phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Arcoxia

arcoxia

Etoricoxib

Generična Arcoxia je zdravilo, ki vsebuje etorikoksib in ki se predpisuje za zdravljenje akutne in kroničnih bolečin, osteoartritisa in revmatoidnega artritisa kot tudi za ankilozirajoči spondilitis in lajšanje kroničnih mišično-skeletnih bolečin in protina. Uporablja se predvsem za bolnike, pri katerih je maksimalni odmerek paracetamola neučinkovit in sodijo v skupino z visokim tveganjem za razvoj zapletov prebavil.

Zdravilo Arcoxia spada v skupino zdravil, ki jih imenujemo selektivni zaviralci COX-2 in spadajo v skupino tako imenovanih nesteroidnih antirevmatikih. Zdravilo deluje protivnetno in pomaga ublažiti otekanje in bolečino v sklepih in mišicah. V prodaji naše online lekarne zdravilo Arcoxia kupite po nizkih cenah in naročite tudi brez recepta.

5

Paket 60mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
60mg × 30 tablete
€35,84
1.19
60mg × 60 tablete
€68,14
1.14
60mg × 90 tablete
€97,69
1.09
60mg × 120 tablete
€127,80
1.06
60mg × 180 tablete
€184,25
1.02
Brezplačna dostava
Paket 90mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
90mg × 30 tablete
€42,06
1.40
90mg × 60 tablete
€79,56
1.33
90mg × 90 tablete
€111,58
1.24
90mg × 120 tablete
€145,41
1.21
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Paket 120mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
120mg × 30 tablete
€54,83
1.83
120mg × 60 tablete
€107,12
1.79
120mg × 90 tablete
€155,55
1.73
Brezplačna dostava
120mg × 120 tablete
€199,35
1.66
Brezplačna dostava
120mg × 180 tablete
€272,16
1.51
Brezplačna dostava

Kako se rabi Arcoxia?

Zdravilo Arcoxia smete jemati, le če vam ga je predpisal zdravnik. V primeru negotovosti, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Tableto poplaknite s kozarcem vode ali drugo tekočino. Tablete ne prepolovite, zdrobite ali grizite. Predpisan odmerek vzemite enkrat dnevno ob približno istem času. Zdravilo bo imelo najboljši učinek, če ga boste jemali redno in v redni razmikih, hkrati pa ni pomembno ali ga vzamete pred ali po obroku.

Zdravila ne jemljite dlje kot vam je predpisal zdravnik. Med zdravljenjem se bo zdravnik občasno želel preveriti kakšno je vaše stanje, zato dogovorjenih obiskov pri zdravniku ne spuščajte.

Raba zdravila Arcoxia pri zdravljenju posameznih bolezni

Pred uporabo se o vašem zdravstvenem stanju pogovorite z zdravnikom, saj vam bo ta predpisal odmerek in potek zdravljenja z zdravilom Arcoxia. Pri jemanju je pomembno, da vedno uživate najmanjši odmerek, ki vam ublaži bolečino. Ne jemljite dlje kot priporočeno. Če ne sledite navodilom lahko pride do srčnega infarkta ali možganske kapi. V primeru, da med uporabo zanosite, dobite okužbo ali začnete jemati kakšno novo zdravilo, o tem obvestite zdravnika. Etorikosib lahko prekrije povišano temperaturo in vas lahko prepriča, da ste bolje in je vaša okužba manj resna.

Arcoxia in zdravljenje osteoartroze

Pri zdravljenju osteoartroze je priporočen odmerek 30 mg enkrat na dan. Po potrebi se le ta poveča na 60 mg enkrat na dan.

Arcoxia in revmatoidni artritis ali ankilozirajoči spondilitis

Priporočen odmerek etorikoksiba je 90 mg enkrat na dan.

Zdravljenje protina in Arcoxia

Za zdravljenje protina je priporočen odmerek 120 mg etorikoksiba enkrat na dan. Uporaba je priporočena le pri akutni bolečini in to samo do 8 dni.

Kaj moram vedeti pri uporabi zdravila Arcoxia?

Zdravilo Arcoxia vam predpiše zdravnik. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom in se pogovorite ali je zdravilo primerno za vas. Vaš zdravnik mora vedeti, ali trpite za katero od naslednjih bolezenskih stanj:

 •     popuščanje srca ali srčna kap
 •     ozke ali zamašene arterije
 •     možganska kap
 •     visok krvi tlak
 •     bolezni drugih organov kot ledvic ali jeter
 •     bolečina v prsih (angina)
 •     alergije na hrano, druga zdravila
 •     noseči, želite zanositi ali dojite

Prav tako je priporočljivo, da zdravnika pred uporabo Arcoxia obvestite o vseh zdravilih, prehranskih dopolnilih, ki jih jemljete, saj lahko zdravilo slabo reagira z varfarinom, rifampicinom, diuretiki, zaviralci ACE, zdravili za znužanje visokega krvnega tlaka, zdravili za zdravljenje srčnega popuščanja, kontracepcijskimi tablete in metotreksatom. Seznam ni popolen.

Arcoxia: mogoči stranski učinki

Zdravilo Arcoxia lahko povzroča več stranskih simptomov. Slednji simptomi običajno ne potrebujejo zdravniške pomoči (zdravnika obvestite le, če vztrajajo dlje časa): alergijske reakcije, spremembe okusa, nespečnost, piskanje pri dihanju, driska, zmedenost, povišanje krvnega pritiska, halucinacije, razjede v ustih.

Če občutite enega od slednjih učinkov poiščite medicinsko pomoč: otekanje obraza ali grla, neenakomeren ritem srca, popuščanje srca, težave z jetri ali ledvicami, bolečine ali razjede v želodcu, bruhanje, otekanje stopal, nog ali gležnjev, vrtoglavica ali glavobol.

Arcoxia: prodaja v online lekarni brez recepta

Arcoxia je filmsko obložena tableta katere glavna sestavina je etorikoksib. V online lekarni in prodaji kupite lahko 60 mg, 90 mg ali 120 mg tablete. Tablete so vam na voljo bez recepta in po nizkih cenah ter brez recepta, ki vam ne bodo odžirale vašega trdo prigaranega denarja. Potem ko boste opravili vaš nakup, bomo hitro pripravili in vaše naročilo v najkrajšem možnem času dostavili na želeni naslov po celi Sloveniji.

V Sloveniji mogoče kupiti zdravilo Arcoxia po ugodnih cenah

Naša online prodaja brez recepta v Sloveniji vam ponuja različna pakiranja generičnega Arcoxia. Poglejmo natančneje kaj vam nudimo. Pri nas lahko po dostopnih in vam prijaznih cenah kupite:

 •     Arcoxia 60 mg etorikoksib filmsko obložene tablete
 •     Arcoxia 90 mg etorikoksib filmsko obložene tablete
 •     Arcoxia 120 mg etorikoksib filmsko obložene tablete

Vse vrste tablete so vam na voljo v različnih pakiranjih in brez recepta. Najmanjše pakiranje vsebuje 30 tablet, medtem ko največje vsebuje 180 tablet. Cena posameznega paketa je odvisna od vsebnosti etorikoksiba v tabletah in tudi od števila tablet, ki ga želite naročiti. Tablete pa lahko kupite že po ugodni ceni od 30 evrov naprej.

Smo vam omenili, da boste pri večjih naročilih privarčevali vaš denar in dobili več za manj? Res je, večje pakiranje kot boste naročili večji bo tudi vaš popust na posamezno tableto. Pri večjem naročilu vas lahko pričakujejo tudi drugi popusti kot na primer brezplačna poštnina. Paket pa bomo hitro in diskretno dostavili na vaš naslov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja