phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Vermox

vermox

Zdravilo Mebendazole – Kupiti brez Recepta?

Zdravilo Vermox, katerega glavna zdravilna sestavina je mebendazol, je anthelmintik ali bolj preprosto rečeno je zdravilo proti črvom. Glavna naloga zdravila je, da preprečuje rast in/ali razmnoževanje na novo izleženih ličink črvov v vašem telesu. Vermox se uporablja za zdravljenje številnih okužb, ki jih povzročajo črvi ko to bič, pinworm, okrogla glista in ali ankalistka. Uporablja se tudi pri zdravljenju okužb, ki jih lahko povzroča več vrst črvov hkrati.

4.7

Paket 100mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
100mg × 30 tablete
€41,44
1.38
100mg × 60 tablete
€50,66
0.84
100mg × 90 tablete
€73,71
0.82
100mg × 120 tablete
€96,75
0.81
100mg × 180 tablete
€138,24
0.77
Brezplačna dostava

Zdravniki lahko Vermox predpišejo tudi za druge vrste okužb in obolen, vendar glavna uporaba je namenjena okužbam, ki jih povzročajo različne vrste črvov in glist. Kot smo rekli, je glavna sestavina medendazol, ki je anthelimitično sredstvo, ki deluje da ubije črve in gliste, ter posledično pomaga, da jih lahko tako naše telo izloči. Zdravilo Vermox vam je sedaj v online lekarni še lažje dostopno kot poprej. Preprosto izberete zaželeno količino Vermoxa, ki ga potrebujete, in v nekaj klikih kupite zdravilo. Od zdaj naprej ga je mogoče kupiti tudi brez recepta in brez čakanja v običajni lekarni.

Kako se uporablja zdravilo Vermox v Sloveniji?

vermoxZdravilo Vermox je namenjeno peroralni uporabi. Sestavina mebendazol deluje najbolje, če ga zaužijete s hrano, zlasti z mastno hrano, kot so polnomastno mleko, sir ali sladoled. Tablete lahko žvečite, pogoltnete cele ali jih celo zdrobite in zmešate s hrano (na primer s sladoledom, pudingom ali jogurtom). Slednji način je najbolj preprost, če morate zdravilo dati otroku.

Zdravila ne smete vzeti pogosteje kot je predpisano. Jemati ga morate tudi do konca predvidenega zdravljenja, ki vam je bilo svetovano s strani zdravnika ali drugega zdravstvenega delavca. Tudi če se počutite bolje, ne prekinite zdravljenja. Odmerke si enakomerne razporedite čez dan in noč ter jih vzemite vsak dan ob istem času. Umiranje glist in črvov oz. drugih parazitov je lahko počasna, zato je za zdravljenje in odstranjevanje parazitov iz črevesja lahko več dnevni proces.

Glede uporabe zdravila Vermox pri otrocih se posvetujte s svojim pediatrom ali farmacevtom. Pri otrocih je običajno potrebna posebna nega.

Če menite, da ste zaužili prevelik odmerek zdravila, takoj poiščite nujno medicinsko pomoč. Zdravilo Vermox je namenjeno samo vam in ga ne smete deliti z drugimi.

Neželeni učinki zdravila Vermox

Zdravilo Vermox ne povzroča veliko stranskih učinkov, vendar lahko kljub temu občutite katerega od naslednjih simptomov:

 •     driska
 •     omotičnost
 •     glavobol
 •     slabost ali bruhanje
 •     zvonenje ali piskanje v ušesih
 •     bolečine v želodcu (predvsem, če je vaša okužba zelo huda)

V primeru, da občutite katerega od naslednjih simptomov pa prenehajte z jemanjem zdravila in o tem obvestite zdravnika:

 •     vročina
 •     mrzlica
 •     boleče grlo
 •     alergijo
 •     nenadno utrujenost

Zdravilo Vermox lahko reagira z karbamazepinom in fenitoinom. Pred uporabo Vermoxa se posvetujte z zdravnikom, če jemljete zdravila, ki se vsebujejo prej navedene sestavine. Povejte tudi, če jemljete katera koli druga zdravila brez recepta ali prehranska dopolnila.

Kaj moramo še vedeti pri uporabi zdravila Vermox?

Pri zdravljenju z Vermox bo vaš zdravnik moral spremljati potek, zato boste morali tudi večkrat k zdravniku, da bo ta lahko preveril, da je okužba izginila oziroma, da so bili vse gliste izginile iz črevesja. Če bo okužba še vedno prisotna po treh tednih, vam bo zdravnik predpisal ponovno zdravljenje. Z zdravnikom ali farmacevtom se tudi posvetujte, če boste rabili dodatek železa, predvsem če trpite za ankilostomi ali bičevkami, ki povzročajo anemičnost.

Poleg zdravljenja z tableti Vermox priporočamo redno in temeljito umivanje rok in pogosto tuširanje, vsakodnevno menjavanje posteljnine, perila in spodnjega perila, saj boste tako preprečili tudi okužbo drugih članov družine. Vsak dan razkužite tudi toaleto in večkrat obrišite tla, da zmanjšate možnost razmnoževanja parazitov.

Online nakup zdravila Vermox

V današnjem času smo veliko stvari prenesli in se privadili, da veliko stvari kupimo online, med drugim tudi zdravila. Online lekarna nudi številne prednosti, ki jih v navadni lekarni nismo deležni. Če izbrana zdravila, kot je zdravilo Vermox, kupimo preko spleta, to opravimo veliko hitreje in le v nekaj minutah in ob kateremkoli času, kot pa če čakamo v vrsti v lekarni. Bonus, zdravila so vam v naši spletni lekarni na voljo brez recepta, ter jih je moč tudi kupiti po konkurenčni ceni, ki ni vedno na voljo v navadni lekarni. Vaš paket pa bo dostavljen na vaš izbran naslov, dom ali drugam, medtem ko boste lahko vaš čas izkoristili drugače.

Odmerki Vermoxa in cene v prodaji

Poglejmo še natančneje, kaj vas nudimo v spletni prodaji. Pri nas kupite lahko zdravilo Vermox 100mg (mebendazol) v številnih pakiranjih. Najmanjše pakiranje vsebuje 30 tablet, začetna cena pa je približno 40 evrov. Večja pakiranja pa vsebujejo tudi do 360 tablet. Ne pozabite, če kupite večje pakiranje, boste privarčevali tudi na ceni, saj se ta zmanjša tudi na posamezno tableto, poleg tega ste lahko deležni brezplačne poštnine.

Glavna predno naše online prodaje pa je to da, boste vaše tablete kupili brez recepta po konkurenčni ceni in bodo te tudi hitro dostavljene na dom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja