phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Aldara

aldara

Imiquimod

Generična Aldara je zdravilo, katere glavna sestavina je imikvimod. Aldara je modifikator imunskega odziva vašega telesa in se uporablja za zdravljenje za več bolezni. Pogosto se uporablja za zdravljenje genitalnih bradavic, ki se ustvarijo na koži okoli genitalij. Prav tako se Aldara uporablja za zdravljenje aktinične keratoze, obolenje, ki je posledica preveliki izpostavljenosti soncu na obrazu in lasišču.

Hkrati pa se Aldara oziroma imikvimod predpisuje pri zdravljenju manjših oblik kožnega raka, imenovanega površinski bazalnocelični karcinom, v primerih ko operacija ni primerna. Zdravilo Aldara je v naši online lekarni v Sloveniji na voljo v obliki kreme, ki jo lahko brez recepta kupite v različnih pakiranjih in za vaš žep dostopnih cenah.

4.6

Paket 5% 0.25g
Paket
Cena
Per item
Nakup
5% 0.25g × 3 creams
€56,34
18.78
5% 0.25g × 6 creams
€107,08
17.85
5% 0.25g × 9 creams
€152,18
16.91
Brezplačna dostava
5% 0.25g × 12 creams
€191,65
15.97
Brezplačna dostava
5% 0.25g × 15 creams
€225,48
15.03
Brezplačna dostava
5% 0.25g × 18 creams
€253,67
14.09
Brezplačna dostava
5% 0.25g × 24 creams
€315,69
13.15
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Nanos in uporaba zdravilne kreme Aldara?

Generično Aldaro nanašajte in uporabljate točno tako kot vam je naročil vaš zdravnik. Ne nanašajte večje ali manjše količine zdravila ali predolgo kot vam je bilo rečeno in se natančno držite podanih navodil. Zdravilo Aldara je samo za zunanjo uporabo, ne uporabljate je za zdravljenje v vagini, v penisu ali v zadnjiku. Če boste zdravilo uporabljali preveč ali predolgo, povečate verjetnost hujše kožne reakcije.

Pred uporabo in nanosom si temeljito umite roke in umite tudi predel kože na katerega morate nanesti zdravilo. Pred nanosom Aldare počakajte, da je vaša koža suha, priporočljivo, da počakate vsaj 10 minut pred nanosom zdravila. Po nanosu Aldare si umijte roke. Nikakor ne nanašajte zdravila Aldere na počeno, ranjeno ali opečeno kožo. V primeru, da trpite za kaj od naštetega, počakajte, da se koža zaceli in potem začnite z nanosom Aldere. Običajno se krema uporablja dvakrat do petkrat na teden do 16 tednov. Uporaba je odvisna od vašega zdravljenja.

Tudi če ste zdravilo pri nas kupili brez recepta in ne glede zakaj uporabljate Aldaro, bo vaš zdravnik moral redno pregledovati vašo kožo, sploh če pride do reakcije na zdravilo. Ne zamudite nobenega obiska. Zdravnika tudi obvestite, če se kljub zdravljenju stanje ne izboljša oziroma poslabša.

Navodila zdravljenje genitalnih bradavic z Aldaro

Pri zdravljenju genitalnih bradavic se Aldara običajno uporablja trikrat na teden, na primer ponedeljek, sreda in petek, ter največ do 16 tednov. Kremo Aldara nanesite na predel in jo dobro vtrite. V času zdravljenja nosite bombažna oblačila ali čez območje nanesite bombažno gazo. Nanesite pred spanjem in ga pustite delovati 6 do 10 ur. Sperite z vodo in blagim milom.

Aldara in aktinična keratoza

Za zdravljenje aktinične keratoze se Aldara nanaša dvakrat na teden vseh 16 tednov.  Kremo v tankem sloju nanesite na območje in vtrite v kožo. Zdravilo nanesite pred stanje in ga pustite delovati 8 ur. Zjutraj sperite z vodo in blagim milom.

Površinski bazalnocelični karcinom in Aldara

Če zdravite površinski bazalnocelični karcinom se krema nanaša petkrat na teden in 6 tednov. Kremo Aldara nanesite na predel in okoli njega, dobro vtrite v kožo. Kremo nanesite na predel preden odidete v posteljo in pustite, da deluje 8 ur. Zjutraj predel sperite z vodo in milom.

Na kaj moramo paziti pri Aldari?

Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom o vaši težavi in če imate ali ste pred kratkim imeli: opekline ali druge težave s kožo, slab imunski sistem ali avtoimunsko bolezen, operacijo ali ste se zdravili z drugimi zdravili proti aktinični keratozi ali genetalnim bradavicam ali ste imeli presaditev kostnega mozga ali popkovične krvni.

Pazite, da Aldara ne pride v oči, usta ali nos. Kreme ne nanašajte v danko, vagino ali sečnico. Izogibajte se nanosu Aldare na opeklinah, ali suhi, razpokani, razdraženi koži. Izogibajte se izpostavljanju soncu in solarijem in nezaščitenim spolnim odnosom.

Aldara in stranski učinki

Poiščite zdravniško pomoč, če težko dihate, izbruhne koprivnica, ali začnete otekati v obraz, ustnice, grlo, jezik. V teh primerih nemudoma sperite zdravilo in pokličite zdravnika. Pravtako prekinite z uporabo, če imate simptome gripe ali opazite otekanje okoli nožnice ali težave z uriniranjem.

Drugi mogoči stranski učinki so:

  •     blago draženje kože
  •     sprememba barva kože
  •     omotica ali glavobol
  •     bolečina v hrbtu ali prsih
  •     herpes
  •     slabost, driska ali izguba apetita
  •     izcedek ali srbenje nožnice
  •     znaki prehlada (kihanje ali vneto grlo)

Kupiti Aldaro brez recepta online

Aldara je vsestransko zdravilo, ki ga zdravniki pogosto predpišejo za zdravljenje kožnih obolenj kot genitalne bradavice, aktinično keratozo ali bazalnocelični karcinom. Krema Aldara je sicer zdravilo, ki ga predpišejo zdravniki, a pri nas ga lahko kupite tudi brez recepta, vendar se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. V online lekarni je kupiti kremo zelo preprosto in hitro, po vam prijaznih cenah, poleg bomo vaše naročilo dostavili na dom in to po celotni Sloveniji.

Aldara prijazne cene in druge ugodnosti lekarne

V online prodaji lekarne je Aldaro pri nas mogoče kupiti brez recepta za vas prijetnih in dostopnih cenah. Prav tako vam nudimo različna pakiranja, ki vam omogočajo, da kupite točno količino zdravila, ki ga potrebujete.

V prodaji vam je na voljo Aldara 5% imikvimod po 0.25 g. Naročite lahko vse od 3 do 36 krem v pakiranju. Cene začnejo pri 30 evrov na pakiranje. Ne pozabite kot pri vseh nakupih pri nas vam pri kupovanju večjih pakiranje pričakajo ugodnosti, ki jih drugje ne boste dobili – brezplačna poštnina, popusti na posamezno kremo in drugi popusti. Vaše dostava bo nato hitro in anonimo poslana na vaš dom ali vašo pisarno.

3 thoughts on “Generičen Aldara

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja