phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Hydroxychloroquine

hydroxychloroquine

Kupiti Hydroxychloroquine brez Recepta online

Zdravilo Hydroxychloroquine je zdravilo, ki je v medicinskem svetu prisotno že od štiridesetih let prejšnjega stoletja in se uporablja pri zdravljenju malarije in tudi preprečevanje le te. Malarija je bolezen, ki jo povzročajo paraziti, ki vstopijo v telo z ugrizom komarja. Malarija je pogosta na območjih Afrike, Južne Amerike in Južne Azije. Glavna sestavina zdravila je učinkovina z istim imenom, to je hidroksiklorokin.

4.9

Paket 200mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
200mg × 30 tablete
€41,74
1.39
200mg × 60 tablete
€69,59
1.16
200mg × 90 tablete
€83,52
0.93
Paket 400mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
400mg × 30 tablete
€46,38
1.55
400mg × 60 tablete
€77,95
1.30
400mg × 90 tablete
€100,23
1.11
400mg × 180 tablete
€167,08
0.93
Brezplačna dostava

Zdravilo pa se običajno predpisuje na recept, ampak poglejte to, novost – zdravilo je moč v lekarni kupiti po izvrstni ceni brez recepta. Da, prav ste prebrali, kupiti brez recepta. Dostavljamo po celotni Sloveniji.  Poleg malarije, se zdravilo občasno uporablja tudi za zdravljenje simptomov revmatoidnega artritisa in diskontnega ali sistemskega eritematoznega lupusa.

Z drugimi besedami, spada v razred zdravil, znanih kot proti revmatična zdravila, ki spreminjajo bolezen. Ter se uporablja tudi za zdravljenje nekaterih avto imunih bolezni – bolezni, ko lastno telo napade zdravo tkivo in celice v lastnem telesu. Za to se vsekakor posvetujte z zdravnikom.

Uživanje zdravila Hydroxychloroquine

Zdravila Hydroxychloroquine ne smete uporabljati, če ste alergični na hidroksiklorokin ali če imate v preteklosti spremembe vida ali poškodbe mrežnice, ki jih povzroča zdravilo proti malariji. Hidroksiklorokina se tudi ne sme uporabljati za dolgotrajno zdravljenje pri otrocih. Če želite zagotoviti, da je hidroksiklorokin varen za vas, obvestite svojega zdravnika, če imate katero od teh stanj:

 • luskavica;
 • porfirja;
 • bolezen jeter;
 • alkoholizem;
 • pomanjkanje glukoza-6-fosfat dehidrogenaze (G-6-PD).

Tudi ni znano, ali bo hidroksiklorokin škodoval nerojenemu otroku. Povejte svojemu zdravniku, če ste noseči ali nameravate zanositi med uporabo tega zdravila. Malarija je bolj verjetno, da povzroči smrt pri nosečnici. Če ste noseči, se pogovorite s svojim zdravnikom o tveganjih potovanja na območja, kjer je malarija pogosta. Prav tako ni znano, ali hidroksiklorokin prehaja v materino mleko ali če bi lahko škodoval doječemu otroku. Ne uporabljajte zdravila Hydroxychloroquine, ne da bi povedali zdravniku, če dojite otroka.

Navodila za uporabo zdravila Hydroxychloroquine

Zdravilo Hydroxychloroquine uživajte po navodili zdravnika, če vam je zdravilo predpisano, oziroma sledite natančnim navodilo v embalaži, če ste kupili zdravilo brez recepta. Nikakor ne jemljite večjih ali manjših odmerkov, dlje ali manj časa kot je vam je priporočeno. Temeljito sledite navodilom. Zdravilo vzemite z obrokom ali s kozarcem mleka, razen če vam zdravnik naroči drugače. Zdravilo Hydroxychloroquine se včasih daje le enkrat na teden. Izberite isti dan vsak teden za jemanje tega zdravila, če imate tedenski urnik odmerjanja.

Za preprečevanje malarije

Začnite jemati zdravilo 2 tedna pred vstopom na območje, kjer je malarija pogosta. Hidroksiklorokin jemljite redno med bivanjem in vsaj 8 tednov po tem, ko zapustite območje.

Za zdravljenje malarije

Zdravnik vam lahko priporoči en sam odmerek hidroksiklorokina ali visok začetni odmerek, ki mu v zadnjih 2 dneh zdravljenja sledi manjši odmerek. Sledite navodilom svojega zdravnika.  Hidroksiklorokin jemljite ves predpisani čas za malarijo. Vaši simptomi se lahko izboljšajo, preden se okužba popolnoma odstrani.

Poleg jemanja hidroksiklorokina okoli postelje uporabljajte zaščitna oblačila, repelente za žuželke in mreže proti komarjem, da dodatno preprečite pike komarjev, ki bi lahko povzročili malarijo. Čim prej se posvetujte s svojim zdravnikom, če ste bili izpostavljeni malariji ali če imate vročino ali druge simptome bolezni med ali po bivanju na območju, kjer je malarija pogosta.

Pri zdravljenju lupusa ali artritisa

Zdravilo Hydroxycloroquine se običajno daje vsak dan več tednov ali mesecev. Za najboljše rezultate nadaljujte z uporabo zdravila po navodilih. Posvetujte se s svojim zdravnikom, če se vaši simptomi po 6 mesecih zdravljenja ne izboljšajo.

Med uporabo hidroksiklorokina boste morda potrebovali pogoste krvne preiskave v zdravniški ordinaciji. Nobeno zdravilo ni 100 % učinkovito pri zdravljenju ali preprečevanju vseh vrst malarije. Za najboljše rezultate nadaljujte z uporabo zdravila po navodilih. Posvetujte se s svojim zdravnikom, če imate med zdravljenjem zvišano telesno temperaturo, bruhanje ali drisko.

Interakcije zdravila Hydroxychloroquine in možni simptomi

Hydroxychloroquine lahko poškoduje vaša jetra. Ta učinek se poveča, če uporabljate tudi druga zdravila, ki so škodljiva za jetra. Morda boste potrebovali prilagoditev odmerka ali posebne teste, če ste pred kratkim uporabljali:

 • acetaminofen (Tylenol);
 • antibiotik, proti glivično zdravilo, sulfa zdravilo ali zdravilo za tuberkulozo;
 • kontracepcijske tablete ali hormonsko nadomestno zdravljenje;
 • zdravila za krvni tlak;
 • zdravila proti raku;
 • zdravila za zniževanje holesterola, kot so Crestor, Lipitor, Pravachol, Simcor, Vytorin, Zocor;
 • zdravila proti protinu ali artritisu (vključno z injekcijami zlata);
 • Zdravila za HIV/AIDS;
 • zdravila za zdravljenje psihiatričnih motenj;
 • nesteroidna protivnetna zdravila, kot so Advil, Aleve, Arthrotec, Cataflam, Celebrex, Indocin, Motrin, Naprosyn, Treximet, Voltaren

Nekateri ljudje, ki jemljejo to zdravilo v daljšem časovnem obdobju ali v velikih odmerkih, so razvili nepopravljivo poškodbo očesne mrežnice. Nehajte jemati hidroksiklorokin in nemudoma pokličite svojega zdravnika, če imate težave z osredotočanjem, če opazite svetlobne proge ali utripe v vašem vidu ali če opazite kakršno koli otekanje ali spremembo barve v očeh. Poiščite nujno medicinsko pomoč, če imate, kateri od teh znakov alergijske reakcije na hidroksiklorokin: koprivnica; težko dihanje; otekanje obraza, ustnic, jezika ali grla.

Takoj pokličite svojega zdravnika, če imate resne neželene učinke, kot so:

 • mišična oslabelost, trzanje ali nenadzorovano gibanje;
 • izguba ravnotežja ali koordinacije;
 • zamegljen vid, občutljivost na svetlobo, videnje obročev okoli luči;
 • bleda koža, lahke modrice ali krvavitve;
 • zmedenost, nenavadne misli ali vedenje;
 • napadi (konvulzije).

Noben od zgoraj naštetih seznamov ni popoln, zato se pred uživanje posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Hydroxycloroquine v prodaji v online lekarni v Sloveniji

Potujete v države, ki imajo malarijo, in ne veste, kje bi kupili vaše zdravilo? Ne iščite več, ker boste pri nas zdaj lahko kupili zdravilo Hydroxyclorique v online prodaji v spletni lekarni Lekarna Slovenija. Prav berete, v Sloveniji je sedaj moč kupiti zdravilo tudi online. Cene pa vas bodo presenetile, ne, zato ker boste kupili po dragi ceni, ampak zato ker je cena tako nizka. Še več, kupili boste vaš izbrani izdelek Hydrochloroquine še brez recepta. Vaš nakup pa bomo hitro pripravili in dostavili na vaš izbran naslov.

Hydroxycloroquine kupite po neverjetnih cenah in varno brez recepta

Poglejmo si, kateri odmerke in po kakšnih cenah lahko kupite zdravilo Hydroxycloroquine v online lekarni v Sloveniji. V lekarni je moč kupiti dve obliki zdravila, in sicer boste našli Hydroxyxhloroquine 200mg (hidroksiklorokin) ali 400mg (hidroksiklorokin). Oba brez recepta. Po različnih cenah boste našli tudi različne možnosti za naročilo, saj lahko kupite le 10 tablet, lahko pa tudi 180 tablet. Začetna cena je le pičlih 14 evrov.

Če kupite večja naročila, pa boste deležni tudi ostalih popustov in ugodnosti. Podrobneje si poglejte našo prodajo in spoznajte vse možnosti in ugodnosti. Naša lekarna pa zagotavlja, da boste dobili kvalitetne izdelke brez recepta, po čudoviti ceni, hitro, varno in predvsem enostavno.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja