phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Kaletra

kaletra

Kupiti Kaletra brez Recepta online

Zdravilo Kaletra je generično zdravilo, ki vsebuje kombinacijo zdravilnih učinkovin lopinavirja in ritonavijra, ki sta poznani protivirusni učinkovini, ki preprečujeta razmnoževanje celic virusa humane imunske pomanjkljivosti (HIV) v vašem telesu. Zdravilo Kaletra je torej kombinirano zdravilo z lopinavirom in ritonavirom, ki se predpisuje za pomoč zdravljenja HIV-a, ki izzove sindrom pridobljene imunske pomanjkljivosti (AIDS). To zdravilo ni rešitev za HIV ali AIDS, vendar pomaga pri obvladovanju bolezni.

4.9

Paket 200mg + 50mg
Paket
Cena
Per bottle
Nakup
200mg + 50mg × 60 bottles
€222,79
3.71
Brezplačna dostava
200mg + 50mg × 120 bottles
€389,92
3.25
Brezplačna dostava

Prav tako so laboratorijske raziskave opravljene leta 2020 pokazale, da zdravilo kaže pozitivne rezultate pri preprečevanju razmnoževanja virusa COVID-19. Zdravilo pa se lahko predpiše tudi za druge bolezni, vendar le ob posvetu zdravnika. Zdravilo Kaletra je v zadnji letih postalo dobro znano zdravilo in prav zato, ker je za njim vedno več povpraševanja, smo ga dodali v online prodajo. Omogočiti vam želimo, da najbolj pogosta zdravila preprosto kupite brez recepta v spletni lekarni  tudi v Sloveniji in se izognete čakalnih vrst pri zdravniku in lekarni.

Kako moram jemati zdravilo Kaletra?

Zdravilo Kaletra jemljite po receptu ali po priporočilu zdravnika. Sami ne spreminjate odmerkov, torej ne jemljite večjih ali manjših odmerkov. Tudi ne nehajte jemati zdravila predčasno. Zdravilo Kaletra lahko jemljete s hrano ali brez. Tablete je treba obvezno pogoltniti cele, ne sme se jih žvečiti, zlomiti ali zdrobiti.

Za najboljši učinek jemljite to zdravilo v enakomernem razmaku. Da si boste lažje zapomnili, jemljite zdravilo vse dni ob istem terminu(– ih).

Zdravilo hranite pri sobni temperaturi, odmaknjeno od toplote in vlage. Vedno shranjujte v originalni embalaži s tesno zaprtim pokrovčkom.

Splošna priporočila za jemanje zdravila Kaletra

Kaletra se predpiše v režimu odmerjanja enkrat ali dvakrat na dan v odmerkih, navedenih v tabletka 1 in 2. Odmerjanje se prilagodi posamezniku, glede na njegovo zdravstveno stanje in potrebe.

Med jemanjem tega zdravila boste morda potrebovali pogoste krvne preiskave pri zdravniku. HIV/AIDS se običajno zdravi s kombinacijo zdravil. Uporabite vsa zdravila po navodilih zdravnika. Preberite navodila za uporabo ali navodila za bolnika, ki so priložena vsakemu zdravilu. Ne spreminjajte odmerkov ali urnika zdravil brez nasveta zdravnika. Vsaka oseba z virusom HIV ali aidsom mora ostati pod zdravniškim nadzorom.

Morebitne navzkrižne reakcije in simptomi zdravila Kaletra

Zdravila ne vzemite, če že jemljete naslednja zdravila, saj lahko pride do navzkrižij: alfuzosin, pimozid, rifampin, lovastatin, simvastatin, midazolan, triazolan, sildenafil, in drugo. Preverite z vašim zdravnikom o morebitnih navzkrižnih reakcijah.

Lopinavir/ritonavir lahko izzove posledice, ki vplivajo na srčni utrip (podaljšanje intervala QT). Podaljšanje intervala QT lahko, v redkih primerih, povzroči resen (redko smrtonosni) hiter/nepravilen srčni bit in druge simptome (kot so omotica, omedlevica), ki zahtevajo takojšnjo zdravniško oskrbo.

Nevarnst za podaljšanje intervala QT se lahko okrepi, če imate določene zdravstvene težave ali že uživate druga zdravila, ki lahko spodbudijo podaljšanje intervala QT. Pred uporabo lopinavirja/ritonavirja preverite z zdravnikom ali farmacevtom o vseh zdravilih, ki jih imate predpisane, in če imate katero od naslednjih stanj: določene težave s srcem (srčno popuščanje, počasen srčni utrip, podaljšanje intervala QT v EKG), družinsko anamnezo nekaterih srčnih zapletov (podaljšanje intervala QT na EKG, nenadna srčna smrt).

Nizka raven magnezija ali kalijav krvi lahko sprožijo tudi tveganje za podaljšanje intervala QT. Tovrstna nevarnost se lahko zviša, če že imate določena zdravila (kot so diuretiki/”tablete za odvajanje vode”) ali če imate stanja, kot so močno znojenje, driska ali bruhanje. Kako varno uporabljati lopinavir in /ritonavir, vprašajte zdravnikom.

Pred vsako operacijo opozorite svojega zdravnika ali zobozdravnika o vseh zdravilnih izdelkih, ki so vam predpisani (vključno z zdravili na recept, zdravili brez recepta in zeliščnimi izdelki).

Starejše osebe so lahko veliko bolj dovzetne na neželene učinke tovrstnega zdravila, zlasti na podaljšanje intervala QT.

Zdravniku tudi povejte, če ste noseči, preden uporabite to zdravilo. S pravilnim zdravljenjem lahko zmanjšate tveganje za prenos okužbe s HIV na nerojenega otroka. O vseh nevarnostih in koristih povprašajte zdravnika

Ko se vaš imunski sistem okrepi, se lahko začne boriti proti infekcijam, ki ste jih že imeli, kar lahko vzbudi stare simptomi bolezni. Simptomi se lahko pojavijo tudi, če vaš imunski sistem postane preveč aktiven. Ta reakcija se lahko pojavi kadarkoli (najpogosteje kmalu po začetku zdravljenja s HIV ali več mesecev pozneje).

Zdravilo Kaletra lahko povzroča tudi stranske učinke, kot so:

 • bolečine v glavi in prsih,
 • hiter in neenakomeren srčni utrip,
 • povišan krvni sladkor,
 • izguba apetita,
 • temen urin,
 • prebavne težave
 • tresenje,
 • uhajanje urina ali blata,
 • občutek ankcioznosti,
 • bolečine v mišicah in sklepih,
 • hude kožne reakcije ali otekanje okončin ali obraz
 • odrevenelost,
 • kašelj,
 • izbuljene oči,
 • težave pri požiranju
 • izguba koordinacije,
 • težave z živčnim sistemom
 • težave pri premikanje

Medtem ko uživate zdravilo, se lahko pojavijo spremembe telesne maščobe (kot je povečana maščoba v zgornjem delu hrbta in trebuha, zmanjšana maščoba v rokah in nogah). Vzrok in dolgoročni učinki teh sprememb niso znani. S svojim zdravnikom se pogovorite o tveganjih in koristih zdravljenja, pa tudi o možni uporabi vadbe za zmanjšanje tega stranskega učinka.

Kupite zdravilo Kaletra v online prodaji lekarne v Sloveniji

Smo ena izmed prvih online lekarn v Sloveniji, ki v spletno prodajo dodajamo izdelek Kaletra, in vam tako omogočamo, da bosta vaša nujno potrebna zdravila preprosto kupili preko spleta. Kar je tudi zelo pomembno, da je zdravilo mogoče kupiti brez recepta. Se morda še sprašujete, če je nakup varen? Mi vam zagotovimo, da je. Če kupite vaš izdelek Kaletra pri nas, boste vaše naročilo opravili hitro in po ceni, za katero ne boste verjeli, da je prava. Na dom pa boste dobili kvalitetna zdravila, ki ste jih želeli. Zdravilo pa lahko kupite ob katerem koli času in iz, kjer koli želite. Mi pa bomo paket varno in anonimno dostavili na vaš dom.

Naši odmerki in dostopne cene zdravila brez recepta Kaletra

V online prodaji lekarne Slovenije kupite  brez recepta zdravilo Kaletra 200 mg (lopinavir) + 50 mg (ritonavir), ki je najbolj običajna kombinacija zdravilnih učinkovin. Kupujete lahko v pateku 1 ali 2 steklenici. Zdravilo kupite lahko po začetni ceni približno 280 evrov, ali pa naročite več steklenic in ste deležni količinskih popustov. Pripada pa vam lahko tudi brezplačna dostava.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja