phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Symbicort

symbicort

Naj vam predstavimo Budesonide Formoterol

Zdravilo Symbicort je zdravilo, ki vsebuje kombinacijo zdravil in sestavin budezonida in formoterola. Budezonid je kortikosteroid, ki zmanjšuje vnetje v telesu. Formoterol pa je dolgodelujoči bronhodilatator, ki sprošča mišice dihalnih poti za izboljšanje dihanja. Zdravilo Symbicort se uporablja za nadzor in preprečevanje simptomov astme pri odraslih in otrocih od 6. leta starosti. Symbicort se uporablja tudi za pomoč pri nadzor simptomov kronične obstruktivne pljučne bolezni, vključno s kroničnim bronhitisom in emfizemom.

Zdravilo Symbicort je dobro poznano in tudi pogosto iskano zdravilo, zato smo ga le za vas dodali v našo online prodajo v lekarni. Pri nas boste tako lahko zdravilo Symbicort naročili brez recepta in kupili hitro in preprosto, poleg tega pa tudi po ugodni ceni. Preverite našo ponudbo in vaš izdelek kupite še danes.

4.8

Paket 100mcg + 6mcg
Paket
Cena
Per item
Nakup
100mcg + 6mcg × 120 inhalers
€46,05
0.38
100mcg + 6mcg × 240 inhalers
€73,71
0.31
100mcg + 6mcg × 360 inhalers
€96,75
0.27
Paket 160mcg + 4.5mcg
Paket
Cena
Per item
Nakup
160mcg + 4.5mcg × 60 inhalers
€64,49
1.07
160mcg + 4.5mcg × 120 inhalers
€119,80
1.00
160mcg + 4.5mcg × 180 inhalers
€165,90
0.92
Brezplačna dostava
Paket 200mcg + 6mcg
Paket
Cena
Per item
Nakup
200mcg + 6mcg × 120 inhalers
€50,66
0.42
200mcg + 6mcg × 240 inhalers
€92,14
0.38
200mcg + 6mcg × 360 inhalers
€124,41
0.35
Paket 400mcg + 6mcg
Paket
Cena
Per item
Nakup
400mcg + 6mcg × 120 inhalers
€55,27
0.46
400mcg + 6mcg × 240 inhalers
€101,36
0.42
400mcg + 6mcg × 360 inhalers
€133,63
0.37

Pravilna uporaba zdravila in ihalatorja Symbicort

symbicortZdravilo Symbicort uporabljate po navodilih zdravnika in le predpisani odmerek, saj lahko daljša in nenadzorovana uporaba pripelje do povečanja smrti povezane z astmo. Za varno uporabo zato upoštevajte vsa navodila in se pred kakršnokoli uporabo posvetujte in pogovorite z zdravnikom o prednostih in tveganju jemanja zdravila Symbicort.

Pred prvo uporabo napolnite inhalator, nato dvakrat pritisnite, da naredite dva testna razpršila v zrak. To delajte stran od obraza. Pred uporabo inhalator dobro pretresite, priporočeno je vsaj 5 sekund. Inhalator zamenjajte, če ga niste uporabljali več kot 7 dni ali če vam je padel na tla. Po vsaki uporabi inhalatorja si sperite usta z vodo. Preden se vaši simptomi izboljšajo lahko traja tudi do 1 teden. Nadaljujte z uporabo zdravila po navodilih in zdravnika obvestite, če se simptomi ne izboljšajo.

Varnostni napotki in opozorila pri uporabi Symbicorta

Zapomnite si, da se zdravilo Symbicort ne uporablja za zdravljenje napada astme ali bronhospazma. Ni tako imenovano zdravilo za reševanje.  Za osebe z astmo se zdravilo uporablja le, če je huda astma ali je ni mogoče nadzorovati z drugimi zdravili proti astmi.

Če uporabljate steroidna zdravila, ne prenehajte s takojšnjo uporabo, sicer boste morda imeli neprijetne odtegnitvene simptome. Pred prenehanjem se pogovorite z vašim zdravnikom. Ne uporabljate druge oblike formoterola ali podobnega inhalacijskega bronhodilatatorja (kot je salmeterol ali arformoterol), razen če vam predpiše zdravnik.

Morebitni stranski simptomi Symbicorta

Pred uporabo zdravila se posvetujte z zdravnikom in mu povejte, če jemljete kaj od naštetega:

  • antibiotike, kot so azitromicin, klaritromicin, eritromicin ali telitromicin;
  • protiglivična zdravila, kot sta ketokonazol ali itrakonazol;
  • diuretike
  • inhibitor MAO, kot so furazolidon, izokarboksazid, fenelzin, razagilin, selegilin ali tranilcipromin;
  • antidepresive, kot so amitriptilin, doksepin, notriptilin in drugi
  • zaviralce beta, kot so atenolol, karvedilol, labetalol, metoprolol in drugi.

Mešanje z zgoraj naštetimi zdravili lahko prinese stranske simptome kot so: glavobol, slabost, bruhanje, driska, občutljiv želodec, bolečine v križu, zamašen nos, bolečine v mišicah in sklepih, spremembe vašega glasu.

Prodaja zdravila Symbicort v online lekarni

V naši online lekarni, ki vam je na voljo v Sloveniji, vam nudimo velik izbor zdravila Symbicort. Zagotavljamo vam da boste v naši prodaji našli pravi izdelek Symbicort za vas. Še več naročili in kupili ga boste lahko brez recepta ter po neverjetno ugodni ceni. Dobro preverite našo ponudbo in odmerke. Poleg tega vam tudi zagotavljamo, da boste po kupljenem vaš paket hitro dobili na dom ali na vaš izbran naslov. Dostavljamo po celi Sloveniji.

Katere odmerke Symbicorta lahko kupite in po kakšni ceni?

Poglejmo katere odmerke vam nudimo v online lekarni, ki so vam na voljo brez recepta. V spletni lekarni je pri nas brez recepta mogoče kupiti in naročiti:

  • Symbicort 100 mcg (budezonid) + 6 mcg (formoterol)
  • Symbicort 160 mcg (budezonid) + 4,5 mcg (formoterol)
  • Symbicort 200 mcg (budezonid) + 6 mcg (formoterol)
  • Symbicort 400 mcg (budezonid) + 6 mcg (formoterol)

Vse izdelke Symicorta lahko naročite v različnih pakiranjih. Lahko naročite le 1 inhalator ali pa do 3 inhalatorje naenkrat. Prepričani smo, da vam nudimo tudi najbolj ugodne cene. Naše cene se gibljejo med 30 evrov pa do 160 evrov, vse pa je odvisno od paketa in izdelka, ki ga želite kupiti.

Prednost nakupa Symbicorta online

Nakupovanje v spletni lekarni je vsekakor novost v Sloveniji in verjetno imate kar nekaj vprašanj in dvomov preden opravite nakup. A ne skrbite, naša online lekarna je kot običajna lekarna, glavna razlika je le, da vam ni treba hoditi od doma in stati v vrstah. Preprosto obiščete našo spletno stran in v nekaj klikih kupite izbrani izdelek. Še boljše, izdelek boste dobili brez recepta. Po opravljenem nakupu pa bomo mi vaš izdelek skrbno dostavili na vaš dom. Vas skrbijo cene in dostava?

Ne skrbite, trudimo se, da so naše cene ugodne in primerne za vsak žep, tako da ne boste zapravljali veliko denarja. Pri vseh zdravilih se tudi trudimo, da vam pri večjih nakupih nudimo popuste na posamezni izdelek (tablete, kapljice in drugo) ter vam pri večjih naročilih dostavo tudi podarimo.Dostavljamo po celi Sloveniji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja