phone
Brezplačna dostava
Podpora v živo

Estrace

estrace

Kaj je Estrace?

Estrace je zdravilo brez recept, ki se uporablja za zdravljenje simptomov menopavze, kot so vročinski valovi, suhost nožnice, pekoč občutek in srbenje. Vsebuje estradiol, vrsto estrogenskega hormona, ki se naravno pojavlja v telesu. Zdravilo Estrace se predpisuje za lajšanje simptomov, ki jih povzroča nizka raven estrogena, ki se pojavi med menopavzo ali po histerektomiji (odstranitvi maternice).

4.8

Paket 1mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
1mg × 28 tablete
€56,34
2.01
1mg × 56 tablete
€75,13
1.34
1mg × 84 tablete
€98,62
1.17
1mg × 112 tablete
€115,54
1.03
1mg × 140 tablete
€138,09
0.99
1mg × 280 tablete
€264,01
0.94
Brezplačna dostava
Paket 2mg
Paket
Cena
Per tablete
Nakup
2mg × 28 tablete
€61,03
2.18
2mg × 56 tablete
€99,56
1.78
2mg × 84 tablete
€137,15
1.63
2mg × 112 tablete
€174,74
1.56
Brezplačna dostava
2mg × 140 tablete
€202,93
1.45
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Predpisujejo ga lahko tudi za preprečevanje osteoporoze pri ženskah, ki so jim odstranili jajčnike. Poleg tega se lahko uporablja za nekatere potrebe nadomestnega hormonskega zdravljenja pri transspolnih osebah.

Kako deluje Estrace?

Estrace deluje tako, da nadomešča izgubljeni estradiol v telesu. Ob jemanju se veže na receptorje v možganih in drugih delih telesa, ki uravnavajo hormone. Tako pomaga vzpostaviti ravnovesje in ublažiti simptome, povezane z menopavzo, kot so vročinski oblivi, nočno potenje, suhost nožnice in drugi.

Prav tako pomaga ohranjati uravnoteženo raven holesterola in pozitivno prispeva k zdravju kosti.

Katera je aktivna sestavina zdravila Estrace?

Aktivna sestavina zdravila Estrace je estradiol, vrsta estrogenskega hormona. Estradiol je najmočnejša oblika naravnega estrogena. Pomaga uravnavati proizvodnjo drugih hormonov v telesu in ohranjati splošno ravnovesje.

Kateri so neželeni učinki zdravila Estrace?

Neželeni učinki so lahko slabost, glavobol, občutljivost dojk, napihnjenost ali otekanje gležnjev/nog. Resnejši neželeni učinki vključujejo povečano tveganje za srčni infarkt ali možgansko kap.

Če se med jemanjem zdravila Estrace pojavijo kakršne koli nenavadne zdravstvene težave, se takoj obrnite na svojega zdravnika. Pomembno je, da jemljite zdravilo, kot je predpisano, in ne prekoračite priporočenega odmerka.

Kdaj naj uporabljam zdravilo Estrace?

Zdravilo Estrace je priporočljivo uporabljati, če je vaš zdravnik ugotovil, da so vaši simptomi posledica zmanjšanja ravni estrogena. Zdravnik vam bo svetoval, kdaj začeti jemati zdravilo Estrace, kako dolgo naj ga jemljete in kakšen odmerek je za vas najprimernejši.

Pomembno je, da natančno upoštevate njegova navodila, da zagotovite optimalne rezultate. Med jemanjem tega zdravila boste morda morali redno opravljati krvne preiskave ali kontrolne preglede, zato se držite vseh sestankov s svojim zdravnikom.

Ne jemljite zdravila Estrace, če:

  • ste imeli raka na dojkah ali katerega koli drugega raka, povezanega s hormoni
  • ste noseči ali
  • imate težave z jetri ali ledvicami.

Kako jemati zdravilo Estrace?

Zdravilo Estrace jemljite točno tako, kot vam je naročil zdravnik. Običajni začetni odmerek je ena tableta na dan, zaužita s hrano. Morda bo treba odmerek povečati ali zmanjšati, odvisno od tega, kako se odzivate na zdravilo. Ne prekoračite priporočenega odmerka in obvezno upoštevajte vsa druga navodila, ki vam jih je dal zdravnik.

Pomembno je, da zdravilo Estrace jemljete redno vsak dan, saj lahko izpuščanje odmerkov vpliva na njegovo učinkovitost pri lajšanju simptomov, povezanih z menopavzo.

Če pozabite odmerek, ga vzemite takoj, ko se spomnite; če pa je že skoraj čas za naslednji odmerek, preskočite izpuščeni odmerek in nadaljujte z jemanjem zdravila v rednih časovnih presledkih, ki vam jih je predpisal zdravnik.

Kje lahko kupiti zdravilo Estrace brez recepta?

Če iščete zdravilo Estrace in ne želite ali ne morete obiskati zdravnika po recept, smo vam na voljo v naši spletni lekarni. Kupite Estrace brez recepta pri nas – hitro in enostavno. Zaradi naše prodaje online v Sloveniji lahko naročite zdravilo kar iz udobja svojega doma.

S tem vam prihranimo čas in trud, ki ju običajno porabite za obisk zdravnika in lekarne. Naša spletna lekarna vam nudi kakovostne izdelke po ugodnih cenah, hkrati pa varujemo vašo zasebnost. Kupite Estrace brez recepta pri nas v Sloveniji in se prepričajte o naši ugodni ponudbi.

Koliko stane zdravilo Estrace?

Zdravila Estrace so na voljo za nakup brez recepta in se lahkodobijo na spletu. V Sloveniji je potekal razpis, na katerem je bilo mogoče kupiti Estrace 1mg x 28 tablet po ceni 54 evrov, medtem ko je bilo mogoče kupiti Estrace 2mg x 280 tablet za 361 evrov. Če potrebujete to zdravilo, je spletna prodaja v Sloveniji priročna možnost.

Kako dobim zdravilo Estrace v Sloveniji?

Estrace lahko kupite brez recepta v naši spletni lekarni v Sloveniji. Zagotavljamo kakovostne izdelke po dostopnih cenah, hkrati pa varujemo vašo zasebnost. Zahvaljujoč naši spletni prodaji lahko zdravilo naročite iz udobja svojega doma ter ga hitro in enostavno prejmete z brezplačno dostavo. Pri nas imate enostaven in varen način za nakup zdravila Estrace brez recepta v Sloveniji.

Kako dolgo traja, da zdravilo Estrace začne delovati?

Zdravilo Estrace običajno začne delovati v 2-4 tednih po začetku zdravljenja, vendar se rezultati lahko razlikujejo glede na posamezne okoliščine. Pomembno je, da upoštevate navodila zdravnika in nadaljujete z jemanjem zdravila, kot je predpisano, da bi dosegli optimalne rezultate.

Če se izboljšanje ne pojavi po 4 tedne, bo morda potrebna prilagoditev odmerka, zato se obrnite na svojega zdravnika.

Ali je zdravilo Estrace varno?

Da, zdravilo Estrace je varno za uporabo, če ga jemljete v skladu z navodili. Vendar je pomembno, da se zavedate morebitnih neželenih učinkov in čim prej obvestite svojega zdravnika, če se med jemanjem tega zdravila pojavijo kakršne koli neželene reakcije. Če ste noseči ali dojite, se pred jemanjem zdravila Estrace posvetujte z zdravnikom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja