phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Clomid

clomid

Kupiti Clomid brez Recepta

Generični Clomid, ki vsebuje zdravilno učinkovino klomifen, se predpisuje kot zdravilo za plodnost, ki se uporablja za povečanje možnosti zanositve. Zdravilo je namenjeno predvsem ženskam, saj se uporablja za pomoč pri ovulaciji (pri proizvajanju zrelega jajčeca) med menstrualnim ciklusom. V primerjavi z drugimi načini zdravljena neplodnosti sam klomifen ne poveča možnosti za več otrok. Povečana možnost za nosečnost dvojčkov se lahko pojavi pri približno 5 od vsakih 100 žensk, ki uporabljajo zdravilo.

Občasno se zdravilo lahko predpiše tudi moškim, ki se spopadajo s težavami s plodnostjo, predvsem ko je ta posledica nizkega števila semenčic. Zdravilo zdaj dodajamo v našo online lekarno, kjer ga boste lahko preprosto naročili, kupili po ugodni ceni, mi pa bomo poskrbeli, da bo v najkrajšem možnem času pri vas. V online lekarni vam tudi omogočamo, da zdravilo kupite brez recepta.4

4.8

Paket 25mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
25mg × 30 tablete
€39,88
1.33
25mg × 60 tablete
€51,02
0.85
25mg × 90 tablete
€66,81
0.74
25mg × 120 tablete
€77,95
0.65
25mg × 180 tablete
€100,23
0.56
25mg × 360 tablete
€167,08
0.46
Brezplačna dostava
Paket 50mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
50mg × 30 tablete
€41,74
1.39
50mg × 60 tablete
€61,23
1.02
50mg × 90 tablete
€75,16
0.84
50mg × 120 tablete
€83,52
0.70
50mg × 180 tablete
€116,94
0.65
Brezplačna dostava
Paket 100mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
100mg × 30 tablete
€46,38
1.55
100mg × 60 tablete
€69,59
1.16
100mg × 90 tablete
€83,52
0.93
100mg × 120 tablete
€100,23
0.84
100mg × 180 tablete
€133,66
0.74

Kako jemati zdravilo Clomid?

Zdravilo Clomid uporabljate oziroma jemljite natančno po navodilih zdravnika, ter hkrati sledite vsem navodilom na nalepki na recept. Zdravnik vam lahko občasno spremeni odmerek, da bi zagotovil najboljše rezultate. Zdravila Clomid ne uporabljajte v večjih ali manjših količinah ali dlje, kot vam je priporočeno. Pred uporabo zdravila Clomid mora vaš zdravnik oceniti vaše zdravstveno stanje in poskrbeti, da lahko zdravilo Clomid uživate varno.

Tableto zdravila Clomid zaužijete s kozarcem vode ali druge tekočine. Zdravilo se običajno jemlje 5 dni, začenši 5. dan menstruacije. Sledite navodilom vašega zdravnika. Pred vsakim ciklom zdravljena boste morali opraviti pregled medenice. Med uporabo zdravila morate ostati pod zdravniškim nadzorom. Najverjetneje boste ovulirali v 5 do 10 dneh po zaužitju zdravila. Če želite povečati možnost zanositve, morate imeti spolni odnos v času ovulacije.

Zdravnik bo morda od vas tudi želel, da si vsako jutro izmerite temperaturo in zabeležite dnevne odčitke. To vam bo pomagalo ugotoviti, kdaj lahko pričakujete ovulacijo. V večini primerov se zdravilo ne sme uporabljati več kot 3 cikle zdravljenja. Če pride do ovulacije, vendar po 3 ciklih zdravljenja z zdravilom ne zanosite, bo zdravnik morda prekinil zdravljenje in dodatno ocenil razloge za vašo neplodnost.

Pred uporabo zdravila Clomid

Ne uživajte, če ste alergični na klomifen, ali če trpite za: nenormalnimi vaginalnimi krvavitvami, imate ciste na jajčnikih, ki ni povezana s sindromom policističnih jajčnikov, trpite za ali ste trpeli za boleznimi jeter, imate tumor na hipofizi, nezdravljene ali nenadzorovane težave s ščitnico ali nadledvično žlezo, če ste noseči. Z zdravnikom preverite tudi, če je zdravilo primerno za vas, če trpite za endometriozo ali materničnimi fibroidi.

Zdravila Clomid ne uporabljajte, če ste že noseči. Posvetujte se z zdravnikom, če imate pomisleke glede učinka zdravila na novo nosečnost. Klomifen lahko prehaja v materino mleko in lahko škoduje doječemu otroku. Prav tako lahko zdravilo pri nekaterih ženskah upočasni proizvodnjo mleka. Uporaba zdravila dlje kot 3 cikle zdravljenja lahko poveča tveganje za nastanek tumorja jajčnikov.

Vprašajte svojega zdravnika o vaši stopnji tveganja. Zdravljenje neplodnosti lahko poveča vaše možnosti za več rojstev (dvojčkov, trojčkov). To so nosečnosti z visokim tveganjem tako za mater kot za dojenčke. Posvetujte se s svojim zdravnikom, če vas skrbi to tveganje.

Zdravilo Clomid in stranski učinki

Takoj poiščite nujno medicinsko pomoč, če pri uporabi zdravila Clomid občutite katerekoli alergijske znake: koprivnica, oteženo dihanje, otekanje obraza, ustnic, jezika ali grla.

Nekatere ženske, ki uporabljajo zdravilo lahko razvijejo tako imenovan sindrom hiperstimulacije jajčnikov. Predvsem se lahko pojavi po prvem zdravljenju in je lahko tudi življenjsko nevarno. Takoj pokličite zdravnika, če imate katerega od naštetih simptomov, ki jih povzroča hiperstimulacija jajčnikov:

 •     bolečine v trebuhu ali napenjanje;
 •     slabost, bruhanje, driska;
 •     hitro pridobivanje telesne mase, predvsem na obrazu in zgornjem delu trupa;
 •     malo ali nič uriniranja;
 •     bolečina pri dihanju, hiter srčni utrip, ali občutek pomanjkanja sape (predvsem v ležečem položaju).

Prenehajte z jemanjem zdravila Clomid in poiščite zdravnika tudi če:

 •     občutite bolečine ali pritisk v medenici, povečanje v medeničnem predelu;
 •     opazite težave z vidom;
 •     vidite utripanje svetlobe ali “lebdeče” pike v vašem vidu;
 •     občutite povečano občutljivost oči na svetlobo;
 •     opazite močno vaginalno krvavitev.

Pogosti stranski učinki zdravila so tudi zardevanje (toplota, pordelost ali mravljinčenje), bolečina ali občutljivost dojk, glavobol, prebojna krvavitev ali madeži krvi iz nožnice.

Kje lahko kupim zdravilo Clomid?

Vam je sedaj enostavno in hitro dostopen tudi na spletu, in to prav v naši online lekarni, ki ima že veliko zadovoljnih strank po celi Sloveniji. Nakup zdravila pri nas lahko opravite brez recepta. Zdravilo preprosto dodate v spletno košarico in ga kupite in v nekaj klikih naročite. Dostavljamo po celotni Sloveniji in zagotavljamo, da bomo vaš paket v najkrajšem možnem času diskretno dostavili na vaš izbrani naslov.

Če zdravilo kupite pri nas, boste tako privarčevali na času, saj vam ne bo treba hoditi v lekarno in čakati v vrsti, in tudi na denarju, saj vam obljubimo, da zdravilo Clomid pri nas dobite po ugodni ceni.

Cene in odmerki zdravila Clomid v online lekarni

V online lekarni vam nudimo različne odmerke in pakiranja zdravila, tako da lahko najdete točno to kar iščete. Vsa pakiranja najdete po ugodni ceni. V prodaji lahko kupite:

 •     Clomid (klomifen) 25mg v pakiranjih 30, 60, 90, 120, 180 ali 360 tablet na nakup
 •     Clomid (klomifen) 50mg v pakiranjih 30, 60, 90, 120, 180 ali 360 tablet na nakup
 •     Clomid (klomifen) 100mg v  pakiranjih 30, 60, 90, 120, 180 ali 360 tablet na nakup

Cene se razlikujejo glede na odmerek in pakiranje, ki ga izberete. Pri večjih nakupih pa boste privarčevali več denarja in morda vam bomo celo podarili brezplačno poštnino. Cene zdravila začnejo pri 40 evrih.

Je online prodaja zdravila Clomid varna

Seveda! Čeprav je ideja, da kupujemo zdravila v online lekarni še novost, nakup pri nas opravite varno in anonimno. Zato ne odlašajte, vaš nakup opravite pri nas in zdravilo hitro dobite prav na vaš dom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja