phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Proscar

proscar

Finasteride

Se sprašujete kaj je zdravilo Proscar? Zdravilo Proscar je zdravilo, katerega glavna sestavina je finasterid. Zdravilo preprečuje pretvorbo testosterona v dihidrotestosteron v telesu, ta pa sodeluje pri razvoju benigne hiperplazije prostate. Zdravilo Proscar se torej uporablja pri zdravljenju simptomov benigne hiperplazije pri moških, ki trpijo za povečano prostato. Zdravilna učinkovina finasterid je namenjena samo moškim.

Zdravilo Proscar se lahko uporablja tudi za zmanjšanje tveganja težav z uriniranjem in po potrebi po operaciji pri moških s povečano prostato. Zdravilo se uporablja samostojno ali pa ga zdravnik lahko predpiše z drugim zdravilom, ki je zaviralec alfa, imenovanim doksazosin, ki pomaga pri obvladovanju simptomov benigne hiperplazije prostate. Občasno pa se finasterid predpiše tudi za zdravljenje določenih vrst izgube las pri moških.

4.9

Paket 5mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
5mg × 30 tablete
€45,06
1.50
5mg × 60 tablete
€61,97
1.03
5mg × 90 tablete
€80,30
0.89
5mg × 120 tablete
€95,80
0.80
5mg × 180 tablete
€126,81
0.70
Brezplačna dostava

Zdravilo Proscar vam predpiše zdravnik, a namesto da hodite v navadno lekarno, vam mi ponujamo online rešitev. Od zdaj lahko v spletni lekarni kupite in naročite zdravilo Proscar po ugodni ceni in to brez recepta. Potem, ko kupite zdravilo, ga vam hitro dostavimo na izbrani naslov – na dom ali v pisarno, vse to diskretno in brez oznak na pakiranju.

Navodila za uporabo zdravila Proscar

Pred samo uporabo zdravila Proscar se posvetujte z zdravnikom, saj mora ta opraviti določene teste, ki bodo določili ali je finasterid prava terapija za vas. Proscar jemljite točno po navodilih zdravnika. Tablete finasterida užijte skozi usta oziroma peroralno. Tableto pogoltnite s tekočino. Zdravilo lahko vzamete s hrano ali brez. Odmerke jemljite v rednih odmerkih oziroma po navodilih zdravnika. Priporočenega odmerka ne prekoračite.

Pri uporabi zdravila Proscar bo vaš zdravnik moral redno spremljati vaš napredek, zato ne zamudite ali preskočite nobenega obiska pri zdravniku. Za preverjanje raka prostate boste potrebovali tudi določene teste na specifičen antigen prostate. Svojega zdravnika obvestite, če prenehate jemati zdravilo, saj prekinitev lahko vpliva na teste specifičnega antigena prostate.

Zdravilo shranjujte na sobni temperaturi, stan od vlage, toplote ali svetlobe. Shranjujte zdravilo v originalni embalaži in ga tesno zaprite, ko ga ne uporabljate.

Pred uporabo zdravila Proscar

Preden začnete jemati zdravilo Proscar, ali ga pri nas kupite brez recepta, se pogovorite z zdravnikom, saj mora ta ugotoviti, da nimate alergije na finasterid. Uporaba zdravila Proscar lahko poveča tudi tveganje za razvoj hujše oblike raka prostate. Vedno se posvetujte z zdravnikom, kakšne so vaše možnosti za tveganje.

Da se lahko zdravnik odloči, ali je zdravilo Proscar primerno za vas mora vedeti, ali ste imeli vnetje ali bolezen ledvic, ali imate bolezni jeter, ste imeli ali imate raka prostate, ste alergični na finasterid ali druga zdravila, živila ali barvila.

Finasterid je namenjen samo moškim ter ga ženske in otroci ne smejo zaužiti. Finasterid se lahko absorbira skozi kožo in lahko povzroči prirojene okvare na otroku, če je ženska v času izpostavljenosti finasteridu noseča. Nosečnice in ženske, ki bi rade zanosile ne smejo jemati zdravila Proscar. Če ženska po nesreči pride v stik z zdravilom iz zlomljene ali zdrobljene tablete, je treba področje kože, ki je bilo v stiku nemudoma temeljito in z milom oprati pod vodo.

Ne darujte krvi vsaj 6 mesecev po končanju zdravljenja z finasteridom. To bo preprečilo, da bi nosečnica, ki potrebuje transfuzijo krvi, prejela finasterid.

Če se vaši simptomi ne izboljšajo, se obrnite na vašega zdravstvenega delavca. Za najboljše rezultate boste tablete Proscar morali jemati od 6 do 12 mesecev.

Prepoznajte morebitne stranske simptome zdravila Proscar

Pri jemanju zdravila Proscar večina stranskih simptomov ne potrebuje medicinske pomoči, vendar o njih vseeno obvestite zdravnika, če te trajajo dlje časa oziroma so moteči.

Stranski simptomi so:

  •     povečanje ali občutljivost prsi
  •     izpuščaji na koži
  •     zmanjšana spolna želja ali težave z erekcijo
  •     manjša količina semena med spolnim odnosom

Kljub temu pokličite zdravnika, če opazite kakršnokoli izboklino na dojki ali bolečino, izcedek iz bradavic ali druge spremembe na dojkah. To so lahko vsi znaki raka dojk pri moških.

Prednosti online prodaje in nakupa zdravila Proscar

Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato vam želimo poenostaviti vaše življenje. Po dolgem čakanju pri zdravniku, se vam zagotovo ne da še čakati v vrsti v navadni lekarni za vaše zdravilo. Zato smo v našo online prodajo in lekarno dodali še novo zdravilo Proscar, ki ga pri nas lahko kupite tudi brez recepta. Prihranili boste vaš čas in z našimi ugodnimi cenami tudi denar. Paket bo brez oznak hitro dostavljen, kamorkoli želite in to po celotni Sloveniji.

Za kakšno ceno kupim zdravilo Proscar brez recepta v online lekarni

Se sprašujete, kakšno zdravilo Proscar lahko kupim v vaši online lekarni. V prodaji vam nudimo, da po nizki ceni in kupite zdravilo Proscar 5 mg finasterid. Naša prednost je, da vam zdravilo ponujamo v različnih pakiranjih, tako da preprosto najdete kar in koliko zdravila potrebujete za vaše potrebe.

V naših paketih lahko naročite 30 pa vse do 360 tablet, kar pomeni, da si lahko naredite zalogo tudi to enega leta, kar v navadni lekarni ni mogoče, in še brez recepta. Ne pozabite, da boste pri večjih pakiranjih deležni tudi številnih popustov, kot tudi morda prejeli brezplačno dostavo po celi Sloveniji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja