phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Generičen Xenical

xenical

Orlistat

Novost v Sloveniji, Xenical, kupite po novem v online lekarni! Xenical je zdravilo, ki se uporablja za pomoč pri boju proti debelosti. Xenical vsebuje zdravilno učinkovino orlistat. V vašem prebavnem sistemu delujejo tako, da prepreči prebavo približno ene tretjine maščobe v hrano, ki jo zaužijete. Xenical se veže na encime, ki se imenujejo lipazi, v vašem prebavnem sistemi in jim preprečuje, da bi ti razgradili vso maščobo, ki ste jo zaužili med obrokom. Zdravilo je primerno za odrasle in mladostnike nad 12 let starosti. Uporablja se tudi za preprečevanje ponovnega pridobivanja teže, po izgubi nezaželenih kilogramov. Xenical je oblika orlistata, ki se izdaja na recept, a pri nas to popularno obliko učinkovine kupite brez recepta in po ugodnih cenah.

5

Paket 60mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
60mg × 30 tablete
€60,31
2.01
60mg × 60 tablete
€78,88
1.31
60mg × 90 tablete
€97,45
1.08
60mg × 120 tablete
€116,02
0.97
60mg × 180 tablete
€157,80
0.88
Brezplačna dostava
Paket 120mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
120mg × 21 tablete
€55,66
2.65
120mg × 42 tablete
€74,23
1.77
120mg × 63 tablete
€99,30
1.58
120mg × 84 tablete
€124,74
1.48
120mg × 126 tablete
€175,44
1.39
Brezplačna dostava

Kako se uživa Xenical?

xenicalZdravilo Xenical uporabljate natančno po navodilih na etiketi ali po predpisih vašega zdravnika. Ne uživajte večjih ali manjših količin kot priporočeno in ne uživajte dlje kot priporočeno. Zdravila ne delite z drugo osebo, še posebej z osebo, ki je imela v preteklosti motnje hranjenja. Xenical se običajno jemlje 3 krat na dan ozirom z vsakim glavnim obrokom, ki vsebuje nekaj maščobe (ne več kot 30% kalorij na obrok), torej z zajtrkom, kosilom in večerjo. Zdravilo lahko vzamete med samim obrokom ali pa do 1 uro po jedi.

Če preskočite obrok ali zaužijete obrok, ki ne vsebuje maščobe, preskočite odmerek za ta obrok. Vsebnost maščob v vaši dnevni prehrani ne sme biti večja od 30% celotnega dnevnega vnosa kalorij. Na primer, če zaužijete 1200 kalorij na dan, ne sme biti več kot 360 kalorij v obliki maščobe. Preberite etikete vseh živil, pri čemer bodite posebno pozorni na število obrokov. Vaš zdravnik ali nutricionist vam lahko pri tem pomaga in skupaj oblikujete načrt zdrave prehrane.

Xenical je le del celotnega programa, ki vključuje prehrano, vadbo in nadzor telesne teže. Vaš dnevni vnos maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov je treba enakomerno razdeliti čez dan. Za najboljše rezultate morate slediti celotnemu programu, da bo Xenical deloval najboljše.

Pred uporabo Xenicala

Pred uporabo zdravila Xenical preberite vse informacije in vodnike za paciente, ki so priloženi zdravilu. Če imate kakršnakoli vprašanja, se posvetujte z vašim farmacevtom ali zdravnikom. Zdravnika obvestite tudi, če imate ali trpite za katerih od naslednjih stanj:

 • motnje hranjenja kot anoreksija ali bulimija
 • motnje prebavljanja in absorpcije hrane
 • težave z žolčnikom ali žolčne kamne
 • diabetes
 • alergije na orlistat ali druga zdravila, barvila, hrano, dodatke, konzervanse
 • jemljete druga zdravila za hujšanje
 • ste noseči ali želite zanositi
 • dojite

Ker orlistat vašemu telesu oteži tudi absorpcijo nekaterih vitaminov, je priporočeno jemati tudi vitaminsko mineralne dodatke. Upoštevajte navodila zdravnika o vrsti dodatka. Prehransko dopolnilo vzemite pred spanjem ali vsaj 2 uri pred ali po jemanju zdravilu orlistat

Če že uživate prehranske dodatke kot so beta karotin, vitamin A, D, E ali K, varfin, ciklosporin, pravastatin, zdravila za sladkorno bolezen, lahko pride do interakcij z zdravilom Xenical.

Možni neželeni učinki zdravila Xenical

Pogosti neželeni učinki zdravila Xenical so posledica delovanja zdravilne učinkovine orlistat, ki blokira maščobo. To so znaki, da zdravilo pravilno deluje. Ti neželeni učinki so običajno začasni in se lahko zmanjšajo, ko nadaljujete z uporabo zdravila Xenical:

 • mastno blato
 • mastni madeži na spodnjem perilu
 • oranžno ali rjavo obarvano olje v blatu
 • vetrovi
 • povečano delovanje prebavil
 • bolečine v želodcu, slabost
 • rektalna bolečina.

Poiščite nujno medicinsko pomoč, če imate znake alergijske reakcije na Xenical:

 • koprivnica
 • oteženo dihanje
 • otekanje obraza, grla, jezika, ustnic.

Nehajte uporabljati zdravilo Xenical in takoj pokličite zdravnika, v primeru:

 • hude bolečine v želodcu
 • hude bolečine v spodnjem delu hrbta
 • kri v urinu ali boleče uriniranje
 • težave z ledvicami ali posledično otekanje gležnjev
 • težave z jetri ali posledično slabost, glinasto blato, temen urin

Kupiti Xenical brez recepta

Zdravilo Xenical se običajno prodaja v navadni lekarni, a mi smo zdaj dostop do zdravila še olajšali, saj ga zdaj kupite tudi v online prodaji. Tudi brez recepta. Preprosto obiščete našo spletno lekarno in si izberete količino zdravila, ki jo želite, in hitro in enostavno naročite in kupite. Vse po dostopni ceni, privarčujte vaš čas in denar.

Cene Xenicala v naši prodaji

Spletna lekarna vam nudi različne odmerke zdravila Xenical po vam ugodnih cenah, tako boste lažje našli kar iščete in kar vam odgovarja. Kaj vam nudimo?

Brez recepta vam nudimo:

 • Xenical (orlistat) 60 mg tablete od 10 do 180 tablet na škatlico
 • Xenical (orlistat) 120 mg tablete od 21 do 252 tablet na škatlico

Cene se spreminjajo glede na velikost vašega naročila. Če kupite večja pakiranja, boste privarčevali tudi več vašega denarja, saj vam bomo mi ponudili posebne popuste in pri večjih pakiranjih podarili tudi poštnino. Cene za manjše pakete začnejo pri med 17 in 35 evrov.

Zakaj kupiti Xenical v online lekarni

Xenical je veliko bolj preprosto kupiti preko online lekarne kot v redni lekarni. Iz udobja doma in samo z nekaj kliki na naši preprosti spletni lekarni naročite in kupite vašo izbrano količino zdravila Xenical. Medtem ko bodo drugi čakali v vrsti v navadni lekarni boste vi že hitro naročili vaš izdelek brez recepta, mi pa vam ga bomo hitro dostavili na dom. Zagotavljamo vam, da boste z nakupom pri nas prišparali čas in denar.

One thought on “Generičen Xenical

 1. Imam sladkorno bolezen,hipertenzijo,astmo pred kratkim sem dobil nove tablete za pritisk in za recenje krvi,pa me zanima ce bi lahko uporabljal tab.xenical.Lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja