold je zelo učinkovita. Tableto zaužijete s kozarcem vode (vsaj 2 dcl), če je mogoče na prazen želodec, med 30-45 minut pred samim spolnim odnosom. Če tableto vzamete po obroku, je priporočeno, da se ta vzame do 4 ure pred spolnim odnosom. Po zaužitju boste začeli čutiti prijeten občutek v telesu (približno po 20 minutah), kar pomeni, da je tableta začela delovati. Popolnoma začne delovati po 30-45 minutah. Zdravilo bo sprostilo krvne žilice v penisu in omogočilo povečan dotok krvi v penis. Vaša erekcija bo intenzivna in bo trajala do 6 ur.

Zdravilo vam bo pomagalo do erekcije, le če boste spolno stimulirani. Zdravilo se vzame le enkrat na dan.

Koliko časa deluje Kamagra Gold?

Kamagra Gold običajno začne delovati po 15-30 minutah po zaužitju, kar je hitreje kot druga zdravila. Tableto popijete s kozarcem vode na prazen želodec vsaj eno uro pred spolnim odnosom. Tako bo absorpcija učinkovitejša. Kamagra Gold zagotavlja čvrsto, trdo in intenzivno erekcijo kar od 6 do 8 ur po zaužitju!

Cena pakiranja in nakup Kamagre Gold brez recepta

V naši spletni lekarni lahko tablete Kamagra Gold kupite brez recepta!

V naši prodaji kupite tablete Kamagra Gold 50mg v pakiranjih od 12 do 120 tablet po ceni od 30 EUR do 160 EUR na škatlico.

Prav tako lahko kupite tablete Kamagra Gold 100mg od 12 do 120 tablet po ceni od 45 EUR do 200 EUR na škatlico.

Skupaj lahko prihranite tudi do 130 EUR na nakup. Pri večjih pakiranjih vam ob naročilu nudimo tudi številne ugodnosti, kot so gratis tablete Viagra, ali zastonj poštnino. Zakaj priporočamo, da kupite večja pakiranja? Ne le, da vam ob večjih pakiranjih nudimo številne ugodnosti, ampak boste tako privarčevali tudi na celi na posamezno tabletko kot tudi na poštnini.

Zakaj kupiti Kamagro Gold online?

Z nakupom Kamagre Gold online vam zagotavljamo zasebnost pri nakupu, kot tudi številne ugodnosti, ki jih ne boste našli nikjer drugje. S spletnim nakupom boste prihranili pri ceni, pridobili količinske popuste, ter številne kupone za nove nakupe. In vse to anonimo in udobja svojega doma! Prav tako vam zagotavljamo hitro in brezskrbo dostavo po celi Sloveniji.

Hiter in enostaven nakup, brez dolgih vrst. Kupite še danes!

Kakšni so stranski učinki Kamagre Gold?

Večina nezaželenih učinkov ne zahteva nobene zdravniške oskrbe. V primeru, da nezaželene učinke občutite dlje časa, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Najbolj pogosti stranski učinki Kamagre Gold, ki ne potrebujejo zdravniške oskrbe (razen, če so prisotni dlje časa):

 • prebavne motnje,
 • zardelost (občutek toplote po obrazu, ušesih ali vratu),
 • glavobol,
 • zamašen nos.

Stranski učinki, ki zahtevajo zdravniško oskrbo:

 • alergijske reakcije kot izpuščaji, srbenje, zatekanje obraza, ustnic ali jezika,
 • bolečine v prsnem košu ali težave z dihanjem,
 • omotičnost, spremembe pri vidu ali sluhu,
 • boleča in dolgotrajna erekcija.

Opozorila pred uporabo Kamagre Gold

 • Ni primerno za osebe, ki ne trpijo za erektilno disfunkcijo oz. impotenco.
 • Zdravilo je lahko nevarno, če jemljete zdravila, ki se imenujejo nitrati (zdravila za bolečine v prsih ali angino).
 • Ne uživajte, če imate težave s srcem ali jetri, če ste pred kratkim doživeli srčno ali možgansko kap, ali če imate nizek krvni tlak. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom.
 • Po zaužitju Kamagre Gold ne pijte alkohola in ne vozite avtomobila.
 • Če erekcija traja več kot dve uri po spolnem odnosu, takoj obvestite svojega zdravnika.

3 thoughts on “Kamagra Gold

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja