phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Wellbutrin SR

wellbutrin sr

Kupiti Wellbutrin SR brez Recepta

Zdravilo Wellbutrin SR je dobro poznano zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje depresije, saj izboljša vaše razpoloženje in počutje, katerega glavna sestavina je bupropion. Deluje tako, da v vašem telesu vzpostavi ravnovesje med nekaterimi naravnimi sestavinami, kot so dopamin in noradrenalin, v možganih. Uspešno se tudi uporablja pri zdravljenju odvisnosti od tobaka. Zdravilo Wellbutrin vam lahko zdravnik predpiše samostojno lahko pa se uporablja v kombinaciji z drugimi zdravili za zdravljenje depresije. Samo za vas smo zdaj zdravilo Wellbutrin SR dodali tudi v našo online prodajo, tako vam bo lažje in hitreje dostopno iz udobja vašega doma in tudi kupite po neverjetno nizki ceni. V naši spletni prodaji vam je zdravilo Wellbutrin SR na voljo brez recepta.

4.9

Paket 150mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
150mg × 30 tablete
€46,38
1.55
150mg × 60 tablete
€72,38
1.21
150mg × 90 tablete
€91,88
1.02
150mg × 120 tablete
€111,37
0.93
150mg × 180 tablete
€150,37
0.84
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Kako uporabljamo zdravilo Wellbutrin SR?

Zdravilo Wellbutrin SR vam predpiše zdravnik. Pred vsako uporabo zdravila bupropion, tudi če zdravilo že jemljete dlje časa, vam priporočamo, da preberete navodila za uporabo, ki so priložena v škatljici. V primeru vprašanj se posvetujte z vašim zdravnikom ali farmacevtom.

Zdravilo Wellbutrin SR popijte s kozarcem vode, pred tem lahko zaužijete hrano ali ne. Jemljite po navodilih zdravnika, običajni odmerek je dve tableti na dan. Če po zaužitju trpite za želodčnimi težavami, vam priporočamo, da zdravilo vzamete med ali po obroku ali s prigrizkom. Priporočeno je, da prvi odmerek vzamete takoj ko se zbudite, drugi odmerek pa vsaj 8 ur pozneje oz. kakor vam je naročil zdravnik. Če zdravilo vzamete pozno v dnevu, lahko povzroči težave s spanje oziroma nespečnost. Zdravilo Wellbutrin SR jemljite redno, da boste imeli največ koristi. Priporočamo, da ga vzamete vsak dan ob istem času, da ga ne boste pozabili.

Kam moramo še vedeti o zdravilu Wellbutrin SR?

Zdravila Wellbutrin SR ne zdrobite ali žvečite, ker se lahko tako sprosti celotno zdravilo istočasno, kar poveča tveganje za neželene učinke. Prav tako ne razpolovite tablet, razen če imajo zarezo in vam to naroči zdravnik ali farmacevt. Pogoltnite celo ali razdeljeno tableto brez drobljenja ali žvečenja.

Odmerek je odvisen od vašega zdravstvenega stanja, delovanja jeter in tudi odziva vašega telesa na zdravljenje. Če zdravilo Wellbutrin šele pričenjate jemati, vam bo zdravnik predpisal manjši odmerek in ga postopoma povečal, saj bodo tako manjše možnosti za stranske učinke. Odmerka ne prekoračite in zdravila ne uporabljate pogosteje ali dlje kot je vam je predpisano.

Zdravila Wellbutrin SR ne prenehajte jemati brez posvetovanja z zdravnikom. Vaš odmerek bo morda treba postopoma zmanjševati. Zdravnika obveščajte, če se vaše stanje ne izboljša ali če se poslabša.

Na kaj moramo biti pozorni pri zdravilu Wellbutrin SR?

Redno hodite na preglede k zdravniku, kjer bo lahko ta preveril vaš napredek. Zdravilo Wellbutrin SR boste mogoče morali dlje časa, preden se boste počutili bolje. Pacient in njihovi bližnji morajo biti pozorni na znake poslabšanja stanja depresija, ali samomorilskih misli.

Pozorni bodite tudi na nenadne ali hude spremembe v počutju, kot so:

 • anksioznost,
 • vznemirjenost,
 • panika,
 • razdražljivost,
 • sovraštvo ali agresivnost
 • impulzivnost
 • nemirnost ali vznemirjenost
 • hiperaktivnost
 • nespečnost

Če uživate alkohol, ker ta lahko poveča omotičnost ali zaspanost ali celo anksioznost, vam priporočamo, da se v času jemanja zdravila Wellbutrin izogibate alkoholnim pijačam.

Morebitni stranski učinki Wellbutrina SR

Zdravilo Wellbutrin SR ima več stranskih učinkov, nekateri potrebujejo zdravniško pomoč in drugi ne. Spodaj je seznam najbolj pogostih stranskih učinkov, vendar seznam ne vsebuje celotnega seznama stranskih učinkov, zato preberite navodila za uporabo, ki so priložena pri zdravilu.

Neželeni učinki, ki običajno ne potrebujejo zdravniške pomoči so:

 • sprememba spolnega nagona ali spolne zmogljivosti
 • zaprtost
 • glavobol
 • izguba apetita
 • slabost
 • tresenje
 • izguba teže.

V primeru, da kateri od naštetih stranskih učinkov prisoten dlje časa ali je moteč, o tem obvestite zdravnika ali farmacevta.

Neželeni učinki, o katerih morate čim hitreje obvestiti zdravnika ali zdravstvenega delavca:

 • razvijete alergijo, to vključuje izpuščaji, srbečico ali koprivnico, otekanje ustnic, obraza in jezika
 • pričnete težko dihati
 • opazite spremembe v vidu
 • zmedenost
 • občutite hiter ali nepravilen srčni utrip
 • halucinacije
 • povišan krvni pritisk
 • pordelost
 • opazite mehurje, luščenje ali ohlapnost kože, vključno v ustih
 • napadi ali povečanje samomorilskih misli
 • nihanja razpoloženja
 • šibkost ali utrujenost.

Če jemljete zdravilo Wellbutrin SR ne vozite, ne upravljajte s stroji oziroma ne delajte ničesar kar zahteva duševno budnost, dokler ne veste, kako zdravilo vpliva na vas. Če ste starejših bolnik se izogibajte nenadnim gibom telesa (prehitro vstajanje ipd.), saj lahko občutite vrtoglavico ali omedlevico.

Lahko imate tudi občutek suhih ust. Lahko si pomagate z žvečenjem žvečilnih gumijev brez sladkorja ali trdih bonbonov ali pijte več tekočine. Če težava ne izgine, se posvetuje z zdravnikom.

Če zbolite za kašljem, prehladom ali dobite alergijo, o tem obvestite zdravnike in se ne poskušajte samozdraviti. Prav tako ne jemljite homeopatskih zdravil ali zdravil brez recepta brez posveta. Nekatere sestavine lahko povečajo možnosti za neželene učinke.

Ali lahko kupim Wellbutrin SR v online lekarni v Sloveniji?

To je eno najbolj pogostih vprašanj in zdaj je le odgovor postal preprost. Da. Wellbutrin SR lahko sedaj kupite v naši online lekarni, saj smo ga dodali v našo prodajo prav za vas. Naša spletna lekarna ima tudi veliko prednosti, saj lahko vaše izbrano zdravilo Wellbutrin SR kupite in naročite na zelo varen, preprost in hiter način. Glavna prednost naše lekarne, poleg ugodnih cen, je, da vam je vaš izbrani odmerek zdravila Wellbutrin SR na voljo brez recepta.

Odmerki Wellbutrina SR v prodaji

V online lekarni vam nudimo različna pakiranja Wellbutrina SR, tako lahko lažje najdete in kupite kar vam ustreza. V prodaji najdete Wellbutrin SR 150 mg bupropion v pakiranjih od 30 do 360 tablet. Cene se gibljejo od 44 evrov in do 315 evrov za večja pakiranja. Pri večjih naročilih pa tudi lahko prihranite 200 evrov. Vsa pakiranja Wellbutrina SR lahko naročite brez recepta.

Wellbutrin SR brez recepta in po nizkih cenah

Spletna lekarna je v tujini že nekaj povsem običajnega, čeprav je to v Sloveniji še novost in marsikomu neznanka. Vendar je spletna lekarna primerna za vse, ki so prezaposleni in nimajo časa s čakanjem v vrstah v lekarni oziroma tudi za tiste, ki težje zapustijo svoj dom. Pri nas lahko vse vaše izdelke kupite in naročite le v nekaj preprostih klikih, mi pa vam v najkrajšem možnem času dostavimo na izbrani naslov. Najboljše pa je, da lahko izdelke in zdravila, tudi Wellbutrin SR, kupite brez recepta po za vas prijaznih cenah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja